, , , , , , ,

Vakcínové zločiny: Kolektivní přiznání viny úřadů EU

Vakcínové zločiny: Kolektivní přiznání viny úřadů EU

13.2.2024

Právník Tobias Ulbrich, který zastupuje četné oběti očkování u soudu v Německu, se v nedávném tweetu zmiňuje o slíbeném „cestu z pandemie“. Archivované odpovědi na dotazy, e-maily a doslovná prohlášení odpovědných jasně ukazují rozsah očkovací trestné činnosti. Kdy následují následky?

Dne 12. února pod názvem „Sbírka oficiálních přiznání viny“ shrnul Tobias Ulbrich dokumenty, které byly shromážděny v následujícím dílčím zásobníku: https://drbine.substack.com/p/sammlung-behordlicher-Schuldeingestandnisse

    1. Přiznání parlamentní státní tajemnice Sabine Dittmar, že dodatečné údaje z KVen nebyly převedeny do PEI v souladu s § 13 odst. 5 AMG, protože rozhraní nebylo od 3. čtvrtletí 2021 dokončeno.
    2. Přijetí prof. Dr. Edgar Franke, parlamentní státní tajemník, řekl, že neexistují žádné údaje o účinnosti Comirnaty.
    3. Sdělení RKI BMG ze dne 23. března 2022 za účelem přehodnocení nařízení o testování, protože očkování nezabrání infekci a vylučování SARS-CoV2 po expozici.
    4. Dopis EMA poslanci EU de Graaffovi ze dne 18. října 2023, v němž se uvádí, že terapeutický přínos prevence přenosu viru SARS-CoV-2 nebyl nikdy uplatněn ani schválen pro vakcínu Covid-19.
    5. EMA dne 24. října 2023 oznámila, že pro produkci Comirnaty v Evropě byl v plasmidech pro produkci modRNA použit promotor SV40 (opičí rakovinový gen), který byl schválen pouze pro výzkumné účely a nikoli pro produkci u lidí.
    6. Oznámení PEI, že vyhodnotili a zpracovali čísla šarží u podezřelých případů, což učinili v žádosti IFG od právníka Dr. Meyer-Hesselbarth řekl ne.
    7. Slyšení paní J. Small ze společnosti Pfizer Inc. dne 10. října 2022 v Evropském parlamentu, která již vysvětlila, že dlouhodobé účinky a účinnost vakcíny jsou v současné době neznámé.
    8. Oznámení od EMA, že promotér SV40 je přítomen jak v Comirnaty, tak v aktuálním Omicron XBB.1.5. verze se používá.
    9. Federální ministerstvo zdravotnictví připouští, že vyšší titry nAb jsou spojeny pouze se zvýšenou ochranou proti Covidu; Nebyl však stanoven žádný individuální korelát ochrany. Dokument pochází ze zasedání WHO o korelacích ochrany 26. května 2021.
    10. Vysvětlení vedoucího schvalovacího týmu Jana Müller-Berghaus na PEI, který zasedá v CHMP pro PEI, v prezentaci v PowerPointu, že injekce modRNA jsou vždy genovou terapií.
    11. Bez ohledu na požadavky § 13 odst. 5 AMG a jejich přiznání:
      • Vysvětlení v PowerPointu od Dr. Brigitte Keller-Stanislawski uvedla, že retrospektivní studie založené na elektronických zdravotních datech od statutárních zdravotních pojišťoven by měly začít ve druhém čtvrtletí roku 2021.
      • Zpráva od prof. Dr. Edgar Franke dne 2. května 2022, že neproběhl žádný přenos dat a neproběhla žádná jednání se zákonnými zdravotními pojišťovnami.
      • Zpráva od prof. Dr. Edgar Franke, že schválení Comirnaty dne 23. prosince 2020 bylo založeno pouze na schvalovacích datech a specifikacích procesu 1, a proto neexistovalo žádné podmíněné schválení výroby podle procesu 2.
      • Advokát Tobias Ulbrich prostřednictvím X

O některých z těchto zveřejnění jsme již podrobně informovali – viz například:

Zde je jasné nejen to, že bezpečnost vakcíny nebyla sledována tak pečlivě, jak se obyvatelstvu říkalo. Dlouho se také připustilo, že lidé hned od začátku dostávali falešné sliby o účincích kontroverzních přípravků. Každý, kdo dnes ještě ospravedlňuje povinné očkování a propaguje experimentální korona vakcíny, se obnažuje, protože narativ o očkování byl odpovědnými už dávno zcela vyvrácen. Jediné, co dnes ještě chybí, je, aby se tito jedinci konečně museli zodpovídat za své činy.

 

ZDROJ:https://report24.news/impfverbrechen-die-gesammelten-schuldeingestaendnisse-europaeischer-behoerden/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *