, , , , , , ,

FDA byla nucena zveřejnit dokumenty, které přiznávají, že věděla, že vakcíny COVID způsobují záněty srdce.

FDA byla nucena zveřejnit dokumenty, které přiznávají, že věděla, že vakcíny COVID způsobují záněty srdce.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

15.12.2023

Lance D Johnson

V rámci operace Warp Speed schválil Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) narychlo experimentální technologii mRNA a prodával ji pod označením „vakcína“. Jednou ze společností, která získala povolení k mimořádnému použití (EUA) pro svou novou „vakcínu“, byla společnost Pfizer. Přestože se společnost Pfizer v minulosti dopouštěla trestné činnosti, dostalo se jí u FDA přednostního zacházení díky dlouhodobým vazbám na vládní úředníky. Poté, co společnost Pfizer a FDA v roce 2020 prosadily své experimenty v rámci klinických zkoušek, nebyly údaje o jejich nových vakcínách transparentní. Ve skutečnosti, když byla „vakcína“ uváděna na trh, společnost Pfizer a FDA nikdy nezveřejnily skutečné údaje a desítky tisíc dokumentů, které byly podkladem pro jejich EUA. Tyto nestydaté subjekty ve skutečnosti bojovaly u soudů za to, aby údaje zůstaly utajeny až 75 let.

FDA věděla, že vakcíny COVID mají vážné zdravotní problémy, ale přesto je netransparentně schválila.
Vzhledem k tomu, že tyto „vakcíny“ EUA jsou lékařským zákrokem, je transparentnost podpůrných údajů nezbytná pro zásadu informovaného souhlasu, aby pomohla lékařům a jednotlivcům učinit správná rozhodnutí pro jejich tělo a budoucnost. Pokud by v našich vládních institucích existovala alespoň špetka vědecké integrity, pak měly být klinické údaje před vydáním vakcín zpřístupněny veřejnosti a nezávislým výzkumníkům a vědcům mělo být umožněno tyto údaje přezkoumat a analyzovat.

Tyto dokumenty společnosti Pfizer a FDA však nebyly před uvedením vakcín na trh veřejnosti zpřístupněny. Ve skutečnosti byly dokumenty zpřístupněny až poté, co soudce nařídil FDA a společnosti Pfizer, aby je zveřejnily poté, co byla proti FDA podána žaloba podle zákona o svobodném přístupu k informacím (Freedom of Information Act – FOIA). Nyní, 800 dní poté, co FDA schválila „bezpečné a účinné“ vakcíny COVID-19, jsou dokumenty konečně k dispozici veřejnosti k nahlédnutí.

Nyní mohou nezávislí vědci a výzkumníci přesně vidět, co viděli regulátoři FDA, když rozhodli o zavedení vakcín COVID pro veřejnost. Vezměte v úvahu: V té době vlády používaly propagandu biologického terorismu, falešné uvěznění (prostřednictvím uzavírek a nezákonných karantén), aby donutily veřejnost užívat tyto experimentální vakcíny za účelem „návratu k normálu“.

Nejenže existovaly vážné bezpečnostní signály u těchto experimentálních vakcín – včetně poruch krevních destiček, zánětů srdce a rozšířeného onemocnění spojeného s vakcínou (VAED) – ale existovaly také náznaky, že vládní regulační orgány věděly, že tyto problémy budou významné, a systémy hlášení nežádoucích účinků nebyly schopny tento problém v populaci kvantifikovat. Jejich obavy byly utajeny, protože populace byla v podstatě otrávena škodlivým a neúčinným přípravkem. V dokumentech FDA uvedla, že věděla, že její vlastní systém sledování bezpečnosti „není dostatečný“ pro posouzení rizika srdečních onemocnění spojených s vakcínami COVID-19 společnosti Pfizer.

FDA věděla, že její systém dohledu není schopen identifikovat případy subklinické myokarditidy.
V 51 893 dokumentech společnosti Pfizer je vloženo memorandum FDA, které se zabývá neschopností agentury vyhodnotit riziko myokarditidy a perikarditidy po očkování vakcínou COVID-19. V poznámce se odkazuje na iniciativu CBER Sentinel, což je národní elektronický systém FDA určený k monitorování „bezpečnosti jím regulovaných výrobků“.

„Program CBER Sentinel NESTAČÍ k posouzení závažných rizik myokarditidy a perikarditidy a subklinické myokarditidy spojených s přípravkem COMIRNATY (BNT162b2) namísto bezpečnostních studií PMR podle FDAAA [Food and Drug Administration Amendments Act].

Varování pokračuje: „V době schválení BLA [žádosti o biologickou licenci] nejsou zdroje dat v programu CBER Sentinel dostatečné pro identifikaci výsledků z důvodu nedostatečné síly pro posouzení velikosti rizika u pacientů ve věku 12-30 let. Kromě toho není program CBER Sentinel dostatečný pro sledování případů z hlediska stavu uzdravení a dlouhodobých následků nebo pro identifikaci a charakterizaci případů subklinické myokarditidy.“

Systém sledování nežádoucích účinků FDA nebyl schopen vyhodnotit riziko zánětu srdce v populaci a v klinických studiích bylo mnoho důkazů, které naznačovaly, že vakcíny nakonec tyto nežádoucí účinky hromadně způsobí. Podle memoranda o klinickém hodnocení BLA z 23. srpna 2021 se u účastníků studie, kteří dostali vakcínu, vyskytlo VÍCE případů tachykardie a srdečních poruch než u skupiny s placebem. Ve skupině očkovaných pacientů došlo 15 až 81 dní po ukončení studie k téměř dvojnásobnému počtu srdečních úmrtí. FDA nějakým způsobem stále vystupuje jako strážce masových lékařských pochybení a zločinů proti lidskosti prováděných v rámci „očkovacích“ programů.

Sources include:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

 

ICanDecide.org

 

FDA.gov

 

ICanDecide.org

 

ICanDecide.org [PDF]

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-15-fda-forced-admit-knowing-covid-vaccines-heart-inflammation.html

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *