, , , , , , , ,

Vláda byla nucena zahájit vyšetřování šokujícího nárůstu úmrtí novorozenců od schválení vakcíny COVID, díky exkluzivnímu vyšetřování, které provedl The Exposé

OD  ON 4. ŘÍJNA 2022

Nedávno exkluzivní vyšetřování, které provedl tým na Exposé , přimělo Evropskou unii zahájit celoevropské vyšetřování, proč zemřelo a stále umírá tolik dětí od doby, kdy Evropská léková agentura poprvé schválila vakcínu proti Covid-19 pro děti.

Nyní druhé vyšetřování vedené týmem na The Exposé donutilo skotskou vládu, aby zahájila celostátní vyšetřování, proč v zemi došlo k tolika úmrtím novorozenců, protože vládní a zdravotní úředníci pobouřeně prohlásili, že vakcína Covid-19 je bezpečná pro těhotné ženy bez jakýchkoli důkazů, které by tato tvrzení podpořily.

Zdroj30. září skotská vláda oznámila , že konečně zadává dlouho odkládané vyšetřování novorozeneckých úmrtí ve Skotsku od doby, kdy byla poprvé schválena vakcína proti Covid-19.Vyšetřování je konečně zahájeno měsíce poté, co exkluzivní vyšetřování provedené The Expose odhalilo, že úmrtí novorozenců dosáhlo toho, co bylo považováno za „kritické úrovně“, podruhé za sedm měsíců v březnu 2022. Poté, co dříve dosáhlo kritických úrovní v září 2021.Skotská vláda říká, že „přezkum se bude týkat všech hlášených úmrtí v celém Skotsku mezi 1. dubnem 2021 a 31. březnem 2022, aby se zjistilo, zda existuje něco, co mohlo přispět ke zvýšení. Vše, co bylo identifikováno, se promítne do doporučení a opatření ke zlepšení kvality péče o matku a děti.“Bohužel se očekává, že kontrola bude trvat šest až devět měsíců. To znamená, že by bohužel mohlo zemřít mnohem více novorozenců, než skotská vláda konečně připustí, že za tento šokující nárůst novorozeneckých úmrtí může očkování proti Covid-19.K odhalení těchto rekordních úmrtí došlo poté, co bylo v tichosti odhaleno, že jak Pfizer, tak i regulační orgány medicíny skrývaly nebezpečí očkování proti Covid-19 během těhotenství, protože jediná provedená studie zjistila, že zvyšuje riziko vrozených vad a neplodnosti.Public Health Scotland (PHS) má úplný řídicí panel o širších dopadech Covid-19 na systém zdravotní péče, který najdete zde , a zahrnuje celou řadu údajů od statistik duševního zdraví po těhotenství, údaje o kardiovaskulárních poruchách a rakovině.

Oficiální údaje ukazují, že míra úmrtí novorozenců se v březnu 2022 zvýšila na 4,6 na 1000 živě narozených, což je 119% nárůst oproti očekávané míře úmrtí. To znamená, že novorozenecká úmrtnost podruhé za nejméně čtyři roky překročila horní varovný práh známý jako „kontrolní limit“.

Naposledy se prolomila v září 2021, kdy se novorozenecká úmrtí na 1000 živě narozených vyšplhala na 5,1. Přestože míra kolísá měsíc od měsíce, číslo za září 2021 i březen 2022 je na stejné úrovni jako úrovně, které byly naposledy běžně pozorovány koncem 80. let.

I když víme, že skotská vláda nikdy nepřizná, že za to mohou injekce Covid-19, existuje spousta důkazů, že téměř jistě ano.

Na konci dubna 2021 Společný výbor pro vakcinaci a imunizaci (JCVI) formálně doporučil, aby všem těhotným ženám byla nabídnuta injekce Pfizer Covid-19, a to navzdory skutečnosti, že nebyly provedeny žádné studie, které by prokázaly bezpečnost podávání injekce během těhotenství.

Přestože JCVI oficiálně nedoporučuje, aby byl bodnutí těhotným ženám nabídnuto do konce dubna 2021, víme, že jim byl aplikován dříve, vzhledem k počtu potratů hlášených britskému lékovému regulačnímu úřadu k 5. dubnu 2021. .

Stalo se tak i přesto, že vláda Spojeného království v oficiálním dokumentu „ REG 174 INFORMACE PRO UK HEALTHCARE PROFESSIONALS “ připraveném po nouzovém povolení injekce mRNA Covid-19 společnosti Pfizer v prosinci 2020 jasně uvedla, že použití injekce Pfizer se nedoporučuje během těhotenství je třeba před očkováním vyloučit těhotenství a ženy ve fertilním věku by se měly vyvarovat otěhotnění alespoň 2 měsíce po druhé dávce.

Nyní však víme, že i tato oficiální rada zamlčela pravdivé informace, přičemž lékové regulační orgány po celém světě spolupracovaly se společností Pfizer, aby zakryly skutečnost, že jediná omezená studie provedená na zvířatech za účelem testování bezpečnosti vakcíny Pfizer v těhotenství zjistila zvýšený výskyt. vrozených vad a neplodnosti.

Kompletní vyšetřování tohoto podvodu a podvodu si můžete přečíst zde ,

Ale abych to shrnul: žádost o „svobodu informací“ spolu s hloubkovým průzkumem jediné studie těhotenství/plodnosti provedené na injekci Covid-19 od společnosti Pfizer odhalila, že se regulační orgány a společnost Pfizer rozhodly veřejně zakrýt alarmující abnormality vyvíjejícího se plodu a falešně snížila skutečné riziko očkování proti Covid-19 během těhotenství tím, že potlačila dokumentovaná zjištění klinických údajů.

Tato rozhodnutí vedla lékařské odborníky, kteří příliš důvěřují lékařským regulátorům, k nesprávnému informování těhotných žen, že injekce Covid-19 jsou během těhotenství naprosto bezpečné.

To následně vedlo k tomu, že mnoho těhotných žen bylo nuceno se nechat očkovat.

Další alarmující studie z reálného světa také zjistila, že po očkování proti Covid-19 je míra potratů 82 %.

V červenci 2021 jsme exkluzivně odhalili, jak byla data zmanipulována vědci, kteří prováděli skutečnou studii pro CDC, aby prokázali, že vakcíny proti Covid-19 jsou bezpečné pro použití během těhotenství.

Autoři tvrdili, že počet lidí, kteří během studie utrpěli spontánní potrat (potrat), byl 104 z 827 dokončených těhotenství, což představuje riziko potratu 12,6 %; o 7 – 12 % nižší než riziko potratu v běžné populaci.

Naše analýza však ukázala, že tato čísla byla extrémně zavádějící, protože z 827 dokončených těhotenství dostalo 700/86 % žen dávku vakcíny Pfizer nebo Moderna Covid-19 během třetího trimestru těhotenství, což znamená, že pro ně nebylo možné potratit kvůli skutečnosti, že k nim může dojít pouze před 20. týdnem těhotenství.

To znamenalo, že pouze 127 žen dostalo vakcínu Pfizer nebo Moderna Covid-19 během prvního/druhého trimestru a 104 žen bohužel přišlo o své dítě.

Míra výskytu potratů tedy byla 82 % , nikoli 12,6 %, jak je uvedeno ve zjištěních studie, a autoři studie od té doby přiznali, že udělali chybu a opravili  o šest měsíců později , protože studie se používá k ospravedlnění očkování těhotných žen a čerstvých matek na celém světě proti Covid-19.

Jiná studie provedená v Japonsku jménem společnosti Pfizer, která je obsažena v důvěrných dokumentech, které musel americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv na základě soudního příkazu zveřejnit, také ukazuje, že vysoká koncentrace injekce Covid-19 se hromadí ve vaječnících po několik let. minimálně 48 hodin.

Není známo, zda se i nadále hromadí po 48 hodinách, protože pozorování byla v tomto bodě zastavena.

Během prvních 15 minut po injekci vpichu Pfizer vědci zjistili, že celková koncentrace lipidů ve vaječnících naměřila 0,104 ml. To se poté zvýšilo na 1,34 ml po 1 hodině, 2,34 ml po 4 hodinách a poté 12,3 ml po 48 hodinách.

To může také vysvětlovat, proč další údaje Public Health Scotland obsažené v jejich panelu Covid-19 Wider Impacts ukazují, že míra rakoviny vaječníků ve Skotsku je od března 2021 výrazně vyšší, než je očekávaný průměr.

Jak jsme řekli, skotská vláda nikdy nepřizná, že injekce Covid-19 jsou zodpovědné za nárůst neonatálních úmrtí ve Skotsku.

Ale  –

  • studie ukazující, že vakcína Covid-19 se v průběhu času hromadí ve vaječnících,
  • údaje z reálného světa ukazují, že míra samovolných potratů je po očkování až 82 %,
  • a důkazy prokazující, že Medicínské regulátory a Pfizer skryly nebezpečí očkování proti Covid-19 během těhotenství, protože jediná provedená studie zjistila, že zvyšuje riziko vrozených vad a neplodnosti,

Je zcela jasné, že injekce Covid-19 zasahují do reprodukčního systému a nikdy neměly být nabízeny těhotným ženám, dokud nebudou provedeny další studie a vyšetřování.

Stále však existuje naděje, že skotská vláda v tichosti odstraní těhotné ženy ze seznamu lidí, kterým je v budoucnu nabídnuta injekce Covid-19, aniž by byla nucena to veřejně spojovat s šokujícím nárůstem úmrtí novorozenců v celé zemi.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/10/04/gov-forced-investigate-newborn-deaths-after-covid-vaccination/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *