Bezpečné a účinné: Bude někdy nastolena spravedlnost za šíření těchto lží?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

5.10.2023

Několik známých lékařů (dr. Malone, Yeadon, McCullough a další) opakovaně varovalo před genovými injekcemi, ale nyní především  vyzývají  k nastolení spravedlnosti.

Vždyť všechny politické loutky věděly, že lidmi manipulují, přesto jim jejich lži i zavádění neústavních restrikcí prochází! Tedy až na výjimky, proti kterým je buď aktuálně vedeno soudní řízení, případně se chystá (to se ovšem týká jen zahraničí, u nás jsou covidoví zločinci z obliga).

Je třeba aktuálně varovat i před genovými injekcemi, které jsou již propagovány v nových reklamách. Ano, jde o ty „bezpečné a účinné“ přípravky, které byly testovány dokonce na 20 myších, ovšem bez kontrolní skupiny.

A testování na lidech začalo teprve s aplikací prvních injekcí těm, kdo již dobrovolně nastavili rameno pro 5. (někde údajně dokonce až 8.!) dávku.

Tisíce lékařů a vědců potvrzují, že vlády po celém světě spolu s korporacemi záměrně lhaly lidstvu o vakcínách proti Covidu. Musí být obviněni z podvodu, nevhodné reklamy a zabití z nedbalosti.

Data nyní ukazují, že očkovaní pacienti s Covidem mají vyšší riziko nákazy, onemocnění nebo dokonce úmrtí, pokud byli očkováni ve srovnání s neočkovanými lidmi.

Vakcíny proti covidu poškozují srdce, mozek, reprodukční tkáň, plíce, podporují rakovinu a trvale poškozují imunitní systém.

Evropský parlament položil tuto přímou otázku společnosti Pfizer. „Byla vakcína Pfizer na Covid testována, aby zastavila přenos viru předtím, než se dostane na trh?“

Janine Smallová, prezidentka společnosti Pfizer, odpověděla „NE“.

Pozornost diváka je tak fixovaná na slovo „NE“, že si ani nevšimne, jak chytře zaměnila slovo „přenos“ za „imunizaci“, na kterou nakonec odkázala ve své odpovědi: „Pokud jde o otázku kolem, věděli jsme o zastavení imunizace předtím, než vstoupila na trh?“

Pokračovala: „Opravdu jsme se museli pohybovat rychlostí vědy, abychom skutečně pochopili, co se děje na trhu. Z tohoto pohledu jsme museli riskovat všechno.“

Prostřednictvím této formy mlžící taktiky neodpověděla na konkrétní otázku, jak bylo požadováno, a proto neobvinila Pfizer ani sebe.

Veřejnost musí požadovat trestní oznámení za nelegální reklamu ze strany médií, CDC, NIH a FDA, které všechny inzerovaly vakcíny Covid jako bezpečné a účinné bez vedlejších účinků.

Ti všichni úmyslně porušili zákon a spáchali federální zločiny, jako jsou podvody, nevhodná reklama a neúmyslné zabití. Všichni vládní úředníci a všichni vedoucí pracovníci společností musí být obviněni a postaveni před soud.

Anthony Fauci a Bill Gates byli dva z hlavních zločinců v tomto globálním podvodu zahrnujícím nevhodnou reklamu a nedbalé zabíjení miliard nevinných lidí po celém světě.

Všichni zúčastnění musí být potrestáni za své úmyslné zločiny proti lidskosti. Spravedlnost musí být zajištěna, aby se něco podobného už nikdy nemohlo opakovat. Je třeba je potrestat, což se často stává, když úmyslně porušíte zákon.

Nebyla to chyba, ale záměrný plán, jak vás oklamat a zmanipulovat, abyste dostali toxickou experimentální injekci, která nikdy předtím nebyla podána lidem.

Miliony lidí jsou zraněny a jsou zde také miliony mrtvých. Jedná se o celosvětový zločin, který nemůže zůstat nepotrestán. Spravedlnost musí být vykonána legálně, bez ohledu na to, co se děje.

Vláda Spojených států  a vlády po celém světě jsou ovládány korporacemi. Evropští i američtí lékaři varují svět, aby už nebral vakcíny proti covidu a přeočkování, jsou toxické, smrtící, neúčinné a musí se vysadit.

Genové terapie, nazývané mRNA vakcíny, poškozují mozek, srdce, játra, kostní dřeň a plod a způsobují všechny druhy poškození v lidském těle a vedou k turborakovině.

Dezinformace CDC a FDA způsobují smrt a poškození zdraví těhotným ženám a novorozencům po celém světě. Mezitím bylo prokázáno, že takzvaná vakcína se přenáší také mateřským mlékem.

V roce 2022 již 17 000 lékařů a vědců vyzvalo k okamžitému obvinění společností Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, AstraZeneca a jejich agentů z podvodu za úmyslné utajování informací před pacienty a lékaři o bezpečnosti vakcíny proti Covidu, což vedlo k úmrtí a poškození zdraví tisíců nevinných lidí po celém světě.

Na celém světě je nadměrná úmrtnost a populace se náhle hroutí. Přední americký kardiolog Dr. Peter McCullough Md. Phd., řekl:

„Řeknu to velmi jasně. Vakcína zabíjí lidi a zabíjí velké množství lidí. CDC napočítalo více než 16 000 Američanů, kteří zemřeli během několika dní po podání vakcíny, a to je pravděpodobně hrubé podhodnocení.“

Musíme být opatrní a udělat vše, co je v našich silách, abychom zajistili, že takový zločin už nikdy nebude fungovat a už se nikdy nemůže opakovat.

Pravdivé informace jsou nejmocnějším nástrojem, jak takové zločince zastavit a zabránit jim v jejich opakování. Pomozte nám šířit tyto a další důležité informace, abychom ochránili sebe i své okolí.

Video, ve kterém lékaři varují před genovými injekcemi, najdete zde (anglicky s německými titulky).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *