, , , ,

Jak malá vědecká elita diktuje vládní politiku

OD THE EXPOSÉ ON  

Blog používá data z amerického webu Our World in Data, aby porovnal novozélandská data s Tchaj-wanem, Singapurem, Japonskem, Austrálií a Jižní Koreou. Na základě své analýzy autoři blogu doporučují rozšířit politiku novozélandské pandemie včetně prosazování vakcín, nošení roušek, domácí izolace a vakcín pro děti mladší pěti let.

Všech šest zemí, které dodržovaly očkovací politiku velmi podobnou Novému Zélandu, má nyní rychle rostoucí úmrtnost ze všech příčin.

University of Otago publikuje blog s názvem Public Health Expert. 24. srpnové vydání bylo nazváno „ Zkušenosti Covid-19 v Aotearoa na Novém Zélandu a dalších srovnatelných jurisdikcích s vysokými příjmy a důsledky pro řízení další fáze pandemie “.

Autory byli Dr. Jennifer Summers, Prof. Nick Wilson, Dr. Lucy Telfar Barnard, Dr. Julie Bennett, Dr. Amanda Kvalsvig, Prof. Michael Baker, kteří všichni pracují na Otago University Department of Public Health.

Autor: Guy Hatchard

Tento blog byl nekriticky převzat novinami na Novém Zélandu. Například Otago Daily Times tvrdí, že:

„Nová analýza ukázala, jak pandemická reakce Nového Zélandu zanechala jednu z nejnižších úmrtností na světě – ušetřila ji tisíce dalších úmrtí, které lze pozorovat i v eliminačních zemích, jako je Tchaj-wan a Austrálie.“

Blog používá data z amerického webu Our World in Data, aby porovnal novozélandská data s Tchaj-wanem, Singapurem, Japonskem, Austrálií a Jižní Koreou. Na základě své analýzy autoři blogu doporučují rozšířit politiku novozélandské pandemie včetně prosazování vakcín, nošení roušek, domácí izolace a vakcín pro děti mladší pěti let.

Blog otiskuje graf (níže), který zjevně ukazuje, že Nový Zéland má nejnižší míru úmrtí ze všech šesti zemí v letech 2020, 2021 a 2022 (malé písmo poznamenává, že graf nemusí počítat všechna úmrtí způsobená k neúplnému pokrytí a zpoždění při podávání zpráv).

Zdá se, že graf ukazuje, že všechna úmrtí na Novém Zélandu zůstala hluboko pod úrovní před pandemií během tří let pokrytých pandemií. Osa Y je označena jako „počet úmrtí na milion ve srovnání s předchozími roky“. V grafu není uvedeno, zda se jedná o týdenní součet nebo kumulativní součet nebo něco jiného.

Naivní čtení grafu, což byl pravděpodobně přístup různých málo kvalifikovaných vědeckých vysvětlovačů v MSM, se zdá, že ukazuje, že nadměrná úmrtí na milion jsou v současné době 200 úmrtí pod předchozími úrovněmi (za týden, za rok, za tři let??? blog ti to neříká), ale takhle bys ten graf četl úplně špatně.

Pokud půjdete svisle nahoru od data 1. července 2022 ke grafu a pak napříč k přístupu Y, jak jsme trénováni ve škole, dosáhnete čísla – mínus 250. Pokud si myslíte, že to znamená v týdnu končícím 1. Červencová úmrtí ze všech příčin byla 250 pod dlouhodobým průměrem, jste uveden v omyl. Úmrtnost ze všech příčin za poslední týden v srpnu je ve skutečnosti 246 NAD dlouhodobým průměrem.

Bližší prohlídka ukazuje, že graf je měřítkem kumulující se nadměrné úmrtnosti za celou pandemii, nikoli aktuální úmrtnosti. Jinými slovy, údaje o časných úmrtích před infekcí Covid a vakcínami jsou zprůměrovány se současnými údaji, které zřejmě snižují současnou úmrtnost.

Úspěch, který blog o Novém Zélandu tvrdí, a nízká úmrtnost hlášená MSM je ve skutečnosti způsobena extrémními blokovacími opatřeními z roku 2020 a následnou nulovou mírou chřipky. Od té doby se situace neustále zhoršuje a nyní se počet úmrtí zrychluje na bezprecedentně vysokou úroveň.

V roce 2020 nebyly prakticky žádné infekce Covidem a žádné vakcíny. Uzavření hranic a uzamčení zajistily, že nebude chřipková sezóna. Úmrtnost ze všech příčin byla velmi nízká. Po většinu roku 2021 pokračovala blokace a počet případů Covid byl velmi nízký, byly zavedeny vakcíny. Úmrtí vzrostla a dosáhla vrcholu souběžně se zaváděním vakcíny . V roce 2022 dramaticky vzrostl počet úmrtí ze všech příčin. Úmrtí způsobená Covidem tvoří velmi malé procento úmrtí ze všech příčin.

Oficiální údaje novozélandského ministerstva zdravotnictví z minulého týdne ukazují, že za celý týden zemřelo 946 všech příčin. To je rekord Nového Zélandu. Předpandemický průměrný počet úmrtí za týden byl 663. Při zohlednění sezónních výkyvů (zimní úmrtí jsou vyšší) je současný přebytek týdenních úmrtí ze všech příčin 35 % nad dlouhodobým průměrem. Opravdu velmi znepokojivé číslo. Mezi nejvyšší na světě, nikoli nejnižší.

Správná interpretace čísel z roku 2022 v grafu je následující:

Všech šest zemí, které dodržovaly očkovací politiku velmi podobnou Novému Zélandu, má nyní rychle rostoucí úmrtnost ze všech příčin.

Jste ohromeni nebo jste zklamáni poněkud klamným přístupem vědců z Otaga? Pokud se obáváte, nejste sami, ve skutečnosti jste ve srpnové společnosti. Rishi Sunak, donedávna britský kancléř státní pokladny, aktuálně v posledních týdnech své kandidatury na vedení konzervativců, poskytl rozhovor magazínu Spectator s názvem:

“ Soubory o blokování: Rishi Sunak o tom, co nám nebylo řečeno „

Toto jsou některé z jeho závěrů, ke kterým dospěl v rámci rozhodovacího procesu britské vlády:

„Když začaly přicházet důkazy, ve vládě se rozhostilo podivné ticho: nesouhlasné hlasy byly odfiltrovány a byla uplatněna politika neviditelného zla.“

„Výpočet nákladů a přínosů – základní požadavek téměř každé intervence v oblasti veřejného zdraví – nebyl nikdy proveden…. Scénář nikdy neuznával vedlejší účinky [politik] “.

Jednou ze Sunakových velkých obav byla zpráva o strachu, o které se jeho tým ministerstva financí obával, že by mohla mít dlouhodobé následky. “ V každém briefu jsme se snažili říct: zastavme vyprávění „strachu“. Od začátku to bylo vždycky špatně. Neustále jsem říkal, že je to špatně.“

Britský premiér Boris Johnson to chtěl prezentovat jako „následování vědy  spíše než politické rozhodnutí, a to mělo důsledky pro vedení vládního rozhodování. Znamenalo to povýšit Sage, rozsáhlou skupinu vědeckých poradců, do výboru, který měl pravomoc rozhodovat, zda se země uzamčí, nebo ne, ale bylo to fórum, kde nebylo možné klást otázky. Sunak řekl:

„To je ten problém, pokud zmocníte všechny tyto nezávislé lidi [poradce], jste v háji.“

Sunak řekl, že otázky a obavy vznesené některými vědci Sage během jejich soukromých setkání byly vládě odepřeny. V důsledku toho podle Sunaka vládní pandemická politika, zejména blokování, způsobila ekonomickou katastrofu.

Blog Public Health z University of Otago z tohoto týdne je ukázkovým příkladem toho, co Rishi Sunak odhalil. Blog je zaměřen přímo na informování o budoucí vládní politice. Říká:

„Na základě srovnání odpovědí poskytujeme aktualizovaná doporučení pro vládu Nového Zélandu ohledně posílení stávajících opatření v oblasti veřejného zdraví za účelem snížení okamžitých a dlouhodobých dopadů Covid-19.“

Ve skutečnosti informace, které na tomto blogu poskytli vládě vědci z Otago Department of Public Health, postrádají klíčové vysvětlující informace a jsou zjevně zaujaté ve prospěch konkrétních politických rozhodnutí. Naznačuje, že předchozí politika Nového Zélandu byla nejlepší na světě a měla by být rozšířena.

Mezi jejich doporučení patří:

  • Rozšíření současných vládních zpráv povzbuzujících posilovačů
  • Posilující opatření ve školách.
  • mRNA vakcíny pro děti do pěti let.
  • Nasazení nových typů biotechnologických vakcín.
  • Přísnější opatření k zajištění přijetí vakcíny.
  • Mandáty prosazovat nošení roušek.
  • Delší období domácí izolace

Jediný odkaz v blogu na rychle se zrychlující rekordní úrovně úmrtnosti ze všech příčin na Novém Zélandu je tato fráze:

„…směr křivky naznačuje, že velikost redukce klesá.“

Myslíte si, že jsou to dostatečné informace pro politiky, aby mohli přijímat informovaná politická rozhodnutí? My ne. Jak řekl Benjamin Franklin před mnoha lety:

„Není podveden nikdo kromě toho, kdo věří.“

Jak jsem minulý týden psal premiérce Ardernové, nezaznamenáváme stav očkování lidí na úmrtních listech. V důsledku toho nevíme, co je příčinou nadměrného počtu úmrtí na Novém Zélandu. Ve Spojeném království jsou tato čísla vedena a ukazují, že nadměrná úmrtnost neúměrně postihuje očkované, zejména posilované. Údaje z jiných zemí naznačují, že příčiny mohou zahrnovat vysokou míru rakoviny, krevní sraženiny a kardiovaskulární onemocnění. Rozhodující je, že úmrtnost neobvykle postihuje lidi v produktivním věku a mladé lidi. Informovali naši odborníci naši vládu? Očividně ne.

Jak radí Rishi Sunak: „Zjistěte, co vám není řečeno“.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/08/27/how-a-small-scientific-elite-dictates-government-policy/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *