, , , , , , , , , ,

Srovnání oficiálních vládních zpráv naznačuje, že nárůst „dětských úmrtí způsobených Strep A“ je způsoben očkováním proti COVID, které způsobuje AIDS

Srovnání oficiálních vládních zpráv naznačuje, že nárůst „dětských úmrtí způsobených Strep A“ je způsoben očkováním proti COVID, které způsobuje syndrom získaného selhání imunity AIDS.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Na jaře roku 2022 vydala Světová zdravotnická organizace (WHO) „globální varování“ o nové formě těžké hepatitidy, která zabíjí děti.
Jen několik dní po oznámení WHO byla „shodou okolností“ zveřejněna nová vědecká studie, která dospěla k závěru, že očkování proti Covid-19 má schopnost způsobit závažnou autoimunitní hepatitidu.
Nyní, jen o několik měsíců později, tu máme úřady, které s pomocí mainstreamových médií zasévají strach z Boha rodičům po celé Velké Británii, pokud jde o bezpečnost jejich dětí, kvůli údajné vlně náhlých úmrtí dětí způsobených, za normálních okolností mírnou bakteriální infekcí známou jako streptokok A (Streptococcus A).
Ale s –
  • Oficiální vládní zprávy dokazující, že očkování proti COVID způsobuje obrovské poškození imunitního systému připomínající syndrom získaného selhání imunity,
  • Oficiální evropské údaje o úmrtnosti, které dokazují nadměrnou úmrtnost dětí, vzrostly o 552 % od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky schválila vakcínu proti Covid-19 pro děti,
  • Tajná data zveřejněná Centrem pro kontrolu nemocí potvrzující, že od zavedení vakcíny proti Covid-19 náhle zemřelo v USA nejméně 118 tisíc dětí a mladých dospělých.
  • Údaje britské vlády potvrzující, že děti očkované Covid-19 mají až 137x vyšší pravděpodobnost úmrtí než neočkované děti,

Je načase, aby úřady konečně připustily, že jsme nyní byli svědky více než dost „náhod“, abychom potvrdili, že očkování vakcínou Covid-19 je nejpravděpodobnější příčinou náhlého úmrtí dětí na infekci Steptokok A?

Toto jsou titulky, které v současnosti zveřejňují mainstreamová média ve Spojeném království –

A podle Agentury pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (UKHSA) bylo ve 46. týdnu hlášeno „851 případů spály a invazivního Streptokoka A , ve srovnání s průměrem 186 v předchozích letech“.

UKHSA také potvrdila, že spála, kterou způsobuje bakterie zvaná streptokoky skupiny A, která také způsobuje další respirační a kožní infekce, jako je angína a pásový opar, „ je obvykle mírné onemocnění“.

Agentura také potvrdila, že “ neexistuje žádný důkaz, že by šířil nový kmen .“

Proč tedy najednou kvůli této bakterii umírá tolik dětí? K 9. prosinci údajně zemřelo 16 dětí.

Nejpravděpodobnějším argumentem, který od úřadů uslyšíte, je, že je to v důsledku výluk, které byly zavedeny v roce 2020 v reakci na údajnou pandemii Covid-19. Budou tvrdit, že nedostatek interakce s lidmi snížil imunitu dětí vůči jednoduchým infekcím.

Poslední úplná výluka však skončila v březnu 2021 a všechny školy se znovu otevřely ve stejnou dobu. Jistě bychom tedy měli v zimě 2021 zaznamenat nárůst lehkých onemocnění, která by se změnila v závažná onemocnění u dětí, pokud by nedostatek interakce s lidmi snížil imunitu dětí vůči běžným infekcím?

Jak všichni víme, nestalo se tak. Jaké další společné jmenovatele by tedy mohly způsobit, že by děti trpěly vážnými nemocemi nebo umíraly v důsledku toho, co by jinak před rokem 2020 bylo lehkými infekcemi?

Vše nasvědčuje tomu, že tímto společným jmenovatelem je injekce Covid-19, která byla poprvé nabídnuta všem dětem ve věku 12 až 15 let v září 2021 a poté v únoru 2022 dětem ve věku 5 až 11 let.

A nyní britský regulátor léčiv „povolil“ vakcínu společnosti Pfizer pro použití u kojenců a dětí ve věku od 6 měsíců do 4 let od 6. prosince.

To vše se dělo a děje navzdory skutečnosti, že víme, že děti v důsledku vakcíny Covid-19 netrpí závažným onemocněním a že injekce Covid-19 nezabraňují infekci ani přenosu. Ve skutečnosti podle oficiálních důkazů pravděpodobnost nákazy ve skutečnosti zvyšují.

Pojďme se tedy podívat na důkazy a pak se můžete sami rozhodnout, zda budete věřit oficiálnímu tvrzení, že za náhlý nárůst úmrtnosti dětí může „nedostatečná expozice streptokoka A během vrcholu pandemie“ , nebo zda ve skutečnosti za to mohou injekce Covid-19.

Výlet do paměti –Hepatitida (žloutenka)

Dne 15. dubna 2022 vydala Světová zdravotnická organizace globální varování o nové formě těžké akutní hepatitidy s neznámou etiologií (příčinou), která za poslední měsíc postihovala dříve zdravé děti ve Spojeném království. Případy byly hlášeny také ve Španělsku a Irsku. Testy vyloučily všechny dříve známé viry hepatitidy.

Oznámení přišlo poté, co Agentura pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (UKHSA) zjistila vyšší než obvyklou míru zánětu jater (hepatitidy) u dětí.

Jen o několik dní později pak byla 21. dubna 2022 zveřejněna nová vědecká studie, která dospěla k závěru, že očkování proti Covid-19 může vyvolat odlišnou hepatitidu (zánět jater) s dominancí T buněk imunitního systému s unikátním patomechanismem spojeným s antigenně specifickou tkáňovou rezidenční imunitou vyvolanou očkováním, která způsobuje celkové snížení imunity.

Počátkem dubna 2022 začala NHS ve Velké Británii zavádět  injekci Pfizer Covid-19 pěti milionům dětí ve věku 5 až 11 let . Předtím ji podávala malým dětem považovaným za zranitelné od konce roku 2021.

Je to jen náhoda, že o pouhých pár týdnů později trpělo extrémně znepokojivé množství dětí hepatitidou neznámé příčiny? Forma hepatitidy tak závažná, že děti potřebovaly transplantaci jater nebo přišly o život?

Je na vás, abyste se rozhodli, ale více si o tom můžete přečíst zde .

Očkování proti COVID ničí imunitní systém a může způsobit syndrom získaného selhání imunity

Agentura pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (UKHSA) dříve vydávala týdenní zprávu o sledování vakcín, přičemž každá zpráva obsahovala čtyři týdny údaje o případech, hospitalizacích a úmrtích podle stavu očkování.

Analyzovali jsme 5 z těchto publikovaných zpráv o sledování vakcín obsahujících data od 16. srpna 2021 do 2. ledna 2022, abychom získali jasnou představu o účinku vakcín proti Covid-19 na imunitní systém očkované populace, a tady je to, co jsme vypátrali…

Všechny zprávy UKHSA o dozoru nad vakcínami použité pro naše šetření najdete zde –

Bylo vám řečeno, že injekce mRNA Pfizer Covid-19 měla účinnost vakcíny 95 %.

Následující graf ilustruje nárůst/snížení účinnosti vakcíny po měsíci v každé věkové skupině za období 5 měsíců od 16. srpna 21 do 2. ledna 22.

První posilovací injekce byly podány v 37. týdnu roku 2021 a tento graf jasně ukazuje, jak se díky nim zvýšila účinnost vakcíny v následujících dvou měsících. Bohužel však také ukazuje, jak krátkodobé toto zvýšení bylo, přičemž účinnost vakcín Covid-19 klesla na děsivou úroveň mezi 49. a 52. týdnem.

Reálná účinnost vakcín klesla na dosud nejnižší úroveň ve všech věkových skupinách s výjimkou osob starších 70 let mezi 6. prosincem a 2. lednem, ale u osob starších 70 let se účinnost stále propadala do záporných hodnot.

Očekávané další zvýšení účinnosti u osob ve věku 40 až 69 let se nedostavilo a místo toho byl zaznamenán obrovský propad účinnosti vakcíny, která u osob ve věku 40-49 let klesla na -151 %.

Účinnost vakcíny klesla také ve věkové skupině 30-39 let na minus 123 %, a to i přesto, že ve 49. týdnu byly miliony lidí očkovány posilovací dávkou.

To je na hony vzdáleno údajné 95% účinnosti, o které vám bylo řečeno.

Ale co vlastně znamená pozitivní/negativní účinnost vakcíny?

Vakcíny fungují tak, že simulují virový útok a vyprovokují imunitní systém k reakci, jako byste měli virus. Předpokládá se, že vycvičí imunitní systém do bodu, kdy si vytvoříte přirozenou imunitu vůči viru.

Proto je účinnost vakcíny skutečně měřítkem výkonnosti imunitního systému očkovaných ve srovnání s výkonem imunitního systému neočkovaných.

Co ale vlastně znamená pozitivní/negativní účinnost vakcíny?
Vakcíny fungují tak, že simulují virový útok a provokují imunitní systém k reakci, jako byste virus měli. Předpokládá se, že vycvičí imunitní systém do té míry, že si vůči viru vytvoříte přirozenou imunitu.

Účinnost vakcín je tedy ve skutečnosti měřítkem výkonnosti imunitního systému očkovaných osob ve srovnání s výkonností imunitního systému neočkovaných osob.

Údaje zveřejněné UKHSA potvrzují, že reálná účinnost injekcí Covid-19 (ve skutečnosti měřítko výkonnosti imunitního systému) v krátké době výrazně slábne.

Bohužel pro očkovanou populaci však místo toho, aby se imunitní systém vrátil do stejného stavu, v jakém byl před očkováním, začne výkonnost imunitního systému rychle klesat, čímž se stává horší než u neočkovaných.

Údaje britské vlády však dokazují, že posilovací dávka vakcíny může krátkodobě posílit imunitní systém.

Bohužel však tytéž údaje ukazují, že výkonnost imunitního systému pak začne klesat ještě rychleji, než tomu bylo před podáním posilovací dávky.

Tyto údaje tedy naznačují, že očkovaná populace bude nyní potřebovat nekonečný cyklus posilovacích dávek, aby se její imunitní systém posílil do té míry, že neselže, ale bude horší než u neočkované populace.

Syndrom získaného selhání imunity je onemocnění, které vede ke ztrátě imunitních buněk a činí jedince náchylnými k dalším infekcím a vzniku některých typů rakoviny. Jinými slovy, zcela zdecimuje imunitní systém.

Mohli bychom tedy vidět nějakou novou formu syndromu získaného selhání imunity vyvolaného vakcínou Covid-19?

Facebook si to rozhodně myslí.

Naše původní vyšetřování výše uvedeného sdílel čtenář na Facebooku ve stejný den, kdy jsme článek zveřejnili, a Facebook se rozhodl příspěvek okamžitě odstranit a označit jej jako „dezinformaci“.

Čtenář, který náš článek sdílel, však cenzuru Facebooku zpochybnil a 27. října nakonec reagoval a potvrdil, že se skutečně mýlil, že vyšetřování bylo zcela správné a že čtenářův příspěvek je nyní na této vysoce cenzurované sociální síti opět k dispozici.

A pokud jsme svědky nějaké nové formy syndromu získaného selhání imunity vyvolaného vakcínou Covid-19, jistě by to vysvětlovalo, proč jsme letos náhle svědky tolika závažných onemocnění a úmrtí dětí v důsledku infekcí, které by jinak před zavedením injekcí Covid-19 byly jen mírné.

Nadměrná úmrtnost mezi evropskými dětmi ve věku 0–14 let se od té doby, co EMA schválila vakcínu proti COVID pro děti, zvýšila o 552 %

28.května 2021 rozšířila Evropská léková agentura povolení k nouzovému použití injekce mRNA Covid-19 od společnosti Pfizer na děti ve věku 12 až 15 let.

O šest měsíců později rozšířili oprávnění k nouzovému použití na děti ve věku 5 až 11 let.

Než to poprvé udělali, byla úmrtnost dětí výrazně pod očekávanou úrovní, podle EuroMOMO , evropského projektu monitorování úmrtnosti s oficiálním oprávněním shromažďovat a zveřejňovat statistiky, které jim poskytly vlády zemí po celé Evropě.

Ale od té doby se podstatně zvýšily.

Natolik, že do 6. listopadu 2022 se počet úmrtí dětí v celé Evropě zvýšil o šokujících 552 %.

S 848% nárůstem zaznamenaným do konce roku 2021 –

A 444% nárůst zaznamenaný k 6. listopadu 2022 –

Je to jen další náhoda? To je na vás, abyste se rozhodli. Ale celé vyšetřování výše uvedeného si můžete přečíst zde .

CDC v tichosti potvrzuje, že od zavedení vakcín proti COVID „náhle zemřelo“ v USA nejméně 118 tisíc dětí a mladých dospělých

V porovnání s jinými zeměmi vláda USA příliš nezveřejňuje relevantní a aktuální údaje, které by nám umožnily analyzovat důsledky zavedení injekcí Covid-19. Nakonec se nám však podařilo na ně narazit díky instituci známé jako Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (OEC).

OEC je mezivládní organizace s 38 členskými zeměmi, která byla založena v roce 1961 s cílem stimulovat hospodářský pokrok a světový obchod. A z nějakého důvodu se u nich nachází velké množství údajů o nadměrné úmrtnosti. Tyto údaje si můžete sami vyhledat zde.

Následující graf byl vytvořen na základě údajů nalezených v databázi OEC. Údaje, které OEC poskytlo americké Centrum pro kontrolu nemocí (CDC). A ukazuje nadměrnou úmrtnost dětí a mladých dospělých ve věku 0-44 let v USA podle jednotlivých týdnů v letech 2020 a 2021.

Z oficiálních údajů vyplývá, že v době, kdy USA na začátku roku 2020 zasáhla údajná pandemie Covid-19, došlo k mírnému nárůstu nadměrného počtu úmrtí mezi dětmi a mladými dospělými.

Po zavedení injekce Covid-19 by se však dalo očekávat, že v roce 2021 počet úmrtí v této věkové skupině výrazně poklesne. Místo toho se však stal pravý opak.

Nadměrný počet úmrtí mezi dětmi a mladými dospělými byl v roce 2021 každý týden výrazně vyšší než v roce 2020, s výjimkou 29. a 30. týdne. Pak se ale v 31. týdnu stalo něco drastického, co způsobilo, že nadměrná úmrtnost mezi dětmi a mladými dospělými výrazně vzrostla.

A oficiální údaje poskytnuté CDC bohužel ukazují, že tento trend pokračoval i v roce 2022.

Následující graf ukazuje oficiální údaje CDC o všech úmrtích a nadměrných úmrtích u dětí a mladých dospělých v USA před zavedením vakcíny Covid-19 a po zavedení vakcíny Covid-19 14. prosince 2020.

Z výše uvedených údajů vyplývá, že v roce 2022 bylo do 40. týdne zaznamenáno pouze o 1 352 nadměrných úmrtí dětí ve věku 0-44 let méně než v 51. týdnu roku 2022, přestože rok 2020 byl údajně vrcholem pandemie COVID a zahrnoval také dalších 11 týdnů úmrtí.

Nejvíce znepokojující čísla, která odhaluje výše uvedený graf, jsou však celkový počet úmrtí a nadměrných úmrtí u dětí a mladých dospělých od zavedení injekcí Covid-19.

Od 51. týdne roku 2020 bohužel zemřelo téměř půl milionu lidí ve věku 0 až 44 let, což vedlo k ohromujícímu 117 719 nadměrným úmrtím oproti pětiletému průměru 2015–2019.

Je to jen další náhoda? To je na vás, abyste se rozhodli. Ale celé vyšetřování výše uvedeného si můžete přečíst zde .

Vláda Spojeného království tiše potvrzuje, že děti očkované COVID mají až 137x vyšší pravděpodobnost úmrtí než neočkované děti

Vládní agentura Spojeného království, známá jako Úřad pro národní statistiku (ONS), nedávno zveřejnila nové údaje o úmrtích podle stavu očkování v Anglii.

Nejnovější datový soubor od ONS se jmenuje „ Úmrtí podle stavu vakcinace, Anglie, 1. ledna 2021 až 31. května 2022 “ a je k dispozici na webu ONS zde a ke stažení zde .

Následující graf ukazuje úmrtnost podle stavu očkování na 100 000 osoboroků u dětí ve věku 10 až 14 let v Anglii za období od 1. ledna 2021 do 31. května 2022 podle údajů poskytnutých ONS –

Pokud jde o úmrtí na Covid-19, ONS odhaluje, že úmrtnost mezi neočkovanými dětmi ve věku 10 až 14 let se rovná 0,31. Ale u dětí očkovaných jednou dávkou se úmrtnost rovná 3,24 na 100 000 osoboroků a u dětí očkovaných třikrát úmrtností šokujících 41,29 na 100 000 osoboroků.

Tato čísla ukazují, že částečně očkované děti mají 11x/966,67 % vyšší pravděpodobnost úmrtí na Covid-19 než neočkované děti a trojnásobně očkované děti mají 137,3x/13 633,33 % vyšší pravděpodobnost úmrtí na Covid-19 než neočkované děti.

A bohužel, pokud jde o úmrtí, která se netýkají komunity Covid-19, došlo jen k malému zlepšení. Zde je opět graf, který ukazuje úmrtnost podle stavu očkování u dětí v Anglii.

Úmrtnost ze všech příčin se rovná 6,39 na 100 000 osoboroků u neočkovaných dětí a je stále o něco vyšší, a to 6,48 u částečně očkovaných dětí.

Po podání každé injekce se však míra zhorší. Úmrtnost ze všech příčin se rovná 97,28 u dvakrát očkovaných dětí a šokujících 289,02 na 100 000 osoboroků u třikrát očkovaných dětí.

To znamená, že podle vlastních oficiálních údajů vlády Spojeného království mají dvakrát očkované děti 1422 % / 15,22x vyšší pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než neočkované děti. Zatímco třikrát očkované děti mají 4423 % / 45,23x vyšší pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než neočkované děti.

Je to jen další náhoda? To je na vás, abyste se rozhodli. Ale celé vyšetřování výše uvedeného si můžete přečíst zde .

Závěr

Tím jsou naše důkazy uzavřeny, ale v žádném případě to nejsou jediné dostupné důkazy na podporu skutečnosti, že injekce Covid-19 jsou s největší pravděpodobností zodpovědné za náhlý nárůst úmrtí dětí na infekci Strep A.

Oficiální vládní zprávy z celého světa dokazují, že od zavedení injekcí Covid-19 zemřelo více stovek tisíc dětí, než by jinak zemřelo před zavedením injekcí.

Dokazují také, že děti očkované Covid-19 mají výrazně vyšší pravděpodobnost úmrtí než děti neočkované.

Ale nejdůležitějším důkazem na podporu skutečnosti, že očkování proti Covid-19 je na vině za náhlý nárůst počtu úmrtí dětí na infekci Streptokoka A, jjsou však pravděpodobně oficiální vládní zprávy, které dokazují, že očkování vakcínou Covid-19 poškozuje imunitní systém a má potenciál způsobit určitou novou formu syndromu získaného selhání imunity.

Je rozšířeným omylem, že syndrom získaného selhání imunity (AIDS) je způsoben pouze virem HIV. To jednoduše není pravda.

Získaná (nebo sekundární) porucha imunity je jednou z hlavních příčin infekcí. Tyto poruchy imunity ovlivňují váš imunitní systém částečně nebo jako celek, takže vaše tělo je snadným cílem pro několik nemocí a infekcí. zdroj )

Když poruchy imunity ovlivní váš imunitní systém, vaše tělo již nemůže bojovat s bakteriemi a nemocemi. ( zdroj )

To by vysvětlovalo, proč děti náhle trpí vážným onemocněním nebo smrtí kvůli bakteriím, které dříve způsobovaly mírnou infekci.

Sekundární selhání imunity může způsobit několik faktorů prostředí. zdroj ) _

Některé běžné jsou:

  • Radiační nebo chemoterapie, které mohou vést k sekundárnímu selhání imunity známé jako neutropenie
  • Infekce způsobené virem lidské poruchy imunity (HIV) mohou vést k syndromu získaného selhání imunity (AIDS).
  • Leukémie, rakovina, která začíná v buňkách kostní dřeně a může vést k hypogamaglobulinémii – typu druhotného selhání imunity
  • Podvýživa, která postihuje až 50 % populace v nerozvinutých zemích a způsobuje, že lidé jsou náchylní k infekcím dýchacích cest a průjmům

Mezi méně časté příčiny však patří drogy nebo léky. zdroj )

Je tedy naprosto možné, že lék nebo droga způsobí syndrom získaného selhání imunity a oficiální vládní zprávy dokazují, že by na seznam měly být přidány vakcíny proti Covid-19.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *