, , , , , ,

Australská vláda lhala: Na lékaře a jejich pojištěni zodpovědnosti se NEVZTAHUJE vládní záruka za injekce Covid

Australská vláda lhala

Australská vláda lhala: Na lékaře a jejich pojištěni zodpovědnosti se NEVZTAHUJE vládní záruka za injekce Covid

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

27.11.2022

Elizabeth Hartová je nezávislá výzkumnice zabývající se nadužíváním očkovacích produktů a střety zájmů v očkovací politice.

Minulý týden Elizabeth Hartová napsala Marku Butlerovi, australskému ministru zdravotnictví a péče o starší osoby, o tom, že vláda klame zdravotníky, kteří podávají injekce Covid, aby se domnívali, že se na ně vztahuje vládní systém lékařské náhrady. „Vaše ministerstvo nyní potvrdilo, že na zdravotníky se nevztahuje konkrétní vládní systém lékařské náhrady na žaloby za poškození Covid-19,“ napsala .

Podle odpovědi, kterou Hartová obdržela 17. listopadu od Nigela Murraye – náměstka ministra, MBS Policy and Specialist Services Branch – vláda nezavedla systém lékařské náhrady pro zdravotníky. Místo toho Murray řekl Hartovi: „bývalá [Morrisonova] vláda zavedla systém bez zavinění, který zahájil provoz 13. prosince 2021. Později ve stejném dopise znovu potvrdil, že schéma neexistuje:

„Zatímco systém lékařské náhrady pro zdravotníky, kteří podávají vakcínu proti Covid-19, nebyl sám o sobě zaveden, vytvoření systému bez zavinění mělo za cíl podpořit zvýšenou účast zdravotníků na podávání vakcíny proti Covid-19.“

Hartová informovala Butlera, že příslib „systému lékařské náhrady pro zdravotníky, kteří podávají vakcínu proti Covid-19“, měl pravděpodobně v úmyslu „podporovat zvýšenou účast zdravotníků na zavedení očkování proti Covid-19“. Ale ukázalo se, že nejsou osobně chráněni vládním schématem proti případným žalobám, kvůli nepříznivým účinkům nebo smrti. Vysvětlila Butlerovi:

V červenci 2021 Morrisonova vláda uvedla, že zavádí „vhodný systém lékařské náhrady (pojištění) za vakcínu Covid-19“, který má „podporovat zvýšenou míru očkování tím, že ujišťuje Australany, že zdravotníci, včetně praktických lékařů, zdravotních sester a lékárníků, podávají vakcíny Covid jako součást očkovacího programu Commonwealthu mají odpovídající pojistné krytí“, s dalším oznámením v srpnu 2021 uvádějící: „Vláda Morrisona dokončila podrobnosti o nezávadném schématu žádostí o vakcínu proti Covid-19 po rozsáhlých konzultacích se špičkovým lékařským, zdravotnickým, obchodním a pojišťovacím sektorem, aby zajistila komplexní národní systém tohoto pojištění“, a poznamenala: „Také zajišťuje [sic] že zdravotníci, kteří podávají vakcíny, budou moci pokračovat ve své klíčové roli při zavádění vakcín s jistotou, že jim schéma tvrzení nabídne ochranu.

Nyní se však ukazuje, že zdravotníci nejsou osobně chráněni specifickým schématem (pojištěním) lékařské náhrady Covid-19.

Dopis od Nigela Murraye také potvrzuje: „Pro každé očkování proti Covid-19 by měl být získán informovaný souhlas, jako jsou obvyklé postupy souhlasu pro ostatní očkování.“

Marku Butlere, zdá se, že zdravotníci nemají specifickou státní lékařskou záruku Pojištění) za provedení Covid očkování, i když by si mohli myslet, že ano . Budou se muset podívat na své vlastní pojištění léčebného odškodnění, aby se ochránili. A měli by získat informovaný souhlas s každou injekci Covid-19…ale skutečně se to děje?

Jaká je kvalita informací poskytovaných lidem, včetně rodičů dětí, abychom jim umožnili řádně vyhodnotit hrozbu SARS-CoV-2/Covid-19 a rizika a přínosy vícenásobných injekcí Covid, podle jejich vlastních okolnosti? Proč jsou lidé většiny věkových kategorií a většiny zdravotních stavů vyzýváni, aby podstoupili očkování Covid-19? Komu skutečně hrozí SARS-CoV-2/Covid-19? Ohrozí opakované očkování Covidem oslebit imunitní systém a činí lidi zranitelnějšími? Nigel Murray ve svém dopise uvádí odkaz na webovou stránku „ Očkování proti Covid-19 – zdroje pacientů “, ale tato webová stránka obsahuje pouze informace o očkování proti Covidu pro děti, nikoli pro dospělé. Dopis Nigela Murraye také obsahuje odkaz na „ Formulář souhlasu s očkováním proti Covid-19 “.

Jak se tyto informace o injekcích Covid, na které odkazuje Nigel Murray, využívají v informacích „platný informovaný souhlas“? Řekl bych, že vůbec ne moc dobře…

Toto je extrémně vážná situace, Marku Butlere – je vysoce pravděpodobné, že „platný informovaný souhlas“ nebyl řádně získán mnoha zdravotníky před podáním injekcí Covid-19.

Zdravotníci , kteří zavádějí jehlu, musí být varováni, že koneckonců nejsou chráněni Pojištěni) konkrétním vládním schématem lékařské náhrady Covid…a musí zvážit kvalitu informací, které lidem poskytují, aby získali jejich „platný informovaný souhlas“ s injekcí. Musí také zvážit dopad příkazů k bodnutí – které tlačí, nutí a manipuluje lidi, aby se podřídili útokům Covid, v rozporu s The Australian Immunization Handbook , tj. příkazy k bodnutí brání „dobrovolnému“ rozhodnutí.

Marku Butlere, prosím poraďte, jaké kroky podnikáte k vyřešení této záležitosti.

Tento e-mail se rozesílá dalším stranám, včetně odpovědi z vašeho oddělení.

Zdravotníci, popichování Covidem a „platný informovaný souhlas“ – katastrofa lékařské etiky , e-maily Elizabeth Hartové

Jak poznamenal Dr. Mike Yeadon na svém kanálu Telegram : „Tohle vypadá, jako by vláda házela lékařský personál přes palubu kvůli odpovědnosti a požadavkům na informovaný souhlas.“

O dva dny později Hartová přeposlala svou e-mailovou zrávu s Butlerem Kamranu Abbasimu, šéfredaktorovi British Medical Journal (“BMJ”), a zahrnula do adres mnoho „lidí, kteří mají vliv na mezinárodní politiku veřejného zdraví/očkování prostřednictvím vědeckého a lékařského institutu. a další strany.“ Do jejího e-mailu byli zahrnuti nechvalně známý modelář Neil Ferguson, britský hlavní lékařský poradce (Covid) Chris Whitty, prezident Royal Society a vývojáři injekcí z Oxfordu/AstraZeneca Adrian Hill a Sarah Gilbert.

BMJ prohlašuje, že je založen na důkazech a je zaměřený na pacienta a zaměřený na zákazníka – určitě by ve vašich hodnotách mělo být na prvním místě zajištění „platného informovaného souhlasu“ před lékařskými zásahy, jako jsou očkování Covidem?

Bohužel se zdá, že „platný informovaný souhlas“ byl obětován během hrubě nepřiměřeného a špatně cíleného debaklu Covid. Tento skandál se nyní odehrává v Austrálii.

Pro informaci, viz [výše] moji odpověď australskému federálnímu ministru zdravotnictví Marku Butlerovi na téma pojištění zdravotního odškodnění zdravotníků za podávání injekcí Covid-19 a povinnosti zdravotníků získat „informovaný souhlas“.

Tyto informace mají zásadní důsledky pro zdravotníky, kteří v Austrálii aplikují injekce Covid-19 – potřebují vědět, že se na ně nevztahuje zvláštní vládní systém lékařské náhrady (pojištění) Covid-19 a že jsou povinni před každým Covid-19 získat informovaný souhlas.

Ale mám silné podezření, že mnoho lékařů nezískalo „platný informovaný souhlas“ před injekci Covid. Jak to, že se věci tak strašně pokazily?

Toto je velmi vážná situace, Kamrane Abbasi, v srdci lékařské etiky. Toto by mělo být prioritní téma na BMJ.

Zdravotníci, popichování Covidem a „platný informovaný souhlas“ – katastrofa lékařské etiky , e-maily Elizabeth Hartové

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/11/27/australian-doctors-are-not-covered-by-gov-indemnity/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *