, , , , ,

NÁZOR: Kdo jmenoval Rishiho Sunaka „bohatšího než královská rodina“ britským premiérem?

Rishi „bohatší než Royals“ Sunak

NÁZOR: Kdo jmenoval Rishiho Sunaka „bohatšího než královská rodina“ britským premiérem?

27. ŘÍJNA 2022

Další náhodný nezvolený premiér Spojeného království . Pokud si myslíte, že je to naprostá fraška, groteska, absurdní výsměch demokracii a všem našim předkům, za něž bojovali, pak se nebojte – je to tak. To vše je součástí show, která má spustit „změnu“, která nakonec povede ke všeobecným volbám – ale až do infiltrace zpravodajských prostředků, Rishi Sunak udělal svou část jako první.

Sunak není „politik“ v žádném konvenčním smyslu, ale je spíše infiltrujícím aktivem hlubokého státu, který byl vmanévrován k moci jejich jménem a aby splnil jejich požadavky.

Rishi „bohatší než královská rodina“ Sunak vládne obrovskému jmění, jeho osobní majetek je stanoven na 730 milionů liber a jeho milá manželka 1,2 miliardy dolarů. Proč by se tak pohádkově bohatý muž chtěl zabavit v oslavované kancelářské práci za 160 tisíc liber?

Je nanejvýš zřejmé, že Sunak nezaujímá nejvyšší úřad v zemi z nějakého dobrého důvodu, ale nekalého a slouží svým skutečným pánům, kterými – jistě netřeba říkat – rozhodně nejsou britská veřejnost. Komu tedy vlastně slouží a proč?

V Daily Mail byl velmi objevný článek, který uvedl, že Rishi Sunak studoval na Stanfordu, ale ŽÁDNÝ z jeho profesorů si ho nepamatuje!

Pokud někdo tvrdí, že navštěvoval univerzitu, ale žádný z jeho profesorů si na to nepamatuje, jaké je nejpravděpodobnější vysvětlení?

Nejpravděpodobnějším vysvětlením je, že se ve skutečnosti „neúčastnili“ – alespoň ne v konvenčním slova smyslu – a že spíše jde o součást vykonstruovaného příběhu, který se často podává, aby zakryli čas, který strávili ve zpravodajském výcviku. Vzpomínám si na velmi podobný scénář, který se odehrál u Baracka Obamy – že si na něj nikdo na univerzitě, kterou navštěvoval, nepamatoval.

Sunak byl na Stanfordu na špičkovém a velmi žádaném stipendiu – Fulbrightově stipendiu – což znamenalo velkou akademickou zdatnost. Fulbrightovo stipendium je známkou toho, že někdo byl identifikován jako vysoce talentovaný a je předurčen k velikosti, je to někdo z vrcholných politiků, literárních hvězd a dalších významných představitelů establishmentu. Je tedy je tady možné s tímto a  dalšími mimořádnými doklady o Sunakově jménu skutečně pravděpodobné, že si na něj žádný z jeho profesorů nevzpomněl?

Ne, není. Důvod, proč si ho nepamatují, je ten, že Sunak svů čas na Stanfordu nestrávil navštěvováním přednášek a kurzů pro MBA, jak naznačuje „oficiální příběh“. To byla zástěrka toho, co tam skutečně dělal: trénovat jako zpravodajský agent s CIA a podobnými agenturami, aby splnil svou budoucí roli infiltrace do britského politického establishmentu, aby nastolil agendu hlubokého státu.

Sunak byl téměř jistě pro tento program přijat na Oxfordu, jeho diplom z filozofie, politiky a ekonomie (“PPE”) byl známým hlavním lovištěm pro zpravodajské agentury. Zajímavé je, že MI6 se v posledních letech soustředila na získávání většího množství aktiv z menšinového prostředí .

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/27/opinion-who-appointed-rishi-sunak-as-prime-minister/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *