, , , , , , , ,

Zápletka houstne: Odhalení role CIA a Rockefellerovy nadace v prognóze depopulace do roku 2025 vydává Deagel

Zápletka houstne: Odhalení role CIA a Rockefellerovy nadace v prognóze depopulace do roku 2025 vydává Deagel

11.2.2024

Ve světě, kde se realita často zdá podivnější než fikce, mohou být machinace v pozadí globálních událostí záhadou zahalenou tajemstvím.

Jedna taková intrika se točí kolem Deagel.com, obskurního internetového subjektu, který je známý svými vyčerpávajícími údaji o vojenských schopnostech a předpověďmi vylidňování do roku 2025, které vyvolávají pozdvižené obočí.

Můžeme prozradit, že nedávná zjištění zřejmě spojují společnost Deagel přímo s významnými hráči na světové scéně: Ústřední zpravodajskou službu (CIA), americké ministerstvo obrany (DoD)/Pentagon a Rockefellerovu nadaci.

A současné reálné údaje o nadměrné úmrtnosti na Západě silně naznačují, že Deagelova předpověď depopulace není pouhým odhadem, ale ve skutečnosti cílem, který je na nejlepší cestě dosáhnout díky smrtícím účinkům očkování Covid-19.

The Man Behind Deagel:

Edwin A. Deagle Jr., který zemřel 16. února 2021, je potvrzenou osobností, o které by vás úřady rády přesvědčily, že stojí výhradně za Deagel.com.

 

Dr. Edwin A.Deagle. Jr.
Během svého života Dr. Edwin sloužil jako asistent ministra obrany a zástupce ministra obrany. Byl také ředitelem mezinárodních vztahů pro The Rockefeller Foundation, vlivnou globální filantropickou organizaci.
Source
Source
Celý dopis tehdejšímu řediteli CIA Stansfieldu Turnerovi od Dr. Edwina A. Deagla Jr., zástupce ředitele pro mezinárodní vztahy Rockefellerovy nadace.
Source
Celý dopis tehdejšího ředitele CIA Stansfielda Turnera Dr. Edwinu A. Deagleovi Jr., zástupci ředitele Rockefellerovy nadace pro mezinárodní vztahy.

CIA zveřejnila 23 článků FOIA týkajících se doktora Deagla, Rockefellerovy nadace, amerického ministerstva obrany a bývalého ředitele CIA.

Source
To silně naznačuje, že Deagel.com není jen dílem jednoho člověka, ale že je ve skutečnosti dílem amerického vojensko-průmyslového komplexu, který tvoří CIA, americké ministerstvo obrany a pochybná Rockefellerova nadace. O to více znepokojují jeho apokalyptické předpovědi o vylidňování.
Deagelovy předpovědi a aktuální události:Deagelovy apokalyptické depopulační prognózy pro rok 2025 předpovídají výrazný pokles počtu obyvatel v různých zemích, což vyvolává znepokojení vzhledem k současným údajům o nadměrné úmrtnosti zaznamenávaným po celém světě.Někdy v roce 2020 byla [nechvalně známá] předpověď Deagel.com na rok 2025 z jejich webových stránek odstraněna. Díky Wayback Machine / Internet Archive si však můžeme prohlédnout původní předpovědi dříve, než je objevili kritičtí myslitelé.Společnost Deagel v roce 2020 předpověděla, že počet obyvatel Spojeného království do roku 2025 klesne o 77,1 %. 

Deagel v roce 2020 předpověděl, že počet obyvatel Spojených států klesne do roku 2025 o 68,5 %.

Deagel v roce 2020 předpověděl, že do roku 2025 klesne počet obyvatel Německa o 65,1 %.

Deagel v roce 2020 předpověděl, že do roku 2025 klesne počet obyvatel Austrálie o 34,6 %.

Zároveň předpovídá obrovský pokles v mnoha dalších západních zemích.

Zdroj:

Úplný seznam původních Deagelových apokalyptických předpovědí o vylidňování si můžete prohlédnout zde.

Vývoj událostí bohužel silně naznačuje, že Deagelovy zlověstné odhady depopulace nemusí být pouze spekulativní. Zdá se, že údaje z reálného světa se s těmito čísly znepokojivě shodují, a to především kvůli závažným a smrtelným důsledkům očkování Covid-19.

Plošná distribuce těchto experimentálních vakcín, povolená na základě povolení k mimořádnému použití, by však nebyla možná bez pozadí pandemie Covid-19.

Skutečnost, že Ministerstvo obrany USA (DoD) vydalo na Ukrajině smlouvu na „výzkum COVID-19“ tři měsíce před oficiálním uznáním viru Covid-19, tedy vyvolává vážně znepokojivé otázky.

Zvláště když si uvědomíme, že americké ministerstvo obrany je nyní známo jako složitě propojené se společností Deagel.com, spolu se CIA a Rockefellerovou nadací.
Faktor amerického ministerstva obrany:

Svět se o novém koronaviru poprvé dozvěděl počátkem ledna 2020, kdy se v čínském Wuhanu začaly šířit zprávy o údajném novém onemocnění podobném zápalu plic.

Ve skutečnosti se však svět o Covidu-19 dozvěděl až v únoru 2020, protože teprve 11. dne tohoto měsíce Světová zdravotnická organizace oficiálně pojmenovala nové koronavirové onemocnění; Covid-19.

 

Když je to tedy oficiální pravda, proč údaje vlády Spojených států ukazují, že Ministerstvo obrany USA (DoD) zadalo 12. listopadu 2019 zakázku společnosti Labyrinth Global Health INC. na „výzkum COVID-19“, tedy nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce před tím, než byl oficiálně pojmenován Covid-19?

Vláda Spojených států amerických má webové stránky s názvem „USA Spending“, které jsou oficiálním otevřeným zdrojem informací o federálních výdajích. Podle těchto stránek k 12. dubnu 2021 vláda USA utratila „v reakci na COVID-19“ neuvěřitelných 3,63 bilionu dolarů. To však není jediná informace o Covidu, kterou lze na stránkách nalézt.

 

 

Ve vyhledávači „Award Search“ se skrývají podrobnosti o zakázce, kterou ministerstvo obrany zadalo společnosti s názvem „Black & Veatch Special Projects Corp“, což je údajně „globální inženýrská, dodavatelská, poradenská a stavební společnost specializující se na rozvoj infrastruktury“.

Zakázka byla zadána 20. září 2012 a je popsána jako „odborné, vědecké a technické služby“.

V „Historii zadávání zakázek“ je u této zakázky uvedena záložka „Dílčí zakázky“ s podrobnými údaji o příjemcích, datu akce, částce a velmi stručném popisu 115 dílčích transakcí. Většina dílčích ocenění je velmi prozaická, například „laboratorní vybavení pro Kyjev“ nebo „kancelářský nábytek pro Kyjev“.

 

Mezi ostatními oceněními však vyniká jedno dílčí ocenění, které bylo uděleno společnosti Labyrinth Global Health INC za „Dokumentaci rukopisu SME a výzkum COVID-19“.

Ocenění za výzkum Covid-19 není zrovna šokující, když svět údajně zachvátila pandemie Covid-19, ale vzhledem k tomu, že dílčí zakázka byla udělena 12. listopadu 2019, tedy nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce před tím, než byl oficiálně nazván Covid-19, mělo by ocenění za výzkum Covid-19 být pro všechny šokem.

 

Source
Tím však šok nekončí, protože místem, kde se měl kontakt na výzkum Covid-19 uskutečnit, byla Ukrajina, tedy země, kterou americký vojensko-průmyslový komplex v současnosti využívá k vedení zástupné války proti Rusku.
Rockefellerův faktor:Zatímco vazby doktora Deagla na Rockefellerovu nadaci, CIA a ministerstvo obrany poskytují poutavé pozadí, role Rockefellerovy nadace přidává další vrstvu složitosti.Jako mocný subjekt od roku 1913 její údajné poslání „podporovat blaho lidstva na celém světě“ formovalo globální zdravotní politiku a vedlo k významnému vlivu na vznik Světové zdravotnické organizace (WHO).Tento vliv se však neobešel bez kontroverzí.Historická provázanost Rockefellerovy nadace s programy kontroly populace a eugenickými programy zůstává spornou kapitolou jejího dědictví. Její podpora těchto iniciativ na počátku 20. století představuje znepokojivý portrét role nadace v manipulaci s demografickým vývojem lidstva.

Cílem eugeniky, oboru, který je dnes široce diskreditován a odmítán jako pseudověda, bylo zlepšit genetické složení lidské rasy prostřednictvím selektivního šlechtění. Peněžní a ideologická podpora Rockefellerovy nadace těmto programům svědčí o eticky pochybné angažovanosti v řízení vývoje lidstva a složení společnosti.

Iniciativy na kontrolu populace, které byly formulovány jako snahy o řízení růstu světové populace v zájmu udržitelného rozvoje a zachování zdrojů, nesly rovněž podpis nadace. Kritici tvrdí, že tyto aktivity byly ozvěnou přehnaného úsilí, které naznačovalo předpokládanou pravomoc řídit demografický vývoj světové populace.

Přestože se nadace od té doby od takových opatření veřejně distancovala a zdá se, že se zaměřila na všeobecně uznávané oblasti veřejného zdraví, vzdělávání a umění, ozvěna jejích dřívějších aktivit zůstává.

Minulé angažmá Rockefellerovy nadace nabízí neocenitelné poučení o možných důsledcích nekontrolovaného vlivu a pronikavý pohled na značný vliv této organizace na globální lidské záležitosti. Navzdory změně zaměření a přístupu v posledních letech zdůrazňují dopady minulých snah obezřetnost, kterou musíme zachovávat, když filantropické subjekty disponují vlivem v globálním měřítku.
Deagelovy depopulační prognózy jsou cílem

Odhalení, která spojují Deagela s Dr. Edwinem A. Deaglem mladším, CIA, ministerstvem obrany a Rockefellerovou nadací, vykreslují přesvědčivý, i když znepokojivý příběh.

Tato vysoce postavená spojení naznačují úroveň vlivu, která vyvolává otázky o motivaci Deagelových apokalyptických populačních předpovědí.

Zvláště když vezmeme v úvahu skutečnost, že údaje z reálného světa se v současnosti shodují s Deagelovými předpověďmi na rok 2025.

Oficiální zprávy mnoha vlád po celém světě bijí na poplach, protože dokumentují bezprecedentní počet nadměrných úmrtí od doby, kdy se začaly plošně podávat injekce Covid-19.

Oficiální údaje, které EuroMOMO poskytla vláda Spojeného království a 26 dalších vlád krajů napříč Evropou, ukazují, že na většině kontinentu došlo v roce 2021 k 375 253 nadměrným úmrtím a v roce 2022 k 404 6000 nadměrným úmrtím.

To představuje 779 853 nadměrných úmrtí za dva roky. Tyto údaje nezahrnují Ukrajinu, takže je nelze svádět na probíhající válku.

V roce 2021 Austrálie zaznamenala 11 068 nadměrných úmrtí a v 38. týdnu roku 2022 pak šokujících 22 730 nadměrných úmrtí. To je v ostrém kontrastu s rokem 2020, kdy bylo na vrcholu pandemie a před zavedením injekcí Covid zaznamenáno pouze 1 306 nadměrných úmrtí.

To znamená, že v Austrálii došlo k šokujícímu nárůstu nadměrného počtu úmrtí o 1 640 % během pouhých 39 týdnů v průběhu roku 2022 ve srovnání s 53 týdny v průběhu roku 2020.

Na Novém Zélandu došlo v roce 2021 k nadměrnému počtu 2 169 úmrtí a ve 49. týdnu roku 2022 pak k šokujícímu počtu 5 286 úmrtí. To jsou pro malý ostrov s odhadovaným počtem obyvatel 5 milionů šokující čísla.

Zejména ve srovnání s rokem 2020, kdy nedošlo k žádným nadměrným úmrtím a kdy bylo skutečně zaznamenáno o 160 úmrtí méně, než se očekávalo na vrcholu pandemie Covid a před zavedením injekcí Covid.

To znamená, že Nový Zéland utrpěl šokující 3 404% nárůst nadměrného počtu úmrtí v průběhu 49 týdnů v roce 2022 ve srovnání s 53 týdny v průběhu roku 2020.

V Kanadě je situace podobně znepokojivá.

V roce 2021 v této zemi došlo k 35 318 nadměrným úmrtím a ve 34. týdnu roku 2022 pak k 25 333 nadměrným úmrtím. Pro srovnání, v roce 2020 to bylo 31 042 nadměrných úmrtí do 53. týdne.

Při pohledu na údaje do 34. týdne v roce 2020 i 2021 je však zřejmé, že rok 2022 byl ve skutečnosti z hlediska nadměrných úmrtí zdaleka nejhorší.

Do 34. týdne roku 2020 zaznamenala Kanada 17 888 nadměrných úmrtí. Ve 34. týdnu roku 2021 zaznamenala Kanada 18 498 nadměrných úmrtí. Ve 34. týdnu roku 2022 však Kanada zaznamenala 25 333 nadměrných úmrtí, což představuje 42% nárůst oproti nadměrným úmrtím zaznamenaným v roce 2020, tedy před zavedením injekcí Covid-19.

Tento dramatický nárůst nadměrného počtu úmrtí vyvolává vážné otázky ohledně bezpečnosti vakcín Covid-19 a toho, zda mohly přispět k nárůstu nadměrného počtu úmrtí.

V roce 2021 došlo v USA k nadměrnému počtu 674 954 úmrtí, ve 49. týdnu roku 2022 pak k nadměrnému počtu 434 520 úmrtí. To odpovídá více než 1,1 milionu nadměrných úmrtí za téměř dva roky.

USA utrpěly v roce 2021 ohromující počet 674 954 nadměrných úmrtí, přičemž v tomto roce byla země nucena k tomu, aby se v průběhu masového zavádění vakcín Covid-19 nechala několikrát očkovat. Tato čísla představují výrazný nárůst počtu úmrtí ve srovnání s předchozími roky a vyvolala poplach mezi veřejností i zdravotníky.

Situace se nezlepšila ani v roce 2022, kdy bylo do 49. týdne zaznamenáno 434 520 nadměrných úmrtí, čímž celkový počet nadměrných úmrtí za téměř dva roky přesáhl 1,1 milionu.

To je ohromující číslo, které vedlo ke zpochybnění účinnosti vakcíny a reakce vlády na údajnou pandemii.

 

Oficiální verze předložená vládami a zdravotnickými organizacemi říká, že v roce 2020 se zvýšil počet úmrtí v důsledku vypuknutí údajné pandemie Covid-19, přičemž reakce na ni negativně ovlivnila miliony lidí po celém světě.

S postupem pandemie a vývojem a distribucí vakcíny se však narativ změnil a zaměřil se na bezpečnost a účinnost injekce Covid-19 jako prostředku k omezení šíření viru a snížení počtu úmrtí.

Tento narativ byl posilován různými propagandistickými kampaněmi, veřejnými prohlášeními a oficiálními prohlášeními s tím, že vakcína je „bezpečná a účinná“ a bude „klíčem k ukončení pandemie“.

Čísla a oficiální zprávy zveřejněné vládami v USA, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu, ve Spojeném království a ve většině Evropy však ukázaly, že se stal pravý opak a že od masového zavedení injekcí Covid-19 byly zaznamenány miliony nadměrných úmrtí.

To vedlo k mnoha otázkám ohledně bezpečnosti vakcíny, faktů uvedených v oficiálních zprávách a integrity vlád a orgánů veřejného zdraví po celém světě.

Údaje byly poskytnuty jak Organizaci pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (OECD), tak EuroMOMO vládními organizacemi jednotlivých zemí. Údaje z USA poskytlo Centrum pro kontrolu nemocí. Údaje za Spojené království poskytl Úřad pro národní statistiku. Údaje Austrálie poskytl Australský statistický úřad.

Nejedná se tedy o nezávislé odhady. Jsou to oficiální údaje schválené vládou.

A ukazují, že v zemích „pěti očí“ a v dalších 26 zemích Evropy došlo k 1,99 milionu nadměrných úmrtí až do 34./49. týdne roku 2022 po povolení injekcí Covid-19 k mimořádnému použití.

Tato čísla vrhají strašidelný stín na vyprávění o pandemii a vyvolávají obavy ohledně skutečného dopadu očkovacího úsilí. Zejména v kombinaci s mírou úmrtnosti na 100 000 obyvatel.

Míra úmrtnosti na 100 tisíc obyvatel je nejnižší mezi neočkovanými osobami

Oficiální údaje zveřejněné britskou vládou naznačují, že vakcíny Covid-19 byly možná největším faktorem, který přispěl k milionům nadměrných úmrtí zaznamenaných v zemích „pěti očí“ a ve většině Evropy.

Čísla jsou uvedena ve zprávě nazvané „Úmrtí podle stavu očkování, Anglie, 1. leden 2021 až 31. květen 2022“ a jsou k dispozici na stránkách ONS zde a ke stažení zde.

Tabulka 2 zprávy obsahuje měsíční věkově standardizované míry úmrtnosti podle stavu očkování podle věkových skupin pro úmrtí na 100 000 osoboroků v Anglii do května 2022.

Vycházeli jsme z údajů poskytnutých ONS za leden až květen 2022 a vytvořili následující grafy, které odhalují děsivé důsledky masové očkovací kampaně Covid-19.

Následující graf zobrazuje měsíční věkově standardizované míry úmrtnosti podle stavu očkování u osob ve věku 40 až 49 let v případě úmrtí bez očkování proti vakcíně Covid-19 v Anglii v období od ledna do května 2022 –

V každém jednotlivém měsíci od začátku roku 2022 byla pravděpodobnost úmrtí částečně očkovaných a dvojitě očkovaných osob ve věku 40 až 49 let vyšší než u neočkovaných osob ve věku 40 až 49 let.

Nejhorším měsícem z hlediska úmrtnosti částečně a dvojitě očkovaných ve srovnání s neočkovanými byl únor. V tomto měsíci měli částečně očkovaní 40-49letí o 264 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než neočkovaní 40-49letí.

Zatímco u dvakrát očkovaných 40-49letých byla pravděpodobnost úmrtí o 61 % vyšší než u neočkovaných 40-49letých.

V květnu 2022, pět měsíců po masové kampani Booster, byla u trojnásobně očkovaných 40-49letých o 40 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než u neočkovaných 40-49letých, přičemž míra úmrtnosti trojnásobně očkovaných činila 81,8 na 100 tisíc a u neočkovaných 58,4. V roce 2022 byla míra úmrtnosti trojnásobně očkovaných 40-49letých vyšší než u neočkovaných 40-49letých.

V každé věkové skupině se jedná o stejný příběh, jak můžete vidět na následujících dvou grafech -.

 

Click to enlarge
Click to enlarge

Jak je patrné z následujících dvou grafů, v každé věkové skupině se jedná o stejný příběh.
Klikněte pro zvětšení

Úplný přehled údajů podle všech věkových skupin si můžete prohlédnout zde.
Tajné operace?

Když se pustíme hlouběji do této rozkrývající se záhady, budeme konfrontováni s trojicí mocných subjektů – CIA, ministerstvem obrany a Rockefellerovou nadací – jejichž minulé činy a současný vliv vrhají dlouhý stín na náš globální příběh.

Když se tyto entity vynoří zpoza závoje webu Deagel.com, to, co mohlo být původně odmítnuto jako divoké domněnky, nyní vyžaduje střízlivou úvahu.

Důkazy, které naznačují, že ministerstvo obrany, úzce propojené s Deagel.com, mohlo mít předvídavý podíl na výzkumu COVID-19 několik měsíců před oficiálním uznáním viru, jsou přinejmenším podivné.

Toto podivné načasování spolu s rozsáhlým záběrem ministerstva obrany v otázkách globální bezpečnosti nás nabádá k otázce širších důsledků a role, kterou mohlo sehrát v rozvíjející se pandemii.

Rockefellerova nadace, další významná síla stojící za Deagel.com, má za sebou historické zkušenosti s účastí na programech kontroly populace. I když jsou tyto snahy údajně odsunuty do minulosti, jejich důsledky stále rezonují, zejména ve spojení se znepokojivými populačními prognózami společnosti Deagel pro rok 2025.

Stejně tak CIA, nechvalně proslulá svými tajnými operacemi a fungující často jako zákon sám pro sebe, představuje mocný a záhadný dílek této spletité skládačky. Její zapojení do spolupráce s Deagelem a společné vazby s Dr. Edwinem A. Deaglem Jr. a následně i s ministerstvem obrany a Rockefellerovou nadací přidávají do tohoto příběhu další vrstvu intrik.

Tyto důkazy a vazby jsou důvodem k ostražitému zkoumání aktérů působících za oponou globálních záležitostí. Při pitvání spletité sítě vztahů mezi těmito subjekty a jejich spojením s Deagelovými hrozivými předpověďmi vylidňování si připomínáme jejich potenciální vliv na naši společnou budoucnost.

Při naší snaze o pochopení pravdy se hranice mezi faktickým děním, tajnými operacemi a spekulacemi stává stále kritičtější, ale zároveň spletitější. Ale právě v této složitosti je zdůrazněna naléhavost naší ostražitosti a porozumění. Na vlásku totiž visí naše schopnost orientovat se v budoucnosti informovaně, uvědoměle a s očima dokořán.

 

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/02/11/the-cia-and-rockefeller-foundations-role-in-the-2025-deagel-depopulation-forecast/

 

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *