, , , , , ,

Odborníci varují, že priony z kovidových vakcín způsobující demenci mohou být nakažlivé.

Odborníci varují, že priony z kovidových vakcín způsobující demenci mohou být nakažlivé.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

3.5.2024

(Cassie B., Natural News)Jedním z vážnějších vedlejších účinků spojených s vakcínami proti kovidům mRNA je demence a priony, které jsou zodpovědné za vznik této nemoci, jež může být nakažlivá.

Problém pramení ze skutečnosti, že při přepisu vakcinační mRNA do proteinu spiků může dojít k posunu, který způsobí, že se místo proteinu spiků vytvoří prion. Prion je proteinová infekční částice, která je zodpovědná za neurodegenerativní onemocnění u lidí a zvířat, včetně Creutzfeldt-Jacobovy choroby.

Tyto infekční bílkoviny jsou schopny se skládat několika různými způsoby a alespoň jedna z těchto permutací se může přenést na jiné bílkoviny, které se tak vlastně nakazí, a takto pak vzniká onemocnění, které se v některých ohledech podobá virovým infekcím.

Nemoci pocházející z prionů se obtížně léčí, protože priony mohou přežít i extrémní podmínky, které běžně ničí patogeny a nukleové kyseliny.

Obavy z toho, že vakcíny proti kovidům mohou způsobit takový problém, existují již od počátků očkování. Dr. Stephanie Seneffová v rozhovoru z roku 2021 uvedla, že se obává, že by kovidové vakcíny mohly vést k řadě neurologických onemocnění na bázi prionů, včetně Alzheimerovy choroby.

Tyto obavy vyjádřila v článku publikovaném v časopise International Journal of Vaccine Theory, kde také vysvětlila mechanismy prionových onemocnění. Uvedla, že protein spike z vakcín by mohl vést k prionovým onemocněním, protože se váže na jiné bílkoviny v těle a způsobuje jejich chybné skládání, což vede ke vzniku nových prionů.

Od té doby se objevilo více důkazů, že přesně k tomu u některých lidí dochází. Objevilo se mnoho zpráv o lidech, kteří měli krátce po očkování neurologické zdravotní potíže, včetně případů Creutzfeldt-Jakobovy choroby.

Za normálních okolností se jedná o velmi vzácné onemocnění. Nyní se však začalo u očkovaných osob vyskytovat častěji, než by se v běžné populaci očekávalo.

Někteří odborníci se bohužel domnívají, že priony jsou primární molekulou, kterou vylučují lidé očkovaní kovidovými vakcínami. Pokud by vznikly v důsledku posunu v transkripci mRNA, mohlo by to mít závažné důsledky vzhledem k roli, kterou hrají při demenci.
Jak léčit štítnou žlázu

Dr. Kevin McCairn, britský neurolog, v roce 2013 v časopise Journal of Theoretical Biology uvedl, že priony vzniklé posunem v transkripci genů jsou infekční a mohou se přenášet z jednoho člověka na druhého.

Předpokládá se, že priony hrají roli i v takzvaném „dlouhém kovidu“ a podobných příznacích, které se objevují u očkovaných osob. Existují dokonce důkazy, které naznačují, že „dlouhý kovid“ je způsoben spíše vakcínou než virem.

Jedna studie z roku 2024 zjistila, že 96,7 % osob, které trpěly „dlouhým kovidem“, bylo očkováno.
Nová rozsáhlá studie odhaluje řadu nežádoucích účinků vakcíny Covid-19

Demence je zničující onemocnění, které nelze vyléčit a může mít negativní dopad nejen na pacienty, ale i na jejich blízké, a to po mnoho let.

Bohužel to není jediný problém, kterého se lidé musí obávat, pokud jde o vakcíny Covid-19. Dosud nejrozsáhlejší studie o vedlejších účincích očkování byla zveřejněna v únoru 2024 v časopise Vaccine.

Za finanční podpory amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), kanadského Institutu pro výzkum zdraví a Úřadu pro veřejné zdraví provincie Ontario vědci zkoumali riziko „nežádoucích účinků vyvolávajících zvláštní obavy“ po očkování vakcínou Covid-19. Vědci se zabývali i otázkou, zda se po očkování vakcínou Covid-19 vyskytnou „nežádoucí účinky vyvolávající zvláštní obavy“.

Po přezkoumání údajů z osmi zemí zahrnujících více než 99 milionů osob, které vakcínu dostaly, zjistili několik nebezpečných nežádoucích účinků, včetně zvýšeného rizika zánětu srdce (myokarditida a perikarditida), různých neurologických onemocnění (transverzální myelitida a Guillain-Barreho syndrom) a krevních sraženin v mozku.

Přestože mnohé z těchto zdravotních stavů jsou nebezpečné samy o sobě, mohou vést i k dlouhodobým následkům, jako je srdeční infarkt, mrtvice, ochrnutí nebo dokonce smrt.

 

Autor: Cassie B., Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:

https://www.badatel.net/experti-varuju-ze-demenciu-sposobujuce-priony-z-covidovych-vakcin-mozu-byt-nakazlive/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *