Magnetická voda zvyšuje úrodu a podporuje růst rostlin – čistí trubky – pohání tělo

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

Co je to Magnetování vody?

Magnetizace vody je úprava vody pomocí magnetického pole. Používá se ke zlepšení fyzikální, chemické a bakteriologické kvality vody v různých aplikacích, včetně zahradnictví. Studie ukazují, že magneticky upravená voda také snižuje množství vodního kamene ve vodovodním potrubí a zvyšuje výnosy plodin při nižší spotřebě vody.

Tento typ úpravy je levný a šetrný k životnímu prostředí, s malými instalačními poplatky a bez nároků na energii. Co se vám na tom nelíbí?

Čištěni Trubek pomoci Magnetické Vody

Historie Magnetizace Vody

1803

Úspěšné případy použití magnetizované vody jsou skutečně staré více než 200 let. Jednoduchý experiment spočíval v umístění velkých kamenů na dno pěti litinových konvic na polévku a prádlo a následném umístění konvic nad oheň. Ve dvou konvicích se neobjevil žádný vodní kámen – později se zjistilo, že kameny umístěné uvnitř těchto dvou konvic byly z magnetovce, což je přírodní magnetická hornina.

1863

Legendární anglický vědec Michael Faraday začíná zkoumat magnetochemii.

1890

Faunce a Cabell navrhli elektromagnetické zařízení pro úpravu vody v kotlích (Wang et al., 1997), které však nevzbudilo pozornost. (Magnetic water treatment–A review of the latest approaches)

1936

Francouzská společnost Solavite uvádí na trh zařízení pro magnetickou léčbu.

1945

Rusko a další země východního bloku rozšiřují výzkum magnetické úpravy vody poté, co uznávají, že SSSR nemá na rozdíl od USA odborné znalosti ani finanční prostředky na zlepšení kvality své vody. V návaznosti na vývoj úspěšných aplikací magnetických zařízení pro úpravu vody se zvýšil i výzkum na Západě.

Ruští autoři publikovali v 60. a 70. letech 20. století řadu prací na toto téma (Bruns a kol., 1966, Klassen a Zinovjev, 1967, Mikhelso a kol., 1970, Klassen a kol., 1970, Klassen a kol., 1971, Ushakov a Sherbakov, 1970, Zubarev, 1971, Belova, 1972, Liberman a Galaktionova, 1975). Zajímavé je, že první registrovaný patent zařízení pro léčbu MF pochází z roku 1945 z Belgie (Full TextVermeiren, 1958, Vermeiren, 1953, Kobe et al., 2002).

1990s

Důvěryhodné instituce zahajují výzkum magnetizace. Mnohé studie ukázaly příznivé výsledky a pokračují v nich dodnes.

Zmagnetizovaná voda zůstává až 100 hodin, což znamená, že ji můžete používat v konvích nebo nádobách bez ztráty výhod.

Magnetická Voda Zvyšuje Úrodu a Růst Rostlin

Jak Magnetická Voda funguje?

Silné magneticko energetické pole dokáže ovlivnit úhel vazby mezi atomem vodíku a kyslíku v molekulách vody. To způsobuje, že se molekuly vody shlukují do malých skupin, vzniká tak Strukturovaná voda – EZ Voda. Strukturovaná voda pohání vnitřní dynamiku, rostlin, což zvyšuje hydrataci do kořenového systému a zlepšuje obsah živin v rostlinách. Strukturovaná voda je také základ pro pohyb krve v lidském těle – Lidské Srdce – Kosmické Srdce – Srdce není Pumpa – Elektřina – Vývoj Humanity – Čtvrté Skupenství Vody – EZ Voda.

Magnetická voda se aplikuje na vodu, kterou používáme k zalívání našich rostlin! Podrobnosti o výsledcích testování rostlin od testovací společnosti Sow Successful Ltd ve Stowmarketu v Suffolku ukázaly docela působivé výsledky. Odborník na testování rostlin Chris Wiley říká: “Po 2,5 měsících testování systému Plantsurge se ukazují výsledky. U zimních rostlin s magnetickou vodou došlo k výraznému zvýšení počtu květů a intenzity zbarvení ve srovnání s rostlinami, které používají nemagnetizovanou vodu”.

Prameny

ZDROJ: https://stop5g.cz/magneticka-voda-zvysuje-urodu-a-rust-rostlin-cisti-trubky-pohani-telo-strukturovana-voda/?fbclid=IwAR36tXP7sfw56KYjn6RVp4i9Pk9Zdg3rkATcBTNphHA09YyfIPIQUUWpC88

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE: