, , , , , , , , ,

Bude se FDA konečně zodpovídat za útok na ivermektin na Twitteru?

Bude se FDA konečně zodpovídat za útok na ivermektin na Twitteru?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

6.9.2023 // Ethan Huff 

Existuje opravdu velká šance , že americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) bude konečně pohnán k odpovědnosti za pokus zastavit Američany v užívání ivermektinu během „pandemie koronaviru ve Wu-chanu (COVID-19).

Očekává se, že stejný soudní spor, který přinutil FDA přiznat, že nemá žádnou zákonnou pravomoc zakázat Američanům užívat ivermektin, vynese rozsudek trestu nad zkorumpovanou federální agenturou, jakmile se všechen prach usadí.

Soudce odvolacího soudu právě rozhodl, že tři žalobci z řad lékařů, kteří stojí za žalobou, mohou pokračovat ve svém případu proti FDA, který tvrdí, že agentura značně překročila své meze se zasíláním zpráv proti ivermektinu americké veřejnosti.

„FDA není lékař,“ napsal ve svém rozhodnutí soudce Don Willett z amerického odvolacího soudu pro pátý obvod. „Má pravomoc informovat, oznamovat a hodnotit – ale ne schvalovat, odsuzovat nebo radit.“

„Většina těchto zpráv zůstala nezmiňována: ivermektin přichází také v lidské verzi.“

(Související: Na vrcholu COVID jsme provedli kontrolu faktů, která ukázala, že FDA poprvé schválil ivermektin pro lidské použití již v roce 1996 – není to jen pro chlévská zvířata.)

Měl by být FDA úplně rozpuštěn?

Prohlášení soudce Willetta o tom, že FDA příhodně nikdy nezmínila, že ivermektin je lék pro lidi, stejně jako lék pro hospodářská zvířata, poukazuje na neslavnou zprávu, kterou FDA tweetoval během COVID a snažil se, aby to vypadalo, že ivermektin je pouze pro zvířata.

„Nejsi kůň,“ posmíval se FDA v tweetu. „Nejste kráva. Vážně, všichni. Přestaňte.“

FDA také tweetovala odkaz na celý článek, který říká Američanům, aby neužívali ivermektin, a znovu nezmínil, že samotný FDA schválil ivermektin pro lidské použití před téměř 30 lety.

 

„Odborníci vás během COVID zklamali,“ komentoval tuto záležitost konzervativní oddaný Charlie Kirk. „Nikdy znovu.“

 

 

 

„Lékaři věrohodně tvrdili, že příspěvky FDA zapadly na špatnou stranu hranice mezi vyprávěním o a vyprávěním,“ napsal dále soudce Willett pro panel, který zahrnoval také Jennifer Walker Elrod a Edith Brown Clement.

Mezi tři lékaři, kteří podali žalobu, patří Dr. Robert L. Apter, Mary Talley Bowden a Paul E. Mařík. Všichni tři říkají, že byli poškozeni kampaní FDA proti ivermektinu a Bowden konkrétně uvedla, že přišla o svá privilegia v texaské nemocnici kvůli nezákonnému chování a zasílání zpráv FDA.

Předtím, než se dostal k odvolacímu soudu, soudce Jeffrey Vincent Brown, kterého jmenoval prezident Donald Trump, odhodil případ s argumentem, že FDA má „suverénní imunitu“, což je právní princip, který často chrání americké vládní agentury před občanskoprávními žalobami. související s jejich povinnostmi.

Soudce Willett však nesouhlasí. Říká, že jasný přesah FDA by mohl učinit agenturu zranitelnou vůči právním krokům, což je to, čeho chtějí tři lékaři dosáhnout, v plném rozsahu zákona.

„Je nejvyšší čas, aby tyto ďábelské agentury byly pohnány k odpovědnosti za zlo, které rozpoutali,“ komentoval případ Revolver News.

„Pokud je ivermektin účinný, což má, pak povolení k nouzovému použití pro vakcíny bylo neplatné,“ poznamenal další o operaci Warp Speed.

„Oni, farmaceutické společnosti, by musely provést úplné longitudinální studie.“

FDA by se mohla zapsat do historie jako jedna z nejzkorumpovanějších vládních agentur, jaké kdy existovaly. Více se dozvíte na FDA.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Revolver.novinky

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-09-06-fda-finally-held-accountable-attacking-ivermectin-twitter.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *