, , ,

Další město zakázalo zavádění 5G sítí, dokud nebude důkaz o jejich bezpečnosti

Další město zakázalo zavádění 5G sítí, dokud nebude důkaz o jejich bezpečnosti

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

9.1.2024

Autor: BN Frank, Zdroj: activistpost.com , Zpracoval: Badatel.net

(BN Frank, Activist Post ) Varování ohledně 5G sítí se začala objevovat ještě před jejich aktivací a masovým nasazením. Od roku 2017 volají lékaři a vědci po moratoriích na Zemi i ve vesmíru z důvodu možných biologických a environmentálních zdravotních rizik (viz zdroje: 1 , 2 , 3 a 4 ).

Většina vědců na celém světě je proti zavádění 5G sítí. Výzkum samozřejmě zjistil, že 5G je skutečně biologicky a environmentálně škodlivé.

 

Aby toho nebylo málo, v roce 2019 vedoucí představitelé telekomunikačních společností poskytli americkému kongresu svědectví , že nemají k dispozici ŽÁDNÝ nezávislý vědecký důkaz o tom, že 5G je bezpečné.

Opozice vůči 5G sítím omezila, zpomalila a někde i úplně zastavila jejich zavádění, ale samozřejmě ne všude. Přibývá stále více lidí hlásících symptomy a nemoci po aktivaci 5G. Byly publikovány mnohé případové studie , které to dokumentují.

Blahopřejeme dalšímu městu v Argentině, které přijalo opatření k zastavení zavádění 5G sítí.

Další město v Argentině se rozhodlo zastavit 5G, dokud nebude zajištěna bezpečnost

Město Ushuaia v Argentině se připojilo k městům Commune of Lechmann (Santa Fe), Azul (Buenos Aires) a Capilla del Monte (Córdoba) s rozhodnutím neumožnit instalaci 5G antén, dokud nebudou k dispozici přesné informace potvrzující, že záření nebude mít vliv na zdraví komunity.

Rozhodnutí města Ushuaia zakazuje instalaci 5G antén na území města. Tímto krokem se město spojilo s dalšími třemi argentinskými samosprávami, které přijaly podobná rozhodnutí.

Ushuaia vydala nařízení č . 6317 schválené poradní radou města 6. prosince 2023, které vyhlašuje město jako \“zónu bez záření z komunikační technologie páté generace (5G) a všech technologií přenosu dat následujících generací,\“ uvádí text.

Iniciativu podpořili členové sdružení Organized Citizens to Regulate Telecommunications (CORTE – Organizovaní občané pro regulování telekomunikací), která zatupuje argentinskou souostrovní provincii Ohňová země.

Sdružení se zasazuje o zákaz 5G do doby, „nebudou-li předloženy lékařské, vědecké a epidemiologické studie, které neprokáží úplnou neškodnost tohoto druhu záření“.

Uvádí také, že studie, které budou v budoucnu předloženy ke zrušení předmětného nařízení města, musí být „podpořeny nerozpoluplnými doporučeními Světové zdravotnické organizace (WHO), Mezinárodní komise pro biologické účinky elektromagnetických polí (ICBE-EMF) a Panelu pro budoucnost vědy a techniky ( STOA) Evropského parlamentu.

Podle nařízení město „nezadá žádnou zakázku, povolení k instalaci nebo obdobné opatření k nasazení technologie z důvodu zásady předběžné opatrnosti ve věcech zdraví a životního prostředí“.

Sdružení CORTE během legislativní diskuse zdokumentovalo, že několik samosprávy ve světě schválilo podobná nařízení a že v Argentině existují obdobná nařízení v komunitách Lechmann (Santa Fe), Gualeguaychú (Entre Ríos), Azul (Buenos Aires) a Capilla del Monte (Córdoba).

V případě Gualeguaychou bylo nařízení před týdnem zrušeno a samospráva bude moci instalovat 5G antény.

„Není to tak, že bychom chtěli bránit pokroku. Existuje mnoho lidí, kteří nechápou, že tato technologie nebyla testována a že už na některých místech způsobila problémy ,“ řekla Alejandra Guerrerová, členka CORTE.

Lídrka oznámila, že podobný projekt byl předložen i poradní radě města Río Grande na severu provincie a momentálně je „ve stadiu analýzy“.

Závěr

Více informací o sdružení Organizovaní občané pro regulaci telekomunikací (CORTE) naleznete na tomto odkazu .

V následujícím videu si můžete prohlédnout protesty proti 5G v různých zemích po celém světě:

 

ZDROJ:https://www.badatel.net/dalsie-mesto-zakazalo-zavadzanie-5g-sieti-dokym-nebude-dokaz-o-ich-bezpecnosti/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *