, , , , , , , ,

Tak už je asi jasné, na co zemřel Navalný! Podívejte se, co nachází patologové v tělech zemřelých na SDS poslední 3 roky!

Tak už je asi jasné, na co zemřel Navalný! Podívejte se, co nachází patologové v tělech zemřelých na SDS poslední 3 roky! Patologové vytahují z cév a tepen obrovské chuchvalce proteinových sraženin, které vznikají chybným překladem mRNA a zřejmě i poškozením cévních výstelek kvůli spike proteinům z vakcín! Video, ze kterého budete zvracet!

21.2.2024

A je to venku! Zatímco česká dezinformační média hlavního proudu šíří bláboly o tom, že Navalný prý promrzl na procházce a potom ho někdo praštil úderem do srdce, tak ve skutečnosti je to celé mnohem jednodušší. Navalný zamřel na akutní syndrom zástavy krevního oběhu (SDS) a patologové převezli Navalného tělo do Moskvy. Jeho tělo nyní podle informací zkoumá Ruská akademie věd, která nikdy předtím nic podobného neviděla. Přestože Kreml zatím čeká na výsledky, my vám na Aeronetu již v předstihu přinášíme odpověď, co se Navalnému stalo a dopředu upozorňujeme, že pokud máte slabší žaludek a pokud jste se v minulých 3 letech nechali očkovat proti 404-not-found infekci, tak byste neměli vidět níže uvedené video.

&n

bsp;

V tělech zemřelých lidí, kteří zemřeli na syndrom náhlé smrti (SDS), začaly totiž pohřební služby v USA a po celém světě v posledních 3 letech nacházet něco neuvěřitelného. Jedná se o proteinové sraženiny, dlouhé elastické sraženiny, které ucpávají nejen žíly a cévy, ale dokonce i hlavní tepny. Nikdy předtím patologové a pohřební balzamovači, kteří připravují těla k pohřbům a vyplachují z těl krev, aby těla byla zachována do pohřbu bez biologických změn, něco podobného neviděli. V krevním oběhu jsou několik centimetrů dlouhé tkáně, které ucpávají průtok krve v cévách a s největší pravděpodobností jde o příčinu úmrtí těchto osob.

Dvě hypotézy, odkud se berou chuchvalce proteinových sraženin v tělech lidí zemřelých na syndrom náhlé smrti (SDS), na který zemřel i Navalný

V rozhovoru Dr. Johna Campbella s majorem Tomem Havilandem zazněly dvě možné příčiny, proč se tohle očkovaným lidem děje. Podle první teorie jde o chybnou transkripci mRNA šablony z vakcíny, kdy 90% času ribozomy překládají šablonu korektně a vyrábějí spike proteiny, ale v 10% případů tyto mRNA šablony vygenerují aberantní, čili nesmyslné řetězce proteinů, prostě chuchvalce, které ucpávají cévy a dokonce i tepny! Tom Haviland se odkázal na nedávnou studii z Cambridge, která odhalila, že cca. v 10% případů šablony mRNA začnou vyrábět nesmyslné aberantní chuchvalce proteinů! Druhou teorií, která přímo souvisí s mRNA vakcínami, je podezření, že vytvořené spike proteiny, které jsou vyrobeny podle mRNA šablon, jako vedlejší jev útočí na výstelky cév a tepen.

Proteinové sraženiny, chuchvalce vytažené z cév a tepen osob zemřelých na SDS

Vnitřní strana těchto cév a artérií je vystlána buněčnou tkání, která se v důsledku útoku spike proteinů odloupne, resp. odtrhne od stěny cévy či tepny a stane se z ní chuchvalec, který cévu ucpe. V obou případech se tedy uvažuje, že jde o přímou souvislost s mRNA vakcínami a jejich proliferací mezi populaci. Tyto vakcíny, které nebyly testovány povinných 10 let, přičemž v případě vakcín nové technologie (jako je mRNA) je v USA lhůta dokonce 15 let, tak zřejmě mají na některé osoby děsivý účinek a dopad. Navíc se dá očekávat, že projevy proteinových sraženin se budou kumulovat s věkem člověka a s počtem boosterů. Čím více boosterů, tím větší pravděpodobnost vzniku aberantních proteinových sraženin. Pokud nemáte čas na video nahoře, tak tady je přepis:

Proteinové sraženiny v tělech zemřelých na SDS doslova jako z hororu

Doufám, že vás ty první obrázky zaujaly. Dodal je major Tom Haviland, kterého vám teď představím. Tome, moc vám děkuji za účast na tomto videu.

Johne, děkuji za pozvání do pořadu, abychom si popovídali o tomto velmi důležitém tématu.

Tom je, jak by se mohlo zdát z jeho jména, majorem letectva Spojených států amerických, je také inženýrem, matematikem a datovým vědcem a analytikem. Má tedy dobrou pozici pro tuto práci. Na co se to tady proboha díváme, Tome, prosím?

Díváme se na bílé vláknité sraženiny, které dodali pohřební balzamovači, a vidí je po celém světě, balzamovači vidí tyto sraženiny a vidí je skutečně ve vysokém procentu svých těl, bohužel, Johne, a vidí je hlavně v posledních třech letech. Vlastně mám malou lahvičku s těmi sraženinami, kterou mohu publiku ukázat v přímém přenosu. Budu ji pomalu otáčet, takže uvidíte, z čeho se skládají.

Jo, to je vidět opravdu jasně. A co jsou zač a kde jsi je vzal, Tome?

Mám je od balzamovače Richarda Hirschmana, který vystupoval v pořadu “Died suddenly”. Richard je rozesílal do laboratoří a vědcům po celém světě. Snažíme se ty sraženiny prozkoumat a zjistit, z čeho jsou. Jedna z teorií je, že jsou tvořeny amyloidním proteinem. Amyloid se řekne a-m-y-l-o-i-d a je to jen módní výraz pro deformovaný nebo nesprávně tvarovaný protein, který se hromadí v našich tělech.

Takže je v nich také nějaký fibrin z procesů srážení krve, že?

Správně. Dr. Ryan Cole se na ně podíval, ten slavný patolog z Idaha, a říká, že je to kombinace amyloidního proteinu, fibrinu, víte, že naše krev má v sobě fibrinogen, který je v tekuté formě, která se pak přemění na fibrin, když dojde k poškození žil nebo tepen, a ten fibrin je bílý, a pak tam také našel krevní destičky, které mají také barvu a jsou bezbarvé. Takže tato kombinace fibrinových destiček a tohoto amyloidu nebo materiálu podobného amyloidu.

A jaká je konzistence? Můžete to roztáhnout? Je to gumovité? Jak to vypadá na omak?

Je to gumovité. Roztahuje se. Je to gumové, může se to přetrhnout, když na to vyvinete dostatečnou sílu, ale je to skoro jako gumička, víte. Vypadá to jako kalamáry a balzamovačům to připadá jako gumička. Velmi neobvyklé. Nyní se tyto při balzamování vyplavují z oběhového systému a balzamovači je sbírají. Byly tedy odebrány přímo z oběhového systému nedávno zesnulého. Odtud pocházejí.

Správně.

Balzamovači mají při balzamování dvě oblíbená místa vpichu. Jejich oblíbeným místem je žilní tepna na krku, takže to je hlavní místo, kde tyto sraženiny nacházejí. Někdy také udělají bod místa vpichu v kyčelní tepně dole v oblasti pánve, která pak vede dolů po tepnách v nohách. Takže to nemusí nutně znamenat, kde se tvoří sraženiny, Johne, ale zdá se, že tam balzamovači zřejmě nachází sraženiny, kde se tělo vyplachuje v těchto bodech. Někteří balzamovači mi však nedávno řekli, že museli vytvořit více bodů pro výplach, protože když narazí na tělo, které má hodně těchto sraženin, musí použít jiné body, aby je všechny dostali ven. A to vlastně prodlužuje proces balzamování.

Proteinová rozvětvená sraženina z těla zemřelého na SDS

Dříve balzamování trvalo balzamovači asi hodinu až hodinu a půl a nyní trvá balzamování asi dvě až dvě a půl hodiny. Takže u některých nedávno zesnulých to vlastně ucpává jejich oběhový systém, takže balzamovač nemůže vypláchnout z těla krev. Ano, a balzamovači, se kterými jsem mluvil, jsou přesvědčeni, že se sraženiny tvoří před smrtí. Myslí si, že se mohou tvořit i po smrti, ale trvají na tom, že se tvoří před smrtí, protože je viděli v tělech, která jsou jen hodinu nebo dvě stará a ještě teplá, nebyla v chladu a prostě není možné, aby se ty sraženiny vytvořily za tu hodinu nebo dvě od smrti.

To znamená, Tome, že tyto sraženiny jsou téměř jistě příčinou smrti.

Ano, myslím, že je to, když se vám to dostane do těla, je zcela zřejmé, že to může způsobit mrtvici a infarkt, že? Když se kousek odlomí a vytvoří embolii, dostanete například mrtvici. Jedna ze zajímavých věcí, Johne, je, že tradiční látky, jako jsou látky podobné hroznům želé a látky podobné kuřecímu tuku, které se objevují odjakživa, se objevují téměř výhradně na žilní straně těla, ale tyto látky z bílých vláken se objevují i na tepenné straně, jak na žilní, tak na tepenné straně, což je pro balzamovače velmi neobvyklé, aby viděli sraženiny na tepenné straně. Chci říct, že není pochyb o tom, že kdyby to byly tyhle věci v tepnách, tak by se prostě sraženiny v tepnách vytvořily a samozřejmě bys dostal infarkt, samozřejmě bys dostal mrtvici.

A další věc, které jsem si všiml, Tome, je, že když se podíváme sem, tak to má jakoby rozvětvenou strukturu. Myslím, že se tomu říká výstelka.

Ano.

Je to v podstatě odlitek z vnitřku kusu cévního systému.

Tomu věří i balzamovači, Johne. Že to vlastně přebírá, jak říkáš, tvar hlavního kanálu a pak všech přítoků, které z něj vybíhají.

Správně, to je přesně to, co to je, jako chci říct, že opravdu nevidím nic jiného, co by to mohlo způsobit. A máme tu ještě pár dalších příkladů, na které se musíme podívat, Tome, myslím. Takže tady je další příklad. 6 palců dlouhý.

Ano, a to není nic neobvyklého, Johne, mnoho balzamovačů nachází tyto sraženiny v rozmezí 6 až 10 palců a skutečně se vyskytly případy, kdy vytáhli z nohou lidí sraženiny dlouhé 2 stopy. Takže to je… je to neuvěřitelně vážná věc, která se děje.

Takže je to 15 až 16 cm a opět se mi zdá, že tenhle jasně ukazuje rozdvojení, že ano?

Arteriální výstelka, správně. A kdyby to bylo v cévě, nevidím, že by se tam vůbec dostala krev, docela neuvěřitelné. Teď jen zdůrazněme, že to prostě nejsou ojedinělé případy. Těchto případů je několik, jsou to některé další v nádobě podobné té vaší. Jo a nedávno jsem mluvil s balzamovačem Richardem Hirschmanem a Richard říkal, že má v telefonu přes 250 fotografií, doktore Campbelle, fotky sraženin vycházejících z více než 250 různých lidí. Má příklady těchto bílých vláknitých sraženin a také dalšího problému, o kterém budeme mluvit, zvaného mikrosraženiny.

Takže tohle jsou jeho fotografie od spousty lidí, kterých se týká.

Ano. Takže ten skalpel je opět asi osm centimetrů dlouhý, dohromady by čepel měla být několik centimetrů dlouhá a myslím, že tady vidíme krevní sraženinu, kterou byste očekával.

Správně.

Jak jsem řekl, balzamovači je vídají odjakživa, vlastně vypadají a působí jako hroznové želé, snadno se rozpouštějí v rukou. Mnohem jiné než tyhle bílé vláknité látky. A mnohem jiné. Balzamovači už léta vídají i látky jakoby z kuřecího tuku. Jsou to ony, které mají malou nažloutlou barvu a velmi snadno se trhají, velmi se liší od těchto velkých bílých vláknitých tkání, které jsou mnohem pevnější a pružnější. Jo, ta žlutá, lékařsky se tomu myslím říká bílý trombus. Je to agregace destiček, je to dobře rozpoznaný patologický proces. Jen se podívejte na několik dalších, abychom si to ukázali. Tohle nejsou jen náhodné věci.

Tohle jsou další tady, opět velmi podobné. Další příklad, to jsou masy těchto věcí. Chci říct, jaký objem dostaneme, jako kilo z někoho nebo kolik?

Je to šokující…

To nejsou gramy… to je neuvěřitelné.

Jo a po celém světě jsou různí lékaři a vědci, kteří se tímto problémem zabývají a snaží se přijít na to, jak se to tvoří. V poslední době se objevilo několik teorií. V Cambridgi, přímo ve vašem kraji, Dr. Campbelle, vyšla práce. Před několika měsíci se v ní hovořilo o procesu zvaném “frame shifting”, kdy naše ribozomy možná špatně čtou modifikovanou RNA (mRNA), kterou přijímají, a produkují asi v 10% případů tzv. aberantní nebo nesmyslný protein. V 90% případů produkují správný “hrotový protein”, který mají produkovat, ale asi v 10% případů produkují nesmyslný protein, který pak může být příčinou vzniku těchto bílých vláknitých sraženin.

Tak to je samozřejmé, amyloid je dobře známý patologický protein, například se hromadí v mozku, dělá to například u Alzheimerovy choroby.

Ano, pane, ano, pane. Další teorie, která se objevila, je, že bílkovina hrotů může poškozovat nebo dráždit endotelovou výstelku vnitřních stěn cév, a skutečně způsobí, že endotelová výstelka se odtrhne. Je to tenká jednovrstvá buněčná tkáň, takže se vnitřek stěn cév mohl odtrhnout do krevního oběhu a tvořit také tyto sraženiny. Vědci po celém světě se tedy zabývají problémem, co přesně tvoří nebo jak se tento amyloidní materiál hromadí v krevním řečišti.

Navalný plnil roli řízené opozice v Rusku a zemřel na SDS jako právě teď umírají stovky tisíc lidí po celém světě v důsledku očkování proti 404-not-found viru

Po tomto odhalení, co se nachází v tělech lidí, kteří zemřou na SDS, tedy syndrom náhlé smrti, je už jasně, na co asi zemřel Navalný. Podle ruských novinářů byl Navalný skutečně očkován, ale nikoliv ruským Sputnikem. Údajně byl očkován 1+3 vakcínou zahraničního původu. To znamená první očkování a k tomu 3 boostery. Jakou vakcínou ze zahraničí byl očkován, to se ruským novinářům zatím nepodařilo potvrdit a pouze se spekuluje, že mohlo jít o Pfizer anebo o Modernu.

Navalný byl podle názoru naší redakce agentem Kremlu, který vykonával dlouhá léta v Rusku roli řízené opozice. Navalný vycházel z ruské extrémistické scény, chtěl z Ruska vystěhovat všechny Gruzínce, Asiaty a Muslimy, prohlašoval se za menševika a bělogvardějce, etabloval se jako ruský nacionalista. To bylo ale předtím, než začal dělat v Rusku neziskové aktivity.

Postupně si ho totiž všimly západní tajné služby a začal dělat politiku o 180 stupňů obrácenou, začal vystupovat proti Rusku, transformoval se do Novotrockisty a najednou měl plná náměstí a titulní stránky v ruských médiích. Jeho fiat-manželka Julia dostala operativní krytí v Izraeli a v Německu (Mnichovská základna). Přičemž demonstrace Ljoši v Rusku byly vždy chráněné ruskou FSB. Role Navalného byla rolí řízené vnitřní opozice v Rusku.

Přičemž jeho role skončila po zhroucení vztahů mezi Kremlem a západem v důsledku procesů západních kolektivistů na Ukrajině. Ovšem i ve vězení měl speciální režim. Jeho smrt po návratu z procházky na syndrom SDS a převoz těla do Moskvy ukazuje, že Navalný zemřel na něco, co zajímá ruské akademiky. Sami si domyslíte, co by to mohlo být. Syndrom náhlé smrti se v posledních 3 let rozšířil po celém světě a tohle je jen začátek, obávám se. Miliony lidí si nechali do sebe napustit experimentální roztoky a výsledkem je teď i Navalný a jeho tělo ve výzkumném labu Akademie věd v Moskvě. Memento Vaxi!

-VK-
Šéfredaktor AE News

 

S námi čtete, s námi objevujete

Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 10. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce zde, ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností.

Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca. 55% z cílové sumy a do konce měsíce zbývá 8 dní. Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná. Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!

Print Friendly, PDF & Email
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *