, , , , , ,

Vědci jsou ohromeni prvními důkazy o vstřebávání kontaminované DNA do lidských buněk – „Sunak by si měl dávat pozor“, říká doktor Bhakdi

Vědci jsou ohromeni prvními důkazy o vstřebávání kontaminované DNA do lidských buněk – „Sunak by si měl dávat pozor“, říká doktor Bhakdi

Celý článek si můžete poslechnout ZDE:

 

15.3.2024

V  explozivním odhalení  před několika dny během  videokonference s Medical Doctors for Covid Ethics International ,  Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, bývalý předseda lékařské mikrobiologie na Univerzitě v Mohuči  a významná osobnost v oboru, odhalil nálezy, které poslaly rázové vlny skrze vědeckou komunitu. První experimenty naznačují, že experimentální vpichy mRNA COVID se mohly  integrovat do lidských buněk , což zvýšilo přízrak genetické modifikace v bezprecedentním měřítku. Dr. Bhakdi říká: „Sunak by si měl dát pozor a že se před několika dny setkal s Andrewem Bridgenem a že se chystal použít tyto informace.

Podrobnosti video diskuse byly znovu zveřejněny níže

Vědci ohromeni prvními důkazy o vstřebání kontaminované DNA do lidských buněk

„Tyto buňky nejen interagovaly s vakcínami, ale absorbovaly je a začlenily cizí DNA do své samotné struktury“ původně publikované Aussie 17

Prof. Bhakdi, dlouho známý svým kritickým postojem k hlavnímu proudu vyprávění o genetické experimentální mRNA terapii, osvětlil dříve zamítnuté důkazy, když řekl: „Co se pak stalo, bylo, že zjištění Kevina McKernana [o kontaminaci DNA] byla bagatelizována… reprodukováno v Kanadě společností Speicher. Tato zjištění byla nakonec reprodukována v několika nezávislých laboratořích po celém světě. Toto ignorování převratného výzkumu je alarmující, ale to, co profesor Bhakdi a jeho německý tým objevili, je ještě větší.

Kolegové profesora Bhakdiho ponořili lidské buňky do vakcín a odhalili překvapivou pravdu:  Tyto buňky nejen interagovaly s vakcínami, ale absorbovaly je a začlenily cizí DNA do své samotné struktury . “ Naše dvě paní vědkyně… zjistily, že lidské buňky okamžitě přijaly vakcíny, DNA a chromozomy, “ řekl Bhakdi a nastínil proces, kdy buňky začaly produkovat spike protein v masivních množstvích. To, co bylo kdysi teoretickým strachem, se nyní projevilo v hmatatelných důkazech, které ukazují potenciál těchto vakcín zásadně změnit lidskou genetiku.

Tento důkaz nejen potvrzuje počáteční zjištění, ale nabízí také mrazivé potvrzení pozorovaných genetických změn. „ Takže, co udělaly naše dívky? Poslali své lidské buňky, které byly transfekovány, Kevinu McKernanovi s otázkou, Kevine, můžete najít nějakou chromozomální integraci bakteriální DNA v chromozomech lidských buněk? Víš odpověď? Před týdnem to vložil do svého  zásobníku a  odpověď je ano , “odhaluje Bhakdi a zdůrazňuje kritický a nepopiratelný ukazatel genetické modifikace, podporovaný integrací vakcín.

Ke znepokojení přidal Kevin nedávno další článek na svém Substacku, ve kterém odhaluje, že plazmidová DNA není pouze absorbována buňkami;  po vstřebání se také replikuje.

Závažnost těchto zjištění nelze přeceňovat. Prof. Bhakdi vyjadřuje závažnost této situace prohlášením: „ Přijetí cizího chromozomu do vaší buňky se nerovná ničemu menšímu než genetické modifikaci. “ Toto prohlášení signalizuje kritický bod v našem chápání bezpečnosti vakcín a potenciálu dlouhodobých důsledků s dopadem na miliardy lidí po celém světě.

Možnosti, co to znamená pro lidský genom, jsou  hluboce znepokojivé. Bhakdi rozvádí potenciál pro  katastrofické genetické narušení a k popisu genomu používá metaforu „knihy života“. Integrace cizí DNA by mohla „rozmazat“ životně důležité stránky této knihy, což by vedlo k nečitelným genetickým sekvencím s dalekosáhlými důsledky pro buněčnou funkci, což by mohlo vysvětlovat  globální nárůst nádorů a genetických poruch.

Pokud jste nečetli mou exkluzivní zprávu o rostoucím prodeji léků proti rakovině po očkování v „nejrychlejší a nejvyšší“ zemi očkované mRNA na světě, je nejvyšší čas to udělat!

V reakci na tato alarmující zjištění Bhakdi vyzývá k okamžité akci a  naléhá na zastavení očkovacích kampaní,  dokud nebude možné zaručit absolutní bezpečnost jak výrobci, tak regulačními orgány – požadavek, který se zdá být stejně nepravděpodobný jako nezbytný. “ Všechny tyto vakcíny musí být zastaveny, “ požaduje a zdůrazňuje naléhavou potřebu přehodnocení naší současné trajektorie.

S chystanými publikacemi představují zjištění profesora Bhakdiho okamžik „sraný úder do fanouška“, na který se musíte připravit ( tj. ohřát popcorn! ).

“ Měli by si dávat pozor ,“ varuje Bhakdi a  signalizuje bouři na obzoru pro politické vůdce a zdravotnické úřady po celém světě.

Celé video níže – Pro zobrazení kratší verze se podívejte zde Zdroj Aussie 17

 

Full Video Below – To see shorter version see here Source Aussie 17

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/03/15/scientists-stunned-by-first-proofs-of-contaminated-dna-getting-absorbed-into-human-cells-sunak-better-watch-out-says-dr-bhakdi/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *