, , , , , , ,

Facebook připouští, že vakcíny COVID ničí imunitní systém a způsobují syndrom získaného selhání imunity

očkovací dezinformační kampaň

Facebook potvrdil, že oficiální vládní data za pět měsíců ve skutečnosti dokazují, že očkování proti Covid-19 ničí imunitní systém, což vede k tomu, co lze popsat jako novou formu syndromu získané imunodeficience(forma AIDS).

V srpnu 2022 zveřejnil The Expose exkluzivní hloubkové vyšetřování pětiměsíční oficiální britské vlády vydané Agenturou pro zdravotní bezpečnost Spojeného království, která potvrdila, že každá „posilovací“ dávka Covid-19 poskytuje velmi krátkodobou dočasnou podporu imunitní systém očkované populace před decimováním jejich imunitního systému mnohem rychleji, než bylo již pozorováno u lidí, kteří dostali dvě dávky vakcíny Covid-19.

Stručně řečeno, zjistili jsme, že oficiální údaje vlády Spojeného království silně naznačují, že u populace očkované Covid-19 se vyvíjí nějaká nová forma syndromu získané imunodeficience(forma AIDS) vyvolaného vakcínou Covid-19.

Toto vyšetřování sdílel čtenář na Facebooku ve stejný den, kdy jsme článek zveřejnili, a Facebook se zavázal okamžitě odstranit příspěvek a označit jej jako „dezinformaci“.

Nicméně čtenář, který sdílel náš článek  zpochybnil cenzuru Facebooku a 27. října nakonec odpověděli, aby potvrdili, že se ve skutečnosti mýlili, vyšetřování bylo zcela správné a že příspěvek čtenářů na Facebooku je nyní zpět na vysoce cenzurované platformě sociálních médií. .

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *