14.9.2023

Další kolo covidových her se rozjelo naplno. Provaření aktéři oprášili zažité postupy, a s upřímnou nadějí vzhlížejí k nadcházejícímu podzimu. Nepříznivé statistiky covidových injekcí je nemohou odradit, ve hře jsou vyšší cíle, a další level už je na dohled. Diskuse není přípustná, jen naprostá oddanost systému bez výhrad a pochybností. Případné námitky a nerozhodnost většinového stáda hravě smázne propaganda a nějaká ta tečkovací kampaň. Strach funguje spolehlivě.

Chtějí, abychom všichni brali tyto vakcíny tak dlouho, dokud to naše tělo snese, protože jsme stále nemocnější a nemocnější. A je tu druhá složka toho modelu předplatného od BigPharma, která je ještě zlověstnější. Budou vám prodávat léky, které potřebujete k životu, abyste si mohli léčit zranění, které vám sami způsobili.

Proto Pfizer kupuje společnosti na výrobu léků proti srážlivosti krve. Získali i léky na krevní sraženiny u dětí těsně předtím, než zavedli vakcíny pro děti 5 – 11 let. Pfizer udělal obrovskou akvizici na nové způsoby léčby rakoviny. Ano, rakoviny budou vakcíny způsobovat. To je druhá součást tohoto modelu.

Nechtějí nás všechny zabít. V tom přece nejsou žádné peníze, ne? Ale věřím, že chtějí, abychom byli nemocní. Chtějí, abychom byli závislí na jejich lécích, na jejich drogách. To je model, ke kterému nás tlačí.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *