, , , , , , , , , , ,

Přistiženi při činu: Fauci, Gates & Moderna jsou zodpovědní za pandemii COVID

Přistiženi při činu: Fauci, Gates & Moderna jsou zodpovědní za pandemii COVID – USDOD vydal smlouvu na „Výzkum COVID-19“ 3 měsíce předtím, než se vědělo, že COVID existuje – a Fauci & Moderna měla v prosinci 2019 připravenou vakcínu

21.2.2024

Objev zakázky udělené ministerstvem obrany USA společnosti Labyrinth Global Health na „Výzkum COVID-19“ v listopadu 2019 vyvolal otázky ohledně trvalé znalosti americké vlády o novém koronaviru.

Smlouva byla součástí většího projektu „Programu snižování biologických hrozeb na Ukrajině“, což naznačuje, že stálá vláda USA si byla přinejmenším vědoma údajného viru předtím, než se v prosinci 2019 rozšířil přes Wuhan v Číně.

Ale zjištění také naznačují, že stálá vláda USA mohla mít podíl na vytvoření tohoto údajného viru v Biolabs prostřednictvím výzkumu Gain of Function, na který dohlíží Dr. Anthony Fauci .

To by vysvětlovalo, proč znali název nového koronavirového onemocnění tři měsíce předtím, než ho Světová zdravotnická organizace v únoru 2020 oficiálně pojmenovala Covid-19.

A může to také vysvětlit, proč Národní institut pro alergii a infekční nemoci (NIAID) společnosti Moderna a Fauci uzavřel začátkem prosince 2019 dohodu o důvěrnosti pro kandidáta na vakcínu mRNA Coronavirus, který byl vyvinut a společně vlastněn společnostmi Moderna a Fauci’s NIAID.

Webová stránka vlády USA „USA Spending“ odhaluje, že „v reakci na COVID-19“ utratila neuvěřitelných 4,04 bilionu dolarů. Hlubší pohled na funkci „Award Search“ na webu odhaluje zakázku udělenou Ministerstvem obrany společnosti Black & Veatch Special Projects Corp. na „Profesionální, vědecké a technické služby“ dne 20. září 2012.

Bližší prozkoumání záložky „Sub-Awards“ zakázky odhaluje 115 transakcí s příjemci a stručné popisy, z nichž většinu tvoří obyčejné položky jako „laboratorní vybavení pro Kyjev“ a „kancelářský nábytek pro Kyjev“.

Klikni pro zvětšení

Mezi 115 transakcemi uvedenými v záložce „Sub-Awards“ zakázky udělené Ministerstvem obrany USA společnosti Black & Veatch Special Projects Corp. je však jedna transakce, která vyniká:

Ocenění společnosti Labyrinth Global Health INC za „dokumentaci rukopisů malých a středních podniků a výzkum COVID-19“.

I když není překvapivé vidět ocenění za výzkum COVID-19 během pandemie, skutečnost, že zakázka byla udělena 12. listopadu 2019, nejméně jeden měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce předtím, než byl oficiálně s názvem Covid-19, vyvolává otázky ohledně znalosti vlády o viru.

Kromě toho byla zakázka nařízena, aby se uskutečnila na Ukrajině, stejně jako celá zakázka udělená společnosti Black & Veatch Special Projects Corp. Tato zjištění naznačují potenciální zapojení vlády USA do vytváření a šíření viru.

V září 2012 udělila Agentura pro snižování hrozeb obrany (DTRA) v rámci Ministerstva obrany USA zakázku globální inženýrské, nákupní a stavební společnosti specializující se na rozvoj infrastruktury.

Smlouva se týkala programu snižování biologických hrozeb na Ukrajině a byla uzavřena v říjnu 2020. I když podrobnosti nejsou jasné, je známo, že na tento program bylo vynaloženo 21,7 milionu dolarů ze smlouvy ve výši 116,6 milionu dolarů.

Je záhadou, proč by ministerstvo obrany uzavřelo smlouvu se společností specializující se na rozvoj infrastruktury na program snižování biologické hrozby.

Kromě toho je zajímavé, že jak DOD, tak smluvní společnost následně zaplatili společnosti Labyrinth Global Health INC za provádění výzkumu COVID-19 na Ukrajině před objevením se nového koronaviru a předtím, než byl oficiálně pojmenován Covid-19.

Tyto události vyvolávají otázky o povaze programu snižování biologické hrozby a jeho potenciální souvislosti s údajnou pandemií COVID-19. A objev zakázky udělené ministerstvem obrany USA na výzkum Covid-19 v listopadu 2019 naznačuje, že vláda USA buď věděla, že virus existuje přirozeně, nebo se podílela na jeho konstrukci v laboratoři.

Tato teorie je podpořena důkazy, že National Institute of Allergy & Infectious Diseases (NIAID) a Moderna měly v prosinci 2019 kandidáta na koronavirus.

Dohoda o důvěrnosti odhaluje, že NIAID a Moderna souhlasily s převodem „kandidátů na vakcínu proti koronaviru mRNA“ na University of North Carolina v Chapel Hill dne 12. prosince 2019.

Smlouva o převodu materiálu byla podepsána 12. prosince 2019 Ralphem Baricem, PhD, na University of North Carolina v Chapel Hill, a poté dne 16. prosince 2019 podepsána Jacqueline Quay, ředitelkou podpory licencí a inovací na University of North Carolina.

Smlouvu podepsali také dva zástupci NIAID, jedním z nich byla Amy F. Petrik PhD, specialistka na transfer technologií, která smlouvu podepsala 12. prosince 2019 v 8:05. Dalším signatářem byl Barney Graham MD PhD, vyšetřovatel NIAID, tento podpis však nebyl datován.

Posledními signatáři dohody byli Sunny Himansu, vyšetřovatel společnosti Moderna, a Shaun Ryan, zástupce generálního právního zástupce společnosti Moderna. Oba podpisy byly učiněny 17. prosince 2019.

Všechny tyto podpisy byly provedeny dříve, než se široká veřejnost dozvěděla o údajném výskytu nového koronaviru.

 

Kandidát na vakcínu, který byl financován Billem Gatesem a jeho nadací.

Moderna v roce 2016 potvrdila, že jim Nadace Billa a Melindy Gatesových poskytla 20 milionů dolarů na podporu jejich „počátečního projektu souvisejícího s hodnocením kombinací protilátek v preklinickém prostředí a také s prováděním první klinické studie fáze 1 u člověka. potenciální mRNA lék“.

Moderna však také odhalila, že rámcová dohoda, kterou uzavřeli s nadací Bill & Melinda Gates Foundation, by mohla přinést celkové financování až 100 milionů dolarů na „následné projekty“, které jsou navrženy a schváleny nadací Bill & Melinda Gates Foundation do roku 2022.

A podmínky této smlouvy stanoví, že Moderna je povinna udělit nadaci Bill & Melinda Gates Foundation určité nevýhradní licence.

Nevýhradní licence uděluje nabyvateli licence právo užívat duševní vlastnictví, ale znamená, že poskytovatel licence může využívat stejné duševní vlastnictví a povolit libovolnému počtu dalších nabyvatelů licence také využívat stejné duševní vlastnictví.

Proto v souladu s podmínkami smlouvy uzavřené s Modernou byla nyní Nadaci Billa a Melindy Gatesových udělena nevýhradní licence na injekci Moderna mRNA Covid-19, a proto profituje z jejího používání.

Jsou Fauci, Gates & Moderna zodpovědní za pandemii COVID?

Až 31. prosince 2019 se Světová zdravotnická organizace (WHO) dozvěděla o údajném shluku případů virové pneumonie v čínském Wu-chanu.

Ale ani v tomto okamžiku nezjistili, že je na vině údajný nový koronavirus, místo toho uvedli, že zápal plic má „neznámou příčinu“.

Až 9. ledna 2020 WHO oznámila , že čínské úřady určily, že ohnisko bylo způsobeno novým koronavirem, který se později stal známým jako SARS-CoV-2 s údajným výsledným onemocněním nazývaným COVID-19.

Proč byl tedy V 12. prosince 2019 převeden na University of North Carolina?

Stejná Moderna, která měla mRNA vakcínu proti koronaviru povolenou pro nouzové použití pouze ve Spojeném království a Spojených státech k údajnému boji proti Covid-19.

Co věděli Moderna, Fauci a Bill Gates a my ne?

V roce 2019 neexistoval žádný ojedinělý koronavirus představující hrozbu pro lidstvo, který by si vyžádal vakcínu.

Zatímco se svět snaží jít dál, existuje mnoho otázek, které zůstávají nezodpovězeny, přičemž výše uvedené jsou jen některé z nich.

Ale objev kontraktu uděleného ministerstvem obrany USA na výzkum Covid-19 v listopadu 2019 a skutečnost, že společnost Moderna and Fauci’s NIAID má kandidáta na vakcínu proti koronaviru mRNA financovaného Billem Gatesem připravenou v prosinci 2019, naznačuje, že stálá vláda USA , Dr. Anthony Fauci, pan Bill Gates a Moderna všichni znají odpovědi na tyto otázky.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2024/02/21/caught-red-handed-fauci-gates-moderna-responsible-for-covid-pndemic/


Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: http://115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *