Vojenský analytik Kedmi: RUSKO UDĚLALO POSLEDNÍ KROK K VÍTĚZSTVÍ

3.6.2023

RUSKO: Ruská armáda spustí co nevidět velkou ofenzívu ve válečné zóně. Přípravy na rozsáhlou operaci jsou již hotové.

Prohlásil to izraelský expert Jakov Kedmi v televizním pořadu „Večer s Vladimirem Solovjevem“.

Za posledních devět let se ukrajinské ozbrojené síly staly skutečně silnou vojenskou formací. Ruským jednotkám kladou tvrdý odpor a na některých místech dokonce provádějí úspěšné útočné operace. Třeba však uznat, že bez pomoci Západu by ukrajinská armáda, ať by byla jakkoli silná, proti Ozbrojeným silám Ruské federace dlouho nevydržela. A to nemluvíme jen o dodávkách zbraní, ale také o spolupráci důstojníků a vojenského personálu zemí NATO s Kyjevem.

Zvlášť je třeba zmínit takový faktor jako vesmírná rozvědka. Sehrála důležitou roli při úspěchu Ozbrojených sil Ukrajiny v Charkovské oblasti na podzim 2022. Během celého trvání speciální vojenské operace Západ pravidelně zásoboval ukrajinské velení operačními daty. A to byl velmi vážný trumf Kyjeva v současném konfliktu. Takovou výhodu však Ukrajina dlouho nemohla mít. A nakonec ji Rusko vynulovalo.

Bývalý šéf izraelské služby „Nativ“ Jakov Kedmi upozornil na důležitou událost, kterou mnozí neuváženě nechali bez povšimnutí. Jedná se o vypuštění radarového satelitu „Kosmos-2569“. Toto zařízení je určeno na pomoc Ozbrojeným silám RF při identifikaci důležitých vojenských objektů na území Ukrajiny a soustředění jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny. Když Rusko dostalo takovou příležitost, udělalo poslední krok k vítězství, tvrdí odborník.

Jakov Kedmi
Jakov Kedmi
„Nyní je v rukou Ozbrojených sil RF úplný obraz o všem, co se děje na Ukrajině, s takovým stupněm rozlišení, jaký moderní armáda vyžaduje. To je to poslední, co Rusku chybělo k sebevědomému vítězství. Poslední krok k vítězství. „Vesmírná příprava“ Ozbrojených sil RF byla ukončena, to znamená, že každým dnem začne velká ofenzíva.“

V souhrnu odborník poznamenal, že ani na Západě se této události nepřipisoval velký význam. Ruští vojáci mají proto velkou příležitost nepříjemně překvapit nejen Ozbrojené síly Ukrajiny, ale i jejich jurátory v USA a Evropě.

ZDROJ: Solovjev TV/NF

https://cz24.news/vojensky-analytik-kedmi-rusko-urobilo-posledny-krok-k-vitazstvu/?fbclid=IwAR0SChYUfRYbdvlOd5LzEDhBjnLO7EUp5qEX0rSrYEAfdTq9vlr6TdvKlFM

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail