, , , , , , ,

Biostruktury v krevních cévách: Lidé již umírají po očkování proti Covid, ale stovky tisíc dalších zemřou, pokud nenajdeme řešení nyní

OD RHODY WILSON NA 

V závěrečné části Infowars Show dne 23. srpna 2022 se Mike Adams podělil o laboratorní výsledky týkající se složení postvakcinačních sraženin a také složení jedné z „vakcín“ proti Covidu, která obsahuje stopová množství průmyslových kovů a prvků.

Adamsova laboratoř je akreditována Mezinárodní organizací pro standardizaci („ISO“). „Takže cokoli, co vyprodukujeme ve smyslu laboratorních výsledků, může být zaneseno jako důkaz u soudu kdekoli na světě,“ řekl Adams.

Adams provedl hmotnostní spektrometrii s indukčně vázaným plazmatem („ICP-MS“) na jedné z „velkých tří“ Covidových „vakcín“, které v tuto chvíli nejmenuje. ICP-MS je analytická technika používaná k měření prvků ve stopových množstvích v biologických tekutinách. Je známý a používaný pro svou schopnost detekovat kovy a několik nekovů v kapalných vzorcích při velmi nízkých koncentracích.

„To, co jsme našli v těchto testech, bylo docela šokující,“ řekl Adams. Když vyjmete tuto vakcínu z lahvičky pomocí injekční jehly a poté ji vstříknete do lidského těla, zde jsou některé prvky, které se vstříknou do vašeho těla:

  • Vanadium
  • Chrom
  • Mangan
  • Nickle
  • Měď
  • Arsen
  • Selen
  • Stroncium
  • Molybden
  • Kadmium
  • Vést
  • Uran

„Jsou přítomny ve stopovém množství. Jsou to průmyslové kovy a absolutně nepatří do žádné vakcíny nebo čehokoli, co se vstřikuje do lidského těla,“ řekl Adams. „Ty se díváš na masové pózování lidstva a já jsem se nedostal k tomu, co je v těch sraženinách.“

Adams pak pokračoval v diskuzi o tom, co našel ve sraženinách, které zabíjejí lidi po celém světě.

„Markery života“ nebo biomarkery jsou chemické prvky nacházející se v molekulách zapojených do životních procesů . Patří mezi ně některé kovy, například železo, hořčík, draslík a zinek. Krev by měla mít tyto známky života, vysvětlil Adams, ale „sraženina postrádá téměř všechny tyto známky života. [Například] sraženina obsahuje pouze asi 4,4 % železa v lidské krvi. Jinými slovy, ve sraženině chybí téměř 96 % železa, které by tam mělo být, pokud by to byly krevní sraženiny… To nejsou krevní sraženiny.“

„Zároveň těmto sraženinám chybí ukazatele života… sraženiny jsou vyšší v určitých prvcích, které souvisejí spíše s elektronikou nebo průmyslovými stroji nebo vodivými prvky.

„Můžeme potvrdit, že sraženiny po očkování, které zabíjejí lidi, sraženiny, které jsou vytahovány z těl mrtvých obětí, po očkování, obsahují více než 5krát vyšší hladiny, koncentrace cínu… téměř o 50 % vyšší hladiny hliníku … a sraženiny mají asi o 50 % vyšší obsah sodíku.

„Závěr, tyto sraženiny: číslo jedna, nejsou vyrobeny z krve; za druhé, jsou to samoskládající se struktury – postupem času se uvnitř krve zvětšují; číslo tři, protože nějak sklízejí nebo absorbují nebo používají kovy nebo vodivé prvky z krve.

„Jak si lidé jako Steve Kirsch a Ed Dowd všímají, po vakcínách právě teď umírá spousta lidí. Ale to, co vám chci říct, je zlomek toho, co přichází. Smrt teprve začala… Nakonec mnoho z těch lidí, kteří dostali injekci, pokud nenajdeme způsob, jak to zvrátit, mnoho z těchto lidí zemře na tyto očkovací sraženiny.“

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Bitchute .

Natural News: Mike Adams odhaluje šokující laboratorní výsledky sraženin po očkování, které zabíjejí miliony,
25. srpna 2022 (38 minut)

Celou show Infowars z 23. srpna 2022 s názvem „ Lancet Medical Journal potvrzuje Covid Vax způsobuje kolaps lidského autoimunitního systému “ můžete sledovat ZDE .

Další zdroje:

Více o každém prvku můžete začít zjišťovat pomocí interaktivní periodické tabulky Royal Society of Chemistry (“RSC’s”) ZDE . V níže uvedené tabulce můžete například najít informace o prvcích Adams nalezených ve „vakcínách“. Pokud jde o biologické účinky, jak uvádí RSC, mějte na paměti, že tyto prvky jsou spíše injikovány než požívány, vdechovány nebo absorbovány, jak by RSC předpokládal.

Živel Symbol prvku Atomové číslo („ATNO“) Použití podle Royal Society of Chemistry
Vanadium V 23 Asi 80 % vyrobeného vanadu se používá jako přísada do oceli. Oxid vanadičitý se používá jako pigment pro keramiku a sklo, jako katalyzátor a při výrobě supravodivých magnetů.
Chrom Cr 24 Chrom se používá k kalení oceli. Přibližně 90 % veškeré kůže je vyčiněno pomocí chromu. Odpadní odpad je však toxický, proto se hledají alternativy.  

Chrom je pro člověka nezbytným stopovým prvkem, protože nám pomáhá využívat glukózu. V přebytku je však jedovatý.

Mangan Mn 25 Mangan je příliš křehký na to, aby byl jako čistý kov velmi užitečný. Používá se hlavně ve slitinách, jako je ocel.  

Oxid manganatý (IV) se používá jako katalyzátor, kaučuková přísada a k odbarvování skla. Síran manganatý se používá k výrobě fungicidu. Oxid manganatý (II) je silné oxidační činidlo a používá se v kvantitativní analýze. Používá se také k výrobě hnojiv a keramiky.  

Mangan je základním prvkem ve všech známých živých organismech. Mnoho druhů enzymů obsahuje mangan. Například enzym zodpovědný za přeměnu molekul vody na kyslík během fotosyntézy obsahuje čtyři atomy manganu.

Nickle v 28 Nikl odolává korozi a používá se k pokovování jiných kovů k jejich ochraně. Používá se však hlavně při výrobě slitin, jako je nerezová ocel. Nikl se používá v bateriích. Jemně mletý nikl se používá jako katalyzátor pro hydrogenaci rostlinných olejů.  

Některé sloučeniny niklu mohou způsobit rakovinu, pokud je prach vdechován, a někteří lidé jsou alergičtí na kontakt s kovem.

Měď S 29 Většina mědi se používá v elektrických zařízeních, jako jsou kabely a motory. Síran měďnatý se široce používá jako zemědělský jed a jako algicid při čištění vody.  

Měď je nezbytný prvek. Dospělý člověk potřebuje asi 1,2 miligramu mědi denně, aby pomohl enzymům přenášet energii v buňkách. Přebytek mědi je toxický.

Arsen Tak jako 33 Arsen je známý jed. Sloučeniny arsenu se někdy používají jako jedy na krysy a insekticidy, ale jejich použití je přísně kontrolováno.  

Arsen se používá jako doping v polovodičích (arsenid galia) pro zařízení v pevné fázi.

Arsen může mít překvapivě i léčebné využití. Dnes se organoarsenové sloučeniny přidávají do krmiva pro drůbež, aby se zabránilo nemocem a zlepšily se přírůstky hmotnosti.  

Selen Se 34 Největší využití selenu je jako přísada do skla. Selen se používá k výrobě pigmentů pro keramiku, barvy a plasty. Používá se také jako přísada k výrobě nerezové oceli.  

Má jak fotovoltaické působení (přeměňuje světlo na elektřinu), tak fotovodivé působení (se zvýšeným osvětlením klesá elektrický odpor). Je proto užitečný ve fotočláncích, solárních článcích a kopírkách. Dokáže také přeměnit střídavou elektřinu na stejnosměrnou elektřinu, takže se široce používá v usměrňovačích.  

Selen je nezbytným stopovým prvkem pro některé druhy, včetně člověka. Příliš málo může způsobit zdravotní problémy, ale příliš mnoho je také nebezpečné. V nadbytku je karcinogenní a teratogenní (narušuje vývoj embrya nebo plodu).

Stroncium Sr 38 Stroncium je nejlépe známé pro zářivě červenou barvu, kterou jeho soli dávají ohňostrojům a světlicím. Používá se také při výrobě feritových magnetů a rafinaci zinku.  

U lidí nemá žádnou biologickou roli a je netoxický. Protože je podobný vápníku, může napodobovat jeho cestu do našeho těla a končí v našich kostech.

Molybden Mo 42 Většina molybdenu se používá k výrobě slitin. Používá se ve slitinách oceli ke zvýšení pevnosti, tvrdosti, elektrické vodivosti a odolnosti proti korozi a opotřebení.  

Jako přísada do maziva se používá sulfid molybdeničitý. Další použití molybdenu zahrnují katalyzátory pro ropný průmysl, inkousty pro desky plošných spojů, pigmenty a elektrody.  

Ačkoli je molybden toxický v jakémkoli jiném než malém množství, je nezbytným prvkem pro zvířata a rostliny. Existuje asi 50 různých enzymů používaných rostlinami a zvířaty, které obsahují molybden.

Kadmium CD 48 Kadmium je jed a je známo, že způsobuje vrozené vady a rakovinu. V důsledku toho existují kroky k omezení jeho použití.  

80 % v současnosti vyráběného kadmia se používá v dobíjecích nikl-kadmiových bateriích.

Vést Pb 82 Olovo nemá žádnou známou biologickou roli. Může se hromadit v těle a způsobit vážné zdravotní problémy. Je toxický, teratogenní (narušuje vývoj embrya nebo plodu) a karcinogenní.
Uran V 92 Uran nemá žádnou známou biologickou roli. Je to toxický kov.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/08/28/biostructures-in-blood-vessels-deaths-have-just-begun/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *