, , , , ,

Najít, odebrat a vrátit domů. Putin vydal rozkaz vzít Anglosasům vše, co za posledních 500 let Rusku ukradli

Najít, odebrat a vrátit domů. Putin vydal rozkaz vzít Anglosasům vše, co za posledních 500 let Rusku ukradli

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.1.2024

Janinna

 

GEOPOLITIKA CIVILIZACÍ (ГЕОПОЛИТИКА ЦИВИЛИЗАЦИЙ)

 

Dobrý den, drahá ruská civilizace. 18. ledna podepsal vrchní velitel zajímavý rozkaz číslo 21.

 

 

Dobrý den, drahá ruská civilizace. 18. ledna podepsal vrchní velitel zajímavý výnos číslo 21.

Pokud si dokument otevřete a přečtete, stejně jako vyhlášky s ním spojené, je zřejmé, že se nebavíme pouze o nemovitostech, ale o veškerém majetku bez výjimky. A v důsledku toho se úkol neomezuje na vrácení současných údajně zmrazených 300 miliard, i když částka je mnohem skromnější, protože Rusko ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021 a v prvním čtvrtletí roku 2022 ukázalo MMF jednu a tu samou zprávu o struktuře rozmístění mezinárodních rezerv Ruské federace, a oni ani nevěděli, když naši vybírali peníze.

Nelze ani spočítat, jak velký majetek vyvezli z Ruska během revoluce a po rozpadu SSSR země ztratila mnohonásobně více. Odhady jsou různé, pokud to přepočteme na současné peníze, tak od 5-10 bilionů dolarů.  Pro srovnání, čínské mezinárodní rezervy jsou pouze 3,3 bilionu dolarů.

Jak správně napsal autor kanálu “Игра- в-бисер”:

“Prezident má ve zvyku podepisovat nařízení až po provedení příslušných přípravných prací, prostudování a z velké části propracovaných všech dostupných možností a dostupných realizačních mechanismů.

Zavedení dotací poskytuje prakticky neomezené možnosti pro provedení odpovídající práce „neoficiálními“ a „neformálními“ metodami se zapojením libovolného počtu specialistů různých profilů, různých kompetencí s různou mírou oficiálního zapojení.

Není tajemstvím, že například britské, francouzské, americké, atd. právnické úřady vynaložily velké úsilí na to, aby majetek ruských emigrantů nebo majetek státu/církve (nebo podíl na majetku) v důsledku určitých právních „jemností“, nepřešel do vlastnictví nebo správy ruského státu v odpovídající historické formě, jak to vyžadovala vůle vlastníka nebo právní nástupnictví, ale do států (a k jednotlivcům), kde se v době „naplnění“ nacházeli emigranti nebo jejich majetek.“

Klíčové je, že na úrovni prezidenta došlo k historickému rozhodnutí vrátit to, co bylo ukradeno, vyvezeno, zprivatizováno. Navíc se toto rozhodnutí týká všeho, co naší zemi patřilo za posledních 500 let.

 

Jak budou majetek zabírat?

Skutečnost, že v šedé zóně lze zabírat majetek jakýmikoli legálními i nepříliš etickými metodami, zdaleka ne tržními, je nepopiratelný fakt. Vzhledem k tomu, že Anglosasové vlastníma rukama zničili mezinárodní právo, nyní vůbec není třeba se na ně ohlížet, zvláště když se sami po staletí zabývají krádežemi v univerzálním měřítku.  Existuje mnoho návratových schémat. Na základě zkušeností Britů je možné napsat celou vědeckou práci. Jinou otázkou je, že nyní jim nakradenou kořist sebere Rusko.

Například umění, starožitnosti, zlato, sbírky a mnoho dalšího lze vrátit za 1–10 % hodnoty. Naštěstí v Evropě a Británii je spousta překupníků, spekulantů, podnikavců. Stačí si vzpomenout na příklad Kadyrova, kterému odebrali koně. Ukradli mu koně Zazu, který byl poslán na závody do České republiky.

Ramzan Achmatovič dále píše:

“Přátelé, mám dobrou zprávu! Pamatujete si na příběh s krádeží Zazy, mého koně, který v roce 2014 jako první dostal ránu evropských sankcí, stal se terčem západní zvůle a byl léta vězněn v jedné stáji v České republice? Tak a teď už můžeme říct, co se tehdy vlastně stalo.

Nebojte se, Zazu je v pořádku. Začátkem roku mě přes prostředníky kontaktovali zástupci sumerských (ukrajinských) speciálních služeb a nabídli mi vykoupit Zazu. Věděli jak na koni lpím a neprohádali – samozřejmě jsem souhlasil. Upřímně řečeno, myslel jsem, že Zazu bude předán nějak oficiálně, že proti němu budou zrušeny sankce a podobně.

Ale ukázalo se, že speciální služby měly troufalý plán – prostě zinscenovaly jeho krádež ze stáje v ČR v domluvě s českou policií. Připomenu, každému tehdy přišlo divné, jak může drahý kůň jednoduše zmizet. Ukazuje se, že může.

Teď je Zazu na cestě domů. A jeho návrat mě stál… pozor: 18 tisíc dolarů (1,5 milionu rublů)! Ano, ano, přesně na takovou částku ho tehdy české orgány činné v trestním řízení ocenily. Vzhledem k jeho skutečné ceně a vynikajícímu rodokmenu jsou to pouhé haléře! Takže přátelé, pokud potřebujete něco přivézt/vrátit z Evropy, obraťte se na sumerské zpravodajské služby. Rychlé, profesionální, levné při obcházení sankcí!))“.

Ve skutečnosti hodnota Zazu je asi 10 milionů dolarů (podle slov samotného Kadyrova), ale za pouhých 0,2 % ceny vám zkorumpovaní západní politici a jejich ještě zkorumpovanější zpravodajské služby s velkou radostí předají vše, o co požádáte.

Ještě zajímavější je zpráva americké civilní rozvědky, že podle jejich údajů se Rusko nehodlá distancovat od „hudebníků“ a jejich analogů, kteří jsou již aktivní a na světové scéně začnou působit ještě aktivněji. Kluci mají dost zkušeností na to, aby se zmocnili kontroly řekněme nad ložisky uranu nebo drahých kamenů v Africe, které mimochodem před rozpadem SSSR patřily Sovětskému svazu.

Anglosasové mají po celém světě celkem více než 900 základen a značná část z nich chrání ložiska ropy, kamenů, zlata, plynu, uranu a všeho ostatního, co je dobře kotované na světových burzách.

Vyhnáním, řekněme, Francouzů ze Sahelu naši začínají pracovat s Afričany 50:50. Polovina pro nás, polovina pro vládu. To je mnohem lepší než to, co dávali Anglosasové nebo Francouzi (90:10).

Pak přichází Rosatom, diplomatický sbor, Gazprom, Ruský dům, Ruská pravoslavná církev a začíná skutečná práce. Řekněme, že odebrání uranového ložiska Francii je docela ekvivalentní náhrada za ukradený obraz a vyhnání Británie ze Suezského průplavu je platba za ukradené zlato.

Rozhodnutí Putina je tedy velmi špatnou zprávou pro západní svět, která znamená, že kromě toho, že „nedemokratické režimy“ aktivně připravují Západ o vůdcovství, vyhánějí ho z Olympu, tak ho ještě navíc v plném rozsahu rozkulačují. Nejzajímavější je, že se k tomu jistě připojí Írán, Čína a Afrika. Je nemožné spočítat, kolik toho Britové ukradli Peršanům, Afričanům a Číňanům.

Pokud se tedy začnou pravidelně objevovat zprávy, že se do Ruska vrátily další obrazy, hudební nástroje, sbírky nebo že někde v Jižní Africe byla zabavena britská výstava, nebo v některé africké zemi Britové, Francouzi nebo Američané náhle přišli o kapitál – nedivte se. Tak to má být. Rusové si vždy přijdou pro své. Dříve nebo později, ale vždy. To “později” už pro Západ nastalo. Všechno ukradené jde domů.

 

Všechno dobré.

 

Pro Pokec24 přeložila Janinna

 

https://1url.cz/0uIpL

 

ZDROJ:https://www.pokec24.cz/politika/najit-odebrat-a-vratit-domu-putin-vydal-rozkaz-vzit-anglosasum-vse-co-za-poslednich-500-let-rusku-ukradli/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *