První publikovaný protokol o detoxikaci, který pomáhá odstranit Spike protein z buněk a tkání.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

29.8.2023

„Lidé, kteří poprvé podstoupili vakcíny, si vzali injekci cizího genetického materiálu, který v jejich těle produkoval vrcholový protein po nekontrolovaně dlouhou dobu a množství,“ říká Dr. Peter McCullough a dodává: „Mnozí z vás   stále mají vrcholový protein ve vašich buňkách a tkáních.“ “ Každá studie, která se tímto zabývala, ve skutečnosti identifikovala tento ústřední problém. Zdá se, že lidské tělo nemá enzymy, které dokážou rozložit tento protein jako kterýkoli jiný přírodní protein a nechat nás se ho zbavit .“

Dr. McCullough však  vysvětluje, že existuje detoxikační protokol  , který jednotlivcům umožňuje proaktivně řešit tento problém pomocí tří přírodních látek,  nattokinázy, bromelainu a kurkuminu , „aby pomohly tělu  zbavit se tohoto velmi nebezpečného proteinu  [jejich] buňky a tkáně.“

„Ačkoli protokol ještě nebyl vědecky ověřen prostřednictvím dvojitě zaslepených, randomizovaných, placebem kontrolovaných studií,  Dr. McCullough  tvrdil, že klinická pozorování naznačují pozitivní dopad.

Nebyly naplánovány žádné terapeutické testy

Dr. McCullough řekl, že několik týdnů informoval vědeckou komunitu a veřejnost o přístupu k řešení zátěže Spikeho proteinu ve tkáních a orgánech v lidském těle, která je z velké části zodpovědná za „syndromy poškození po COVID a vakcinaci“.

„Proč?“ “ Je to proto, že tento protein není přirozený ,“ tvrdí  McCullough .

Účinky nepřirozeného proteinu Spike byly zničující.

Profesionální basketbalový hráč Óscar Cabrera Adames zkolaboval uprostřed zápasu v roce 2021.
Z incidentu obvinil myokarditidu vyvolanou vakcínou.
O dva roky později bohužel zemřel při zátěžovém testu
ve zdravotním středisku v Dominikánské republice.

Vakcíny způsobily asi  15 % těch, kteří je vzali, s nějakou formou zdravotního problému ,“ říká McCullough , který správně říká: „To je obrovské číslo, […] „Nyní naštěstí asi třetina lidé, kteří se očkovali; neměly žádné vedlejší účinky a zdá se, že nevykazují žádné vedlejší účinky. Takže, pokud jeden vystřelil a jsou naprosto v pořádku, ani je nebolela ruka, je extrémně nepravděpodobné, že by u nich nastal problém,“

McCullough říká, že se o lidi, kteří vyvinuli počáteční reakci a byli několik dní nebo týdnů poté nemocní, „znepokojuje“ kvůli „pozdnímu rozvoji myokarditidy a zástavě srdce dokonce dva roky po vakcíně“ a „došlo ke vzniku krevních sraženin   . bylo vidět, že se vyvinul  i dva roky po vakcíně .

Existuje nějaká prevence?

Doktor však tvrdí, že existuje prevence proti spike proteinu, „Tři slova“ říká „ Základní detoxikace hrotu “. a vysvětluje, že je to úplně první detoxikační protokol   , který byl „úplně první“ publikovaný v americké lékařské literatuře, jmenovitě v Journal of American Physicians and Surgeons.

Nattokináza, bromelain a kurkumin

„Zdravotní přínosy nattokinázy“:  explore.globalhealing.com
  • Nattokináza : Enzym získaný fermentací sóji. V Japonsku se tradičně používá pro své předpokládané kardiovaskulární přínosy. Předklinické studie ukazují, že degraduje Spike protein.
  • Bromelain : Sada enzymů odvozených z ananasových stonků, schválená FDA jako lokální léčba ran. Stejně jako nattokináza se také ukázalo, že urychluje clearance Spike proteinů.
  • Kurkumin : Aktivní látka v kurkumě, široce používaná pro své protizánětlivé vlastnosti. Také zmírňuje další poškození způsobené Spike proteinem.

Protokol

Doporučené dávky v protokolu jsou následující, podle  Substack Dr. McCullougha :

• Nattokináza:  2000 fibrinových jednotek (100 miligramů) perorálně dvakrát denně bez jídla

• Bromelain:  500 miligramů perorálně jednou denně bez jídla

• Kurkumin:  500 miligramů perorálně dvakrát denně (nano, liposomálně nebo s doporučeným piperinovým aditivem).

Dr. McCullough  doporučil užívat tuto léčebnou triádu po dobu alespoň tří měsíců všem, kteří trpí post-COVID nebo vakcinačními syndromy nebo se o ně obávají, ale také navrhl, že ti, kteří dostali více injekcí, ji možná budou muset brát dvanáct měsíců nebo  déle  .

Klinická pozorování a omezení

Podle klinických pozorování Dr. McCullougha „ pacienti se v tomto přístupu skutečně zlepšují “. Řekl, že pozoroval, že lidé podle tohoto protokolu pociťují úlevu od příznaků, jako je necitlivost, brnění, bušení srdce, bolesti hlavy a ztráta smyslů. Tato pozorování však dosud nebyla podpořena rozsáhlými vědeckými testy. 

Navzdory miliardové investici do dlouhého výzkumu COVID ze strany Bidenovy administrativy nebyl na výzkum poškození způsobených vakcínami nasměrován ani jeden dolar. Takže to nebude vláda, ale nesouhlasní lékaři, jako je  Dr. McCullough , kdo bude vést cestu při objevování optimální léčby a managementu zranění způsobených vakcínou, říká Vigilant News

Obavy o bezpečnost

„Hlavní bezpečnostní upozornění jsou krvácení a alergické reakce, které jsou zvládnutelné. Máme zkušenost, že jak nattokinázu, tak bromelain lze použít vedle protidestičkových a antikoagulačních léků s lékařským dohledem,“ napsal  Dr. McCullough  na své  stránce Substack .

Celkově vypadá „Base Spike Detoxification“ slibně. a „Bromelain, kurkumin a nattokináza jsou volně prodejné v téměř každém obchodě se zdravou výživou nebo lékárně.

Celý rukopis je propojen a slouží jako reference. I když vidíme příklady zlepšení, snažíme se spolupracovat s ostatními, jako jsme to udělali s McCulloughovým protokolem, abychom prokázali klinickou účinnost základní detoxikace hrotem jako základní strategie pro velký počet jedinců, kteří trpěli dlouhodobými následky SARS. – Infekce CoV-2 a očkování proti COVID-19.

Zdroje :

Dr Peter McCullough o Substacku

https://zenodo.org/record/8286460

Vigilant News ( – sponzorovaný článek propagující produkt).

Prohlášení: Výše ​​uvedené názory jsou názory Dr. Petera McCullogha a jsou zde sdíleny pro ty jednotlivce, kteří mohou mít obavy po očkování proti COVID-19 a chtějí být proaktivní při hledání možné prevence nežádoucích účinků. Expose nemůže poskytnout žádné záruky týkající se výše uvedených rad nebo jakýchkoli výhod, které byly požadovány.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *