, , , , , , , , ,

Vláda Spojeného království připouští, že vakcíny poškodily přirozený imunitní systém těch a že jakmile jste byli dvakrát očkováni, už nikdy nebudete schopni získat plnou přirozenou imunitu vůči Covid varianty

Vláda Spojeného království připouští, že vakcíny poškodily přirozený imunitní systém těch a že jakmile jste byli dvakrát očkováni, už nikdy nebudete schopni získat plnou přirozenou imunitu vůči Covid varianty

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Osm předchozích zpráv „Vaccine Surveillance“ Agentury pro veřejné zdraví Anglie / Spojeného království o případech Covid-19 ukazuje, že dvakrát očkovaní lidé ve věku 40–79 let nyní ztratili 50 % své schopnosti imunitního systému a trvale ztrácejí dalších 4–5. % každý týden (mezi 3,7 % a 7,9 %).

Prognózy nyní také ukazují, že lidé ve věku 30–49 let budou mít v nejlepším případě nulovou obranu proti Covidu / viru nebo v nejhorším případě formou vakcínou zprostředkovaného syndromu získané selhání imunity do prvního týdne v lednu a všichni dvojitě očkovaní lidé starší 30 let to úplně ztratí část  imunitního systému, která se v příštích 18 týdnech vypořádá s Covid-19.

 


                                                 


Zprávy Vaccine Surveillance publikované Agenturou pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (dříve Public Health England) o všech plně genomově sekvenovaných případech delta Covid-19 ve Spojeném království (hlavně pomocí testu PCR identifikujícího genom), jasně ukazují progresivní poškození, které vakcíny způsobují imunitní odpověď plně očkovaných.

Zde je týdenní pokles výkonu dvakrát očkovaného imunitního systému ve srovnání s neočkovanými lidmi.

Účinnost vakcíny se měří pomocí vzorce účinnosti vakcíny společnosti Pfizer…

Míra neočkovaných případů na 100 000 – Míra plně očkovaných případů na 100 000 / větší počet případů neočkovaných nebo očkovaných

Ke stanovení účinnosti vakcíny používáme normalizovaný absolutní poměr očkovaných a neočkovaných případů stejně jako společnost Pfizer.

Účinnost vakcíny + 50 % znamená, že dvakrát očkovaní lidé jsou o 50 % více chráněni před Covidem než neočkovaní lidé. To znamená, že četnost případů delta u očkovaných je poloviční než četnost případů delta u neočkovaných.

Účinnost vakcíny -50 % znamená, že neočkovaní lidé jsou o 50 % více chráněni před Covidem než dvakrát očkovaní lidé. To znamená, že četnost případů delta u očkovaných je dvojnásobná než četnost případů delta u neočkovaných.

Účinnost vakcíny 0 % znamená, že dvakrát očkovaní lidé jsou o 0 % více chráněni před Covidem než neočkovaní lidé. To znamená, že četnost delta případů u očkovaných se rovná četnosti případů delta u neočkovaných. Znamená to, že vakcíny ztratily veškerou svou účinnost.

Tato nová čísla ukazují zpomalení degradace minulý týden, což je dobrá zpráva. Ale také ukazují, že děti začínají trpět degradací imunitního systému, což je opovrženíhodná zpráva. Jejich čísla vzrostla, protože do skupiny bylo zahrnuto stále více 12–15letých, protože Chris Whitty přehlasoval Společný výbor pro očkování a imunizaci. Nyní jsou těsně před zahrnutím. Takže pomalá degradace může být nyní vidět.

Na druhém konci věkové škály skupina 80+ zaznamenala velké zlepšení díky boosterům, které jim koupí o několik měsíců zlepšenou imunitu proti Covidu, která zakryje pokračující postupnou degradaci imunitního systému. Tyto boostery jsou stejné jako původní očkování (protože zatím nebyl schválen žádný jiný očkování).

Obáváme se tedy, že zatímco imunita proti Covid-19 může být na několik měsíců zlepšena, jejich obecná imunita se začne zhoršovat ještě rychleji, než by tomu bylo, kdyby nebyl podán booster. Uvidíme, zda tomu tak bude z budoucích dat.

Lidé ve věku 70–79 let také zaznamenávají zpomalení zjevné degradace v důsledku posilovačů zlepšujících jejich reakci na Covid. Může se také stát, že další věkové skupiny již užívají posilovače. Není nouze o místa, která budou očkovat lidi na požádání, aniž by nabídla potřebné informace pro udělení informovaného souhlasu. Nejnovější klinické informace od Dr. Richarda Fleminga, podrobně uvedené níže, jsou konečné pro vakcíny a boostery.

Analýza rizika a přínosu těchto vakcín se nyní stala analýzou rizika a škod pro každého nad 30 let.

Nejnovější projekce

Každý ve věku nad 30 let ztratí 100 % celé své imunitní schopnosti (určitě pro Covid a s největší pravděpodobností pro viry a některé druhy rakoviny – podle důkazů z Cole Diagnostics v Idahu a Dr. Nathan Thompson a Dr. Ralph Baric) do 18 týdnů.

Plně očkované osoby ve věku 30–49 let jej ztratí do 1. týdne v lednu. Tito lidé pak nebudou mít vůbec žádnou imunitní obranu proti Covid-19. Otázkou pak je, jak velká část imunitního systému se podílí na obraně proti Covid-19? Nejhorším scénářem je, že se u nich účinně rozvine plně rozvinutý syndrom získané imunodeficience a zničí NHS.

„U jedinců starších 30 let je míra pozitivního testu na COVID-19 vyšší u očkovaných jedinců než u neočkovaných . ” – Zpráva o sledování vakcíny PHE za týden 41.

„Existuje potenciál pro ADE, ale větším problémem je pravděpodobně Th2 imunopatologie,“ říká Ralph Baric, epidemiolog a odborník na koronaviry – pojmenovaný podle hrotu ve tvaru koruny, který používají ke vstupu do lidských buněk – na University of North Carolina at Chapel Hill.

V předchozích studiích SARS bylo zjištěno, že staré myši mají zvláště vysoké riziko život ohrožující imunopatologie Th2, u kterých chybná odpověď T buněk spouští alergický zánět, a špatně funkční protilátky, které tvoří imunitní komplexy, aktivují systém komplementu a potenciálně poškozují dýchací cesty. .

Baric vyjadřuje své znepokojení nad tím, co by to mohlo znamenat pro použití vakcíny proti COVID-19 u starších lidí. „Samozřejmě, senioři jsou naší nejzranitelnější populací,“ dodává. – https://www.pnas.org/content/117/15/8218   (Proceedings of the National Academy of Sciences of the USA)

Podtržená pasáž (která byla vyjmuta z online zprávy PNAS – ale je v mnoha dalších online kopiích – https://principia-scientific.com/study-covid-19-vaccine-can-destroy-your-immune-system/ ) je kritický, protože souvisí s imunitní nedostatečností v zabijáckých T buňkách.

To viděl doktor Ryan Cole, který provedl více než 100 000 patologických laboratorních vyšetření pacientů s Covidem. Identifikoval to jako formu AIDS (nazval to reverzní HIV – kde ztratíte CD8 zabijácké T buňky spíše než CD4 pomocné T buňky). Ralph Baric by to měl vědět. V roce 2002 dne 19. dubna University of North Carolina podala US patent 7279327 na infekční replikačně defektní koronavirus (který má být použit jako virový vektor pro vakcínu proti HIV), nárokující si prioritu od US28531801P. Vynálezci byli: Kristopher M. Curtis, Boyd Yount, Ralph S. Baric

Tyto degradace imunitního systému mohou být způsobeny ADE (Antibody Dependent Enhancement – ​​kdy protilátky vyvolané vakcínou začnou působit obráceně) a být specifické pro Covid, nebo mohou být obecnější a vést k formě vakcínou zprostředkované AIDS (syndrom získané imunodeficience). Baric podezřívá to druhé výše.

Skutečnost, že 3. vpichy pracovaly v Izraeli (krátkou dobu před navržením 4. vpichů), znamená, že vakcinační protilátky mají bezprostředně po očkování ochranný účinek. Takže to může vyloučit ADE. Nejnovější údaje naznačují, že boostery fungují, krátkodobě u 70-79letých a 8-80+.

Klesající účinnost vakcín se asymptoticky neblíží nule (což by znamenalo, že vakcíny časem pouze ztrácejí účinnost). Projde rovnou nulou a pak je nebezpečně negativní (což znamená, že vakcíny se stanou toxickými pro imunitní systém). Pak to jde týden od týdne lineárně negativněji. Pokud to bude pokračovat, pak vakcíny do konce ledna zcela zničí část vašeho imunitního systému, která se zabývá Covidem.

To může mít za následek více případů pásového oparu, HPV, Herpes, Epstein Barr, endometriózy a dalších virových infekcí – https://www.nbc12.com/2021/10/15/reports-shingles-outbreaks-not-directly-linked -vakcína na covid-19/

HARRISONBURG, Va. (WHSV) – Existují případové studie, které ukazují, že lidé po očkování COVID-19 zažívají recidivy nebo propuknutí pásového oparu. Místní lékaři říkají, že je to vzácné a nemusí to nutně způsobit vakcína.
„V poslední době jsem viděl hodně pásového oparu, ale osobně jsem to neviděl v souvislosti s vakcínou. To je moje osobní zkušenost,“ řekla Dr. Jennifer Derbyová, rodinná lékařka Sentara RMH. (15. října 2021)

Tabulky 2 a 5: Případy COVID-19 podle stavu očkování 

Sloupec posílení nebo degradace imunitního systému, což je sloupec účinnosti/neúčinnosti vakcíny, sloupec 10, je vypočítán ze vzorce účinnosti vakcíny společnosti Pfizer, který obsahuje –

UV/U pro U>V a UV/V pro V>U

Toto je vzorec, který použili k tvrzení o 95% účinnosti vakcíny proti Wuhan alfa.

Předchozí verze tabulky 2 od 32. týdne  viz zde .

Případy hlášené podle vzorového data mezi 37. a 40. týdnem 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1025358/Vaccine-surveillance-report-week-41. pdf

Případy hlášené podle vzorového data mezi 38. a 41. týdnem 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42. pdf

Případy hlášené podle vzorového data mezi 39. a 42. týdnem 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1029606/Vaccine-surveillance-report-week-43. pdf

Výběr vzorce…

Sloupec posílení/degradace imunitního systému je měřítkem posílení nebo poškození vašeho imunitního systému – viz zpráva
Sloupec Účinnost vakcíny % pro dvojitě očkované osoby ukazuje, jak více či méně odolní vůči Covidu jsou dvakrát očkovaní než neočkovaní – viz zpráva

So pokud je vám 40 let a jste dvojitě vaxxovaní, vaše imunitní odpověď je nyní snížena o 56,9 %. To znamená, že neočkovaní 40letí mají o 56,9 % nižší pravděpodobnost, že onemocní covidem než plně očkovaní, a plně očkovaní 40letí mají o 131,9 % vyšší pravděpodobnost nákazy covidem než neočkovaní.

Můžete se na to dívat jakkoli. Záleží jen na tom, zda vámi zvolený parametr je dvakrát očkovaný nebo neočkovaný. Ale ať už si vyberete kteroukoli, výhled na letošní zimu pro ty, kteří byli plně očkovaní experimentálními injekcemi Covid-19, vypadají hrozně.

Úmrtnost PHE versus úmrtnost ONS

Mezi počty případů PHE je obrovský imunologický rozpor, který nyní hrubě řečeno ukazuje, že u očkovaných je dvakrát vyšší pravděpodobnost nákazy než u neočkovaných, zatímco úmrtnost na PHE ukazuje, že u neočkovaných je 3 až 6krát vyšší pravděpodobnost úmrtí než u očkovaných.

Rozpor vzniká, protože imunologická funkčnost vakcín spočívá pouze ve zvýšení nebo snížení virové nálože, ale nyní víme, že virová nálož je stejná u očkovaných jako u neočkovaných (viz zde ) .

To potvrdil i Dr. Fauci na začátku tohoto roku –

„To, co jsme se dozvěděli, je nové… je to, že když se podíváte na hladinu viru v nosohltanu očkovaných lidí, kteří dostanou průlomovou infekci, je to opravdu dost vysoké a ekvivalentní hladině viru v nosohltanu neočkovaných lidí, kteří se nakazí. “ řekl Fauci v rozhovoru pro CBS News „Face the Nation“ v neděli. Nosohltan je součástí nosní dutiny v zadní části krku https://www.theepochtimes.com/fauci-amount-of-covid-19-in-breakthrough-delta-cases-almost-identical-to-unvaccinated_3929532. html

Dále je známo, že od té doby se vakcíny postupně stávají méně účinnými/škodlivějšími. Takže to, co se děje s počty případů, by se mělo také vyskytovat u úmrtí, pokud vakcíny nenastartují pouze při téměř smrtelné virové zátěži. Ale to je nesmysl, protože pouze trénují imunitní systém, aby rozpoznal nový antigen. Měli by změnit způsob, jakým reaguje na rozpoznání. Vakcíny to nedělají.

I když samozřejmě tyto genové terapie jsou mnohem víc než vakcíny. Takže z Fauciho vlastních úst by smrt měla následovat čísla případů a neměla by jít opačným směrem. Naštěstí ONS (Office of National Statistics) poskytuje celkové údaje o úmrtnosti a prof. Norman Fenton a Martin Neil z Queen Mary College University of London je analyzovali následovně –

26. týden byl 28. června 2021 – 4. července. Níže je uvedena úmrtnost těch, kteří dostali dvě dávky vakcíny Covid-19 za první polovinu roku 2021 –

Od 19. března se úmrtnost na očkování po dvojnásobné dávce víceméně konzistentně týden od týdne zvyšovala . – Profesor Norman Fenton – https://www.normanfenton.com/post/comparing-age-adjusted-all-cause-mortality-rates-in-england-between-vaccinated-and-unvaccinated

Takže úmrtnost na PHE analyzovaná prof. Fentonem je v souladu s četností případů PHE, jak je analyzováno v článku. Úmrtnost PHE není věrohodná . Takže úmrtnost na ONS vykazuje stejný lineární nárůst jako čísla případů PHE. Z imunologického hlediska to dává mnohem větší smysl.

Účinek vakcíny Pfizer na krev

Dr. Richard Fleming se spojil s profesorem Lucem Montagnierem, který získal Nobelovu cenu za objev HIV, a spolu s lidmi, kteří přežili holocaust, podali v Haagu žalobu za porušení Norimberského kodexu celosvětovou vládou, která svým občanům vnucovala vakcíny (viz zde ) .

Pak dostal jednoduchý nápad (který, jak se zdá, nikoho nenapadlo), podívat se na krevní vzorky pod mikroskopem a pak přidat vakcínu Pfizer.

Vakcína zničí veškerý hemoglobin v krvi a červené krvinky se slepí a vytvoří sraženiny. Je to úžasné – krev prostě přestává být červená. Proto lidé nemohou dýchat. Podívejte se na minutu 9 až minutu 20 tohoto videa a uvidíte, co přesně vakcíny dělají s lidskou krví.

Když vás píchnou, vakcína pronikne do vašeho deltového svalu, doufejme, (měli by mírně vytáhnout píst, aby se ujistili, že nezasáhli krevní cévu – ale obecně to nyní nedělají). Pokud zasáhne krevní cévu, stane se to, co vidíte na videu, okamžitě.

Pokud bodnutí zasáhne sval, výše uvedené se stane pomaleji.

Světlejší oblasti na obrázku vlevo a vpravo jsou místa, kde kapka vakcíny Pfizer zasáhla krev na mikroskopickém sklíčku 40x. Můžete vidět, že červená barva chybí na červených krvinkách v oblastech kapiček vakcíny. To je zničení vašeho hemoglobinu vakcínou. Podle videa k tomu dojde během několika sekund.

Pokud nemáte žádný hemoglobin, vaše krev nemůže přenášet žádný kyslík do tkání a vaše dýchání selhává. Video také ukazuje, že červené krvinky vyčerpané hemoglobinem se začnou slepovat. Začnou se srážet během několika minut po smíchání vakcíny s krví, čímž se zničí schopnost krve přenášet kyslík.

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *