, , , , , , , ,

RNA vakcíny neobsahují přírodní mRNA, ale syntetickou modRNA, která geneticky mění(GMO) zdravé lidské buňky

mRNA

RNA vakcíny neobsahují přírodní mRNA, ale syntetickou modRNA, která geneticky mění(GMO) zdravé lidské buňky

Celý článek si můžete poslechnout v udio verzi ZDE:

24.4.2023

Aktuálně vyvolala znepokojení zpráva o nesprávném pojmenování mRNA „vakcín“ proti Covid-19. Ukázalo se totiž, že tyto smrtící injekce ve skutečnosti obsahují to, co je známo jako modifikovaná RNA nebo modRNA, o které Dr. Klaus Steger, PhD, říká, že geneticky manipuluje se zdravými buňkami.

Jelikož přírodní mRNA je křehká a lidský imunitní systém ji během několika minut snadno zničí, farmaceutické firmy namísto toho využívají syntetickou modRNA.

Mnozí vědci varují, že modRNA modifikuje lidský genom, čímž se stává technologií pro genetickou manipulaci, která v konečném důsledku přemění lidské tělo na hybridizovaný transhumánní organismus.

„Na ochranu před destrukcí imunitním systémem je modifikovaná RNA (modRNA) zabalena do lipidových nanočástic (LNP), které díky své malé velikosti a syntetické optimalizaci mohou snadno překonat biologické bariéry a dokonce dosáhnout životně důležitých buněk v srdci a mozku,“ píše Steger pro portál The Epoch Times.

„Podle konceptu injekcí na bázi RNA je antigen (v tomto případě hrotový protein SARS-CoV-2) syntetizován našimi buňkami a vytlačován na jejich povrch, kde slouží jako cíl pro tvorbu neutralizačních protilátek.“

Existuje však několik problémů s tímto procesem. Jedním z nich je vyvolání ADE syndromu (imunitního zesílení závislého na protilátkách) jako vedlejší účinek.

ADE syndrom umožňuje endocytózu (vniknutí) komplexu virus-protilátka do imunitních buněk hostitele, mezi něž patří makrofágy. To potom způsobí oslabení imunitního systému.

„Jednoduše řečeno, neneutralizující protilátky představují ďábla v přestrojení, díky čemuž je tělo člověka náchylnější k nemocem tím více, čím větší počet posilovacích dávek vakcíny člověk dostane,“ vysvětluje Steger .

(Související: Prohlédněte si předchozí zprávu  popisující výzkum z MIT, který ukazuje, že RNA vakcíny se dokáží absorbovat přes žaludek a střeva.)

RNA vakcíny vytvářejí nadbytečné proteiny oslabující imunitu

Dalším problémem s modRNA je skutečnost, že transformuje zdravé a přátelské buňky na nepřátelské buňky v důsledku připojení virového hrotového proteinu na jejich povrch.

Tělo pak nesprávně rozpozná zdravou buňku jako součást virového hrotového proteinu a zničí ji, což následně způsobí progresivní imunitní degradaci , tj. AIDS.

Jelikož „vakcíny“ proti covidu založené na modRNA dodávají pouze genetickou informaci pro hrotový protein SARS-CoV-2 na základě původní Wuhanské sekvence, jakákoli vyvolaná ochrana bude horší kvůli nedostatku křížové imunity.

Jakékoliv jiné kmeny, varianty nebo podvarianty covidu přitom nebudou rozpoznány a „očkovaná“ osoba, přestože je „zcela očkována“, stále onemocní.

Neočkovaní lidé naopak po expozici viru získají vůči covidu přirozenou imunitu. A tato přirozená imunita poskytuje křížovou imunitu i vůči všem ostatním variantám koronaviru, se kterými se člověk setká.

Jinými slovy, přirozená imunita je skutečná a preferovaná imunita.

modRNA vakcíny narušují buněčný metabolismus

Dalším problémem modRNA „vakcín“ je, že produkují nadbytečné proteiny, které negativně zasahují do zdravého metabolismu.

Aby lidský metabolismus správně fungoval, uvnitř buňky mohou být v dané době přítomny pouze esenciální proteiny. modRNA „vakcíny“ však způsobují, že buňky jsou zaplaveny mnoha druhy rušivých proteinů, které poškozují metabolický proces.

„Proteiny a přirozené mRNA ve zdravých buňkách lze přirovnat k hudebníkům v orchestru. Harmonie závisí na tom, že různí hudebníci hrají ve vzájemném souladu, ne že každý hraje sám za sebe a bez přestávky,“ vysvětluje Steger.

„Podobně nepřítomnost specifického proteinu nebo přirozené mRNA hraje zásadní roli v metabolismu buňky.

Jelikož modRNA jsou vyvinuty pro trvanlivost molekuly a maximální účinnost a prostřednictvím lipidových nanočástic působících jako přirozené exozomy mají přístup ke všem buňkám, odporují základní povaze mRNA, která je specifická pro konkrétní buňku a má krátkou životnost.

V naší analogii s orchestrem by to bylo jako dát jednomu hudebníkovi basový buben a přikázat mu, aby do něj bez přestávky bouchal od začátku do konce, přičemž bychom zcela ignorovali hranou skladbu.“

Závěr

Na rozdíl od přirozené mRNA, která degraduje během několika minut, modRNA přetrvává v těle velmi dlouho. To z ní dělá trojského koně, o kterém Steger varuje, že „může být horší než nemoc“.

Nejnovější zprávy o covidových vakcínách a snaze globalistů přeměnit všechny lidi na trans-lidí, naleznete na stránce Transhumanism.news .

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com

Zdroje pro tento článek zahrnují:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

ZDROJ: Natural news https://citizens.news/719142.html

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *