Diskriminace a obtěžování dítěte na Novém Zélandu ukazuje, že záměr Covidianů nechat umírat a ničit nezná mezí

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Krevní služba Nového Zélandu v současné době neodděluje krev nebo krevní produkty v závislosti na očkovacím statusu a mnoho lidí má zcela oprávněně obavy z možného příjmu krve od očkovaných dárců. Právo na výběr toho, co se dostane do našeho těla, se dostalo na přetřes v případě čtyřměsíčního dítěte Willa.

Sam a Cole Savage-Reevesovi chtějí zajistit, aby jejich dítě Will, které potřebuje operaci  srdce, dostalo během operace neočkovanou krev. Je však šokující, že chirurg a NZ Blood Service jim nechtějí umožnit lidské právo na svobodnou volbu nebo odmítnutí toho, co půjde do těla jejich dítěte.

Výše uvedený klip pochází z 23minutového videa „Freedom to Choose Clean Blood“, které si můžete prohlédnout na stránkách Rumble ZDE.

Existuje mnoho potenciálních důvodů k obavám ohledně krve od očkovaných lidí, protože existuje mnoho neznámých. Organizace NZ Blood uvedla, že neexistují žádné důkazy o tom, že by krev od očkovaných osob byla škodlivá. Je velmi důležité si uvědomit, že „absence důkazů“ není totéž co „důkaz o absenci“. NZ Blood může tvrdit, že „neexistují žádné důkazy“, ale je to proto, že se tím nikdo nezabýval?

Důkazy o tom, že krev je bezpečná – a to jak krátkodobě, tak dlouhodobě – musí předložit společnost NZ Blood a lékaři, kteří krev a krevní produkty předepisují a podávají.

Jak včera řekla právnička Sue Greyová cestou k soudu: „Tato rodina chce pro své dítě to nejlepší… Tato rodina chce pro své dítě ve skutečnosti něco lepšího, než co nabízí vláda… Chtějí pro své dítě bezpečnou krev. Nechtějí, aby jejich dítě bylo kontaminováno něčím, co by mohlo způsobit větší škodu, než jaké to nebohé dítě už čelí.“

Před soudní budovou promluvila Liz Gunnová z FreeNZ Media: „Lékaři musí naslouchat tomu, co chtějí rodiče… V tomto případě jde o Willův život… jde o životy vašich dětí a vnoučat.“

Neopodstatněný předsudek svírá národ, na vině je zavádějící vládní publicita

Nejsem si jistý, kolik toho ještě mohu přidat k debatě o případu miminka Willa, kromě toho, že se situace zvrtla. Zde jsou dva upřímní rodiče, kteří již byli traumatizováni stavem srdce jejich čtyřměsíčního dítěte, který si vyžádal operaci. Chtěli by, aby byla použita neočkovaná krev, a zajistili vhodné dárce.

Chirurg a novozélandský zdravotní systém však tuto snadnou možnost odmítli. Místo toho se rozhodli jít rodičům po krku. Požadují svěření dítěte do péče, aby prosadili použití krve z veřejné krevní banky. Odmítají připustit, že studie zjišťující perzistenci spike proteinu naznačují nějaké riziko. Je pozoruhodné, jak jsme již dříve napsali, že dokonce i zastánci očkování v zámoří připouštějí existenci nových krevních sraženin (i když nepravděpodobně tvrdí, že jejich příčiny nejsou známy).

Již dva roky žádají zastánci vakcíny o oddělení očkovaných a neočkovaných. Vyjadřují hluboký, ale neopodstatněný strach z neočkovaných. Dokonce se snaží vyhnout dýchání stejného vzduchu. To bylo podpořeno vládní publicitou. Nyní chtějí, aby neočkovaní dostávali výhradně a povinně očkované krevní transfuze.

Oba celostátní deníky se rozhodly rodiče démonizovat a upustit od všeho zdání humánního soucitu. Větší odsouzení účinku očkování snad ani nemůže být.

V době, kdy si rodiče zaslouží pochopení a podporu, bylo opuštěno veškeré zdání uznání poskytování lékařské volby v Listině práv NZ. Lékařský názor je mimo a je otevřená sezóna pro kruté útoky na neočkované.

S tím spojená nevzdělaná hysterie je hrozně děsivá. Místo toho, abyste poslouchali chvástání inspirované vládou, čtěte studie publikované v mezinárodních časopisech. Mezi vládními zprávami a obsahem publikování vědeckých časopisů Covid se prohlubuje propast. Vakcinace mRNA představuje definovatelná a významná rizika pro zdraví. Ty nejsou malé. Lidé, kteří drží krok s vědou, jsou velmi znepokojeni.

Dítě Will má nemocné srdce. Naše vláda připouští, že zánět srdce – myoperikarditida – je rizikem očkování. Připouští se, že některé studie naznačují perzistenci spike proteinu v krvi. Tak proč by proboha vláda trvala na tom, že neexistuje žádné riziko? To je další důkaz davové hysterie a náznaku šílenství.

Obavy, které NZ Blood Service musí řešit

Pokud neexistují žádné důkazy, které by potenciální příjemce dostatečně ujistily o bezpečnosti krve, pak  by měla platit zásada předběžné opatrnosti  a měla by být poskytnuta krev od neočkovaných dárců. Historie je plná příkladů produktů a postupů, které byly původně považovány za bezpečné, ale později se ukázalo, že nejsou.

Otázky a obavy NZ Blood:

1. Injekce Pfizer využívá novou technologii a s jeho použitím je mnoho neznámých. Původní klinická studie má probíhat do roku 2023 a injekce má na NZ stále pouze  předběžné schválení , což naznačuje, že Medsafe není spokojen s tím, že nemá všechny informace, které potřebuje k udělení plného souhlasu.

2. Vakcina mRNA byla modifikována několika způsoby (použití pseudouridinu místo uridinu). Tyto modifikace znamenají, že spike protein indukovaný vakcínou není stejný (v množství, umístění, struktuře, délce produkce nebo perzistenci) jako „přirozeně se vyskytující“ spike protein z infekce. Není jasné, jak dlouho bude mRNA přetrvávat nebo jak dlouho bude přetrvávat spike protein vyvolaný vakcínou, ale bylo prokázáno, že oba zůstávají v těle a krvi mnohem déle, než byla původní plošná ujištění. Je možné, že obě tyto látky  mohou být přítomny  v darované krvi.

3. V  datovém listu Medsafe  je uvedeno „5.2 Farmakokinetické vlastnosti Neuplatňuje se.“ Znamená to, že není jasné nebo není přesně důležité, co se stane s mRNA vakcíny a lipidovými nanočásticemi (nebo výsledným spike proteinem), jakmile jsou vstříknuty do lidského těla, s ohledem na biologickou distribuci, metabolismus a vylučování? Není jasné, jak může NZ Blood prohlásit:  „Jakákoli vakcína  COVID -19 v krvi se rozloží brzy po injekci.“ do 48 hodin, jak bylo původně navrženo.

4. Lipidové nanočástice jsou také významnou součástí vakcíny a ve studiích na zvířatech bylo  prokázáno  , že jsou v těle široce distribuovány. Mohou být vysoce zánětlivé, a protože jejich složky jsou stále chráněné, není jasné, jaké krátkodobé a dlouhodobé účinky by mohly vyvolat.

5. Ukázalo se, že spike protein je sám o sobě toxický, s nepříznivými účinky mimo jiné na buňky lemující krevní cévy a buňky v srdečním svalu. Příjemce krve od očkovaného dárce by mohl být potenciálně vystaven spike proteinu a je naprosto možné, že to může poškodit tyto orgány.  Tato studie  ukazuje, že spike protein může přetrvávat u očkovaných jedinců.

6. Spike protein  může způsobit srážení  na mikro i makro úrovni, což může být potenciálně škodlivé. Bylo prokázáno, že krev od očkovaných dárců nezpůsobuje abnormální srážlivost ani k němu nepřispívá? A co  bizarní struktury  , které našli pohřební ředitelé v cévách náhle zemřelých po očkování?

7. Myokarditida je  uznáným nežádoucím účinkem  vakcinace Pfizer Comirnaty, pravděpodobně v důsledku přímého poškození spike proteinem nebo pravděpodobně v důsledku autoimunitního jevu. Bylo snad prokázáno, že existuje NULOVÉ riziko myokarditidy při kontaktu s krví očkovaných dárců? Ukazuje se, že subklinický (tj. skrytý) zánět srdce je tisíckrát častější, než uvádějí „odborníci“. Nedávné studie z  Thajska a Švýcarska  (které naznačují, že  každý očkovaný člověk  dostane určitý stupeň poškození srdce!) by si měly vynutit okamžité zastavení injekcí a vyšetření darované krve. Dokonce i  data CDC ukazuje 140x zvýšené riziko klinické myokarditidy u dospívajících chlapců ve věku 12-15 let v týdnu po 2. dávce. Minulý víkend došlo k další náhlé smrti 14letého chlapce z Kings College na myokarditidu způsobenou „vakcínou“. Další 14letý chlapec z Dunedinu a 13letá dívka z Aucklandu, aktivní i sportující, v posledních několika měsících zkolabovali a zemřeli.

8. Je možné, že  mRNA přetrvává  u jedinců několik týdnů/měsíců po očkování, což znamená, že osoba může být vystavena složkám a/nebo produktům vakcíny z darované krve a jakýmkoli potenciálním nežádoucím účinkům, které mohou způsobit.

9. Jaké je riziko autoimunity? Společnost Medsafe  požádala společnost Pfizer,  aby tento problém řešila v podmínce 5 původního dočasného souhlasu. Je možné, že krev od očkovaných dárců obsahuje zvláštní nebo neobvyklé proteiny, které mohou u příjemců vyvolat autoimunitní reakci?

10. Objevily se obavy ohledně výrobních standardů produktu Pfizer. Byl skutečně vyroben podle uspokojivých standardů?  Tento článek  a související video podrobně popisují řadu problémů s výrobními procesy, takže se zdá nemožné přesně říci, co bylo lidem vstříknuto a jaké nepříznivé účinky se mohou objevit. Dostat krev od někoho, kdo dostal injekci, může být loterie. Mnozí z těchto svědomitých dárců krve nebudou o nic moudřejší, protože nebyli informováni o mnoha nežádoucích účincích.

Podle  Kodexu práv HDC  by Novozélanďané měli být  respektováni  při jednání se zdravotníky. Jejich otázky by měly být zodpovězeny a jejich obavy by měly být brány vážně.

Lékaři nejsou vyškoleni ve vakcínách

V případě chlapce Willa chirurg řekl Liz Gunn, že nevěří, že by byl nějaký problém s krví očkovaných lidí, a proto nedovolil, aby operace proběhla podle přání Willových rodičů. Může však chirurg skutečně tvrdit, že zná biologickou distribuci obsahu vakcíny nebo co injekce Covid dělají s lidským tělem, pokud na toto téma neprovedl konkrétní výzkum?

V nedávném rozhovoru pro Children’s Health Defense Dr. Russell Blaylock zahájil svou prezentaci o spike proteinech a neurodegeneraci vyvolané vakcínou:

„Oni této injekci opravdu nerozumí. Nechápou, co to dělá s neurologickým aparátem mozku a míchy.“

A kanadský doktor Byram Bridle, virový imunolog, potvrdil nedostatek znalostí lékařů o vakcínách v rozhovoru pro novozélandskou Freedom TV, viz video níže.