Vzkaz pro všechny očkované od dr. Vernona Colemana.Mimo jiné jim radí, jak utlumit účinky genových jedů v jejich tělech.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

12.3.2023

V dalším z mnoha videí hovoří dr. Vernon Coleman k očkovaným. Mimo jiné jim radí, jak utlumit účinky genových jedů v jejich tělech.

Dr Vernon Coleman nabízí několik jednoduchých praktických rad pro ty, kteří byli oklamáni a dali si jednu nebo více injekcí Covid-19 – nejtoxičtějšího farmaceutického produktu, jaký byl kdy vyroben…

Překlad pod videem:

Překlad:

Slíbil jsem pár rad těm, kterým bylo trikem nebo strachem vstříknuto to, o čem pevně věřím, že je nejtoxičtějším farmaceutickým produktem všech dob. Myslím si, že jakákoli jiná droga v historii nezpůsobila ani zdaleka tolik úmrtí nebo zranění.

1) musíte posílit imunitní systém, abyste se ochránili před infekcí. Pokud chcete praktické informace, podívejte se na mou knihu Superbody.

2) se musíte vyhýbat namáhavým činnostem, které by mohly příliš zatěžovat vaše srdce. Stačí se podívat na počet super fit profesionálních sportovců, kteří po očkování zkolabovali. Jestli si opravdu myslíte, že to všechno byly jen náhody, tak vám nepomůžu – a ani nikdo jiný. Měli byste se také vyhýbat nadměrnému stresu, protože příliš mnoho stresu může zatížit vaše srdce.

3), měli byste si nechat zkontrolovat srdce, abyste zjistili, zda neutrpělo nějaké poškození, a pokud ano, jaké.

4) nechte si změřit krevní tlak.

5) nechte si zkontrolovat hladinu cukru v krvi.

6) nechte si vyšetřit krev na riziko srážení krve.

7) nechte si zkontrolovat ledviny, abyste se ujistili, že je vše v pořádku.

Lékaři si mohou stěžovat na tuto práci navíc, ale vakcíny podali a byli za to dobře zaplaceni a nyní mají odpovědnost být připraveni pomoci.

Určitě se najdou nejrůznější lidé propagující magické prostředky, které údajně chrání před problémy způsobenými očkováním. Nevím o žádném, který bych doporučil.

Musíme zůstat ve střehu. Posledním nebezpečím je plánování kriminalizace pravdy o vakcínách všeho druhu nebo o globálním oteplování. Říkat pravdu bude zločin – označený za terorismus a zločiny proti lidskosti.

Podívejte se prosím na úžasná videa mého blízkého přítele Colina Barrona, často vzdělávací a vždy zábavná. A podívejte se prosím na mé webové stránky – téměř každý den jsou tam nové materiály – a sdílejte to, co najdete, se všemi na sociálních sítích.

Mám zakázán přístup všude kromě svých vlastních webových stránek a webových stránek a kanálů přátel, kteří distribuují můj materiál. Všechny stránky sociálních sítí, které vidíte s mým jménem, ​​jsou podvodné.

Pamatujte prosím, že když vidíte, že se děje něco špatného, ​​musíte se postavit za to, co považujete za správné. Pokud to neuděláte, můžete být také mrtví. Bohužel, většina lidí se otočila tváří ke zdi a vzdala to. Nikde na světě není svoboda slova.

Rozhodně ale nejste sami. Stále více lidí se probouzí. A jakmile se probudí, už nejdou spát.

Kéž je Bůh s vámi a pamatujte: Chtějí poslušnost, ale my bychom se jim měli vzepřít.

Nedůvěřujte vládě, vyhýbejte se masmédiím a bojujte proti lžím. To platí dnes stejně, jako když jsem to řekl poprvé před téměř třemi lety. A pokud chcete zachránit sebe, svou rodinu a přátele, sdílejte toto a moje další videa se všemi, které znáte, a mnoha lidmi, které neznáte.

Bohužel, špatnou zprávou je, že každý, kdo byl očkován falešnou pseudovakcínou, která byla podvodně propagována, aby zabránila lidem chytit nebo šířit Covid-19 – přejmenovanou chřipku – se ukázal být náchylnější než ti, kteří se očkovat nenechali.

V mnoha ohledech musíme nyní pohlížet na očkované jako na příslušníky jiného druhu. Nevíme, jaké to bude mít dlouhodobé důsledky, ale je absurdní si myslet, že to nebude mít dlouhodobé důsledky. Oficiální údaje ukazují, že 92 % úmrtí na covid je způsobeno trojnásobným očkováním. A úmrtnost v roce 2022 byla nejnižší mezi těmi, kteří odmítli smrtící vakcíny.

Může být ovlivněn váš oběhový systém, včetně srdce. Je pravděpodobnější, že dostanete infekce. Je u vás vyšší riziko vzniku rakoviny nebo, pokud jste již rakovinu měli, vzniku metastáz a může být postižen i váš mozek.

Možná jste to všechno nevěděli, protože pravda byla potlačena lékařským establishmentem, který si koupil farmaceutický průmysl, a mainstreamovými médii, která si koupila vaše vláda. Vlády utratily obrovské množství peněz daňových poplatníků na propagandistické reklamy v médiích a na udržování novin a televizních stanic při životě.

Později v tomto videu se podělím o několik jednoduchých praktických rad pro ty, kteří byli oklamáni, aby přijali jedno nebo více očkování proti Covid-19.

Nyní, když vyšla najevo pravda, že vakcína Covid-19 nezabrání přenosu přejmenované chřipky, ale může způsobit celou řadu vážných a smrtelných zdravotních problémů, jsou očkovaní právem zuřiví. Jsou naštvaní, že byli oklamáni a bylo jim vyhrožováno, aby přijali nebezpečnou a experimentální vakcínu s neznámými dlouhodobými účinky, a zlobí se, že bylo ohroženo jejich zdraví.

Zdravotní experti v mainstreamových médiích jim opakovaně říkali, že vakcína je bezpečná a účinná. Ale pak, když si nespočet milionů z nich vyhrnulo rukávy, bylo jim řečeno: Jejda, mýlili jsme se, očkování vám ve skutečnosti nebrání v nakažení nebo šíření Covid-19,

Stále více lidí si uvědomuje, že jim lhali. Mnozí směřují svůj hněv na lékařskou profesi, že lékaři nevarovali správně. Souhlasím s nimi, že více lékařů mělo mít odvahu promluvit, ale i když nás byla řada, kteří vydávali varování, byli jsme potlačováni a vyřazeni z mainstreamových médií.

Mluvil jsem o nebezpečí očkování dlouho předtím, než se začalo s očkovacími látkami, ale mainstreamová média mi to zakázala a vysmívala se mi. Wikipedie a Google šíří lži. Udělali to, aby nás nikdo neposlouchal. Z nejprodávanějšího autora s knihami vydanými ve 26 jazycích, televizního moderátora a publicisty v celostátních novinách, jsem se stal blogerem, samonakladatelem a zdiskreditovaným konspiračním teoretikem.

Lidé, kteří MUSÍ být obviňováni z podání vakcíny, se dělí do dvou skupin: lékaři, kteří podali vakcínu, aniž by provedli malý průzkum a aniž by svým pacientům řekli pravdu, a média hlavního proudu, která potlačovala pravdu a zveřejňovala lži: zejména čtyři nejhorší propagandistické entity moderní doby Google, YouTube, Wikipedia a BBC.

Zaměstnanci těchto ubohých, zdiskreditovaných organizací jsou všichni masoví vrazi za potlačování pravdy a démonizaci vypravěče pravdy. Měl jsem jeden z nejrychleji rostoucích mladých kanálů YouTube, který mimochodem nikdy nevydělával žádné peníze, když mi po několika měsících zakázali zveřejňovat videa, která obsahovala pravdu o podvodu Covid-19.

I když jsem nezveřejňoval videa, která se jim nelíbila, nakonec stejně kanál vypnuli a zakázali mi vytvořit nový kanál nebo sledovat kanály někoho jiného. Udělali to jednoduše proto, aby lidem zabránili slyšet pravdu.

Během léta 2020 jsem publikoval nekonečná videa a články (na Brand New Tube a mých webových stránkách) varující, že podle amerického Federálního úřadu pro léčiva existuje dlouhý seznam krátkodobých vedlejších účinků spojených s vakcínou Covid-19. Vzhledem k tomu, že očkování bylo experimentální, nikdo nevěděl, jaké střednědobé nebo dlouhodobé účinky může mít.

Opakovaně jsem poukazoval na to, že podle FDA může očkování proti Covid-19 způsobit mrtvici, infarkty, myokarditidu, autoimunitní onemocnění, problémy s otěhotněním, problémy s alergií, krevní sraženiny, záchvaty a smrt. Všechny tyto informace byly dostupné ještě předtím, než lékaři začali lidi očkovat.

Mainstreamová média nejenže ignorovala tyto vedlejší účinky a popřela jejich existenci – potlačila také každého, kdo chtěl říkat pravdu. V televizi a ve zbytku mainstreamového tisku se šířila jedna lež za druhou.

To vše nebylo žádným velkým překvapením, protože úřady se zoufale snažily skrýt pravdu. Po celá léta mainstreamová média démonizovala odpůrce očkování. BBC oznámila, že nedovolí, aby kdokoli zpochybňoval očkování v žádném z jejích programů. Chlubili se tím, že na BBC pravdu nedovolí.

Pět a více let před zavedením očkování se do center měst začaly umisťovat defibrilátory, aby se náhlé infarkty zdály normální.

Dnes je náhlá srdeční smrt u dospělých běžnou záležitostí a zdravotníci se v médiích předhánějí, kdo pro ni vymyslí bizarnější výmluvy. Lékaři a novináři jednají, jako by každodenní nečekaná úmrtí byla normální. Jedinou příčinou, kterou nikdy neobviňují, je očkování proti Covidu.

Lékaři stále aplikují zdravým lidem vakcínu Covid-19 – nejsmrtelnější farmaceutický produkt v historii. Nedělá to, co slíbili oni, ale dělá to, co jsem slíbil já – zabíjí lidi.

Lékaři před podáním vakcín věděli, že slepá vakcína způsobí srdeční problémy, mrtvici, krevní sraženiny a tak dále a tak dále. Věděli nebo měli vědět, protože i já jsem znal nebezpečí dávno předtím, než začali s očkováním.

Věděli to, a přesto záměrně pokračovali. Bylo jejich odbornou a právní odpovědností vědět, že tato očkování způsobí řadu vážných problémů. Každý lékař, který přesně nevěděl, co lidem píchá, je také vinen ze závažného zločinu vůči svým pacientům.

A pokud doktoři a sestry nevarovali ubohé duše, které píchají, před vážnými vedlejšími účinky, pak porušili všechny existující etické kodexy, včetně Hippokratovy přísahy, která také říká „neubližuj“. Smutné, ale samozřejmě ne překvapivé je, že britská Všeobecná lékařská rada zrušila Hippokratovu přísahu s tím, že je příliš staromódní.

Když se podíváte na vše, co se stalo, je jasné, že věděli, na čem jsou, už před lety – když začali dávat defibrilátory na veřejná místa. Nyní by se samozřejmě žádná škola neodvážila nepřipevnit defibrilátor na zeď. Pravděpodobně se vyskytují na základních a mateřských školách. Potřebují je ve školkách – samozřejmě i pro učitelky.

Zdá se, že každý den přicházejí s dalšími důvody, proč by se lidé měli nechat očkovat. Nejnovějším trikem je tvrzení, že ti, kteří se nenechají očkovat, mají větší pravděpodobnost, že onemocní cukrovkou 2. typu. Pokud je to pravda, víte proč? Důvody jsou dva.

Za prvé, očkování zkazí hladinu cukru v krvi, a pokud se necháte očkovat, pravděpodobně dostanete cukrovku 1. typu, která je mnohem smrtelnější. A pak je tu fakt, že očkování už zabilo mnoho lidí. To mi připomíná hloupého výzkumníka, který tvrdil, že u kuřáků je méně pravděpodobné, že onemocní Alzheimerovou chorobou.

Výzkumníci byli strašně naštvaní. Mluvilo se o tom, že by měl být každý povzbuzován ke kouření, protože by byla pravděpodobnost rozvoje Alzheimerovy choroby je nižší. Háček je v tom, že většina kuřáků je mrtvá dříve, než dosáhne věku, ve kterém se Alzheimerova choroba normálně vyskytuje, což si uvědomuji, ale výzkumníci ne.

Pravdou je, že vakcinátoři byli bohatě placeni, aby lež udrželi. Své obrovské licenční poplatky získali podvodem.

Zatkl bych každého, kdo kdy pracoval pro společnost Pfizer nebo kteroukoli zlou krví nasáklou chamtivou organizací. O jejím podvádění píšu desítky let. A zatkl bych každého, kdo propagoval, podporoval, obhajoval a podával tyto zatracené vakcíny.

Vzhledem k tomu, že celý podvod s vakcínami je postaven na lžích, nemohu si pomoct, ale divím se, proč dohoda, kterou farmaceutické společnosti zprostředkovaly – na naléhání jejich roztleskávačky Billa Gatese – obstála u soudu.

Všichni, kdo jsou zapojeni do tohoto podvodu – výrobci léků, regulační orgány, konzultanti, lékaři a novináři – by měli být právně zodpovědní, i když si uvědomuji, že spravedlnost není to, co spiklenci tolerují, a proto se nyní stává nedostupnou.

Nemohu nic sdílet, protože jsem všude zakázaný kvůli podivnému modernímu zločinu říkat pravdu. Ale budu tady na www.vernoncoleman.org a www.vernoncoleman.com tak dlouho, jak budu moci.

Díky za sledování starého muže v křesle.

článek vyšel: 11.3.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/03/vzkaz-pro-vsechny-ockovane-od-dr-vernona-colemana-video/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail