Špičková doktorka změnila postoj k vakcíně COVID poté, co utrpěla vážnou osobní újmu

Svědectví zákonodárcům o „ničivém“ dopadu a krytí ze strany lékařských regulačních orgánů

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Významná australská lékařka – bývalá předsedkyně Australské lékařské asociace a členka parlamentu – přednesla v parlamentu výbušné svědectví, v němž prohlásila, že ona i její manželka byly vážně poškozeny vakcínami COVID-19.

Dr. Kerryn Phelpsová dále tvrdí, že skutečný počet nežádoucích účinků je mnohem vyšší, než připouští lékařský establishment a média, a to kvůli nedostatečnému hlášení a „hrozbám“ ze strany lékařských regulačních orgánů, uvádí australský server News.au.com.
„O tomto problému jsem se přesvědčila na vlastní kůži u své manželky, která během několika minut utrpěla těžkou neurologickou reakci na svou první vakcínu od společnosti Pfizer, včetně pálení obličeje a dásní, paréz a necitlivosti rukou a nohou, přičemž v době očkování byla pod dohledem mým, dalšího lékaře a registrované zdravotní sestry,“ uvedla 65letá Phelpsová v parlamentním vyšetřování Long Covid.

Ničivé účinky pozoruje i „o rok a půl později, kdy se k nim přidala únava a další neurologické příznaky včetně bolestí nervů, změněného čichu, poruch vidění a zánětu pohybového aparátu“.
Phelpsová uvedla, že „diagnózu a příčinnou souvislost potvrdilo několik specialistů, kteří mi řekli, že v podobné situaci viděli ‚hodně‘ pacientů“.

Phelpsová uvedla, že její manželka Jackie Stricker-Phelpsová „mě požádala, abych její příběh uvedla a zvýšila tak povědomí ostatních“.
Cenzura veřejné diskuse
Lékařka uvedla, že hovořila s kolegy, „kteří sami zažili závažnou a přetrvávající nežádoucí příhodu“.

Ale „poškození způsobené očkováním je téma, o kterém se v lékařské profesi málokomu chtělo mluvit“.
„Regulační orgány lékařské profese cenzurují veřejnou diskusi o nežádoucích příhodách po očkování a vyhrožují lékařům, aby se veřejně nevyjadřovali k ničemu, co by ‚mohlo podkopat vládní zavádění vakcín‘, jinak riskují pozastavení nebo ztrátu registrace,“ uvedla Phelpsová.

Australská agentura pro regulaci zdravotnických pracovníků v roce 2021 varovala, že každému, kdo se bude snažit „podkopat“ národní zavádění vakcíny COVID, hrozí zrušení registrace nebo dokonce trestní stíhání.

Minulý týden člen britského parlamentu Andrew Bridgen ve svém projevu v Dolní sněmovně tvrdil, že vysoce postavený člen British Heart Foundation zatajil zprávu, podle níž vakcína COVID-19 zvyšuje zánět srdečních tepen.
Poslanec vyzval k pozastavení očkování, stejně jako významní kardiologové, například britský Dr. Aseem Malhotra, Dr. Ross Walker z Austrálie a Dr. Peter McCullough ze Spojených států, který se domnívá, že nejlepším vysvětlením „náhlých a neočekávaných“ úmrtí a srdečních příhod u jinak zdravých lidí jsou právě vakcíny COVID-19.

Podporu Bridgenovi vyjádřil i špičkový britský ortopedický chirurg Dr. Ahmad Malik. V úterý ve videu zveřejněném na Twitteru uvedl, že se „karta obrací“ proti členům vlády a lékařského establishmentu, kteří se snažili potlačit pravdu o vakcínách COVID.

„Historie se nedívá vlídně na ty, jejichž jedinou obhajobou je tvrzení, že jsme jen plnili rozkazy,“ řekl.

„Příliv se obrací. Ujistěte se, že jste na správné straně historie.“

„Kdyby jen poslouchala
Sama Phelpsová byla až dosud vášnivou zastánkyní oficiálního vládního příběhu COVID.

Craig Kelly, který je rovněž bývalým členem australského parlamentu, v reakci na Phelpsové svědectví na Twitteru napsal: „KDYBY JI POSLOUCHALI“.
Kelly uvedl, že mě Phelpsová „obvinila z šíření ‚konspiračních teorií‘, když jsem se snažil upozornit, že důkazy ukazují, že vyprávění o ‚bezpečnosti a účinnosti‘, které šíří Big Pharma, je lež“.

Malhotra, jeden z nejznámějších britských lékařů, byl rovněž nadšeným zastáncem vakcíny COVID. Vysvětlil, že k pátrání ho přimělo náhlé úmrtí jeho velmi zdatného a zdravého 73letého očkovaného otce v červenci 2021.

Australský uživatel Twitteru, který se označuje za bývalého vedoucího pracovníka farmaceutického průmyslu, zdokumentoval Phelpsovo někdejší prosazování očkování proti COVID.

Informoval lidi mimo Austrálii, že změna názoru Phelpsové a její svědectví je „docela velká věc“.

„Nikdy nebylo sledováno
Phelpsová řekla, že ona a Stricker-Phelpsová udělali spoustu „domácích úkolů předtím, než se nechali očkovat, zejména o výběru vakcíny v té době.“

Když se ptaly na nežádoucí vedlejší účinky, bylo jim podle ní řečeno, že „nejhorší, co by se mohlo stát, je anafylaxe“.

A jak uvedla Phelpsová, bylo jim řečeno, že závažné reakce, jako je myokarditida a perikarditida, jsou „vzácné“.

Phelpsová uvedla, že jí bylo také diagnostikováno poškození způsobené druhou dávkou vakcíny Pfizer v červenci 2021.
Zdůraznila, že diagnózu a příčinnou souvislost potvrdili kolegové specialisté prostřednictvím „CT plicního angiogramu, EKG, krevních testů, echogramu srdce, transtorakálního zátěžového echa srdce, Holterova monitoru, monitorování krevního tlaku a autonomního testování“.

„V mém případě úraz vyústil v dysautonomii s občasnými horečkami a kardiovaskulárními důsledky včetně dušnosti, nepřiměřené sinusové tachykardie a kolísání krevního tlaku,“ vypověděla Phelpsová.

Phelpsová uvedla, že obě reakce byly nahlášeny Therapeutic Goods Administration, ale agentura „se jimi nikdy nezabývala“.

Send us mail