, , , , , ,

Covid a záhada nepřítomných novozélandských politiků

Záhada zmizelých novozélandských politiků

Covid a záhada nepřítomných novozélandských politiků

28. ŘÍJNA 2022

Pandemie covidu se svým napínavým příběhem je svědkem silného obratu v proudu, protože mnoho mezinárodních politiků vyjadřuje své obavy a klade nepříjemné otázky ve snaze rozluštit podvod covidu pro větší dobro své země a jejich lidu. Tento sbor statečných hlasů, které se ozývají ze všech koutů planety, má do očí bijící absenci novozélandských vůdců.

Musíme se ptát: kde jsou politici, kteří zastupují lid Nového Zélandu, a proč chybí?

Utábořili se v tichosti ve zdech úlu a zoufale lpěli na kontrole svého oficiálního dogmatu tím, že zůstávají nedotknutelní a vzdáleni trapným otevřeným rozhovorům, které by mohly odhalit „pravdu“ a rozdrtit jejich křehký příběh?

Znovu publikováno od Novozélandských lékařů mluvících ven s vědou (“NZDSOS”)

Vzhledem k tomu, že novozélandští (“NZ”) politici jsou všichni zjevně pod nějakým kouzlem seslaným zlou čarodějnicí z WEF, musíme se závistivě dívat na ostatní země, abychom viděli politiky, kteří reagují na lidi a pracují pro ně na odhalení podvodu, kterým byla pandemie Covid. Ani jeden novozélandský politik není ochoten klást i ty nejzákladnější a nejjednodušší otázky. Ani jeden novozélandský politik není ochoten mluvit s obyčejnými lidmi , kteří, jak se zdá vědí o celém covidu mnohem víc než oni. Co se děje uvnitř těchto buněk včelího úlu?

Důrazní a výmluvní mezinárodní politici

Zatímco uvažujeme o nedostatku zastoupení ze strany novozélandských politiků. Členové Evropského parlamentu neohroženě vyslovili své požadavky na odpovědi od společnosti Pfizer. Generální ředitel Albert Bourla se nedostavil a na jeho místo poslal paní Janine Smallovou. Její zvláštní výbér slov se nyní rozléhá po celém světě, aby ji všichni slyšeli (možná rychlostí sociálních sítí).

Nizozemský poslanec Evropského parlamentu pan Roos se zeptal : „ Byla vakcína Pfizer covid testována na zastavení přenosu viru předtím, než vstoupila na trh? Pokud ne, řekněte to prosím jasně. Pokud ano, jste ochotni sdílet data s tímto výborem? A opravdu chci přímou odpověď, ano nebo ne, a těším se na to.“

Vyhýbavá odpověď paní Smallové: „Pokud jde o otázku kolem vakcín, věděli jsme o zastavení imunizace předtím, než vstoupila na trh?…. Ne, uh, tyhle, hm, víte, museli jsme se skutečně pohybovat rychlostí vědy , abychom skutečně pochopili, co se děje na trhu . A z tohoto pohledu jsme museli dělat všechno v režimu ohrožení. Myslím, že doktor Bourla, i když tu není, by se otočil a řekl vám sám: ‚Když ne my, tak kdo?‘“

Ačkoli by si každý, kdo se skutečně dívá na vědu, v prosinci 2020 při čtení předběžných výsledků Pfizer NEJM uvědomil , že prevence přenosu není jedním z koncových bodů. Zdá se, že to konečně proniklo do vědomí těch, kteří nejsou ponořeni do vědecké literatury. Nikdy nebylo zamýšleno, že by nějaká věda prokázala, že vakcína zabraňuje přenosu. Byla nám prodána  drahá a smrtící lež. A novozélandské politiky to nezajímá.

Po téměř dvouhodinovém setkání s otázkami. Uspořádalo 6 poslanců EP o den později 30minutovou tiskovou konferenci a vyjádřilo svou frustraci a znechucení nad tím, že se Albert Bourla nedostavil.

Na Evropský parlament se nedávno obrátil také chorvatský právník Mislava Kolakušiće , který prohlásil, že EU musí okamžitě ukončit smlouvy na nákup falešných vakcín .Požádat o vrácení 2,5 miliardy eur, které dosud zaplatili a stíhat společnost Pfizer  a další. Řekl, že pokud tak neučiní, budou se podílet na trestném činu získávání a propagace padělaných léků.  To je pravděpodobně to, co naši politici v současné době dělají.

Kanadě nová premiérka Alberty Danielle Smithová hovořila o neočkovaných : „Byli tou nejvíce diskriminovanou skupinou, jakou jsem kdy za svůj život viděla.“

„Myslím, že jsem nikdy v životě nezažila situaci, kdy by někdo dostal výpověď z práce nebo mu nebylo dovoleno dívat se na své děti jak hrají hokej nebo nebylo jim dovoleno navštívit někoho blízkého v dlouhodobé péči nebo v nemocnici. Nebylo jim dovoleno nastoupit do letadla a cestovat přes celou zemi za rodinou nebo dokonce cestovat přes hranice. Nehodláme vytvářet segregovanou společnost na základě lékařské volby.“

Kde byli politici Nového Zélandu, když jejich vlastní premiérka potvrdila svůj souhlas s dvoustupňovou společností rozdělenou podle statusu očkování?

Austrálii je senátor Malcolm Roberts z Queenslandu   integrity, čestným mužem, klade otázky a naslouchá odpovědím po mnoho měsíců.

Také v Austrálii požadují jménem australského lidu odpovědi senátoři Gerard Rennick z Queenslandu a Alex Antic z Jižní Austrálie.

Ve Francii politik a bývalý kandidát na prezidenta Jean Lassalle hovořil o tom, že téměř zemřel po očkování proti covidu. A poté došel k poznání, že mnoho členů francouzského parlamentu a Macron sám pravděpodobně očkování nedostali. Nyní je prezidentem hnutí Resisstons!

Na Floridě senátor Ron de Santis a jeho generální chirurg Joseph Ladal  nedávno vydali pokyny ,které doporučují aby mladí muži ve věku 18-39 let nepodstupovali žádné očkování proti covid-19, protože riziko poškození srdce převažuje nad jakýmkoli potenciálním přínosem. Ladal zadal výzkum, který ukázal, že očkovaným mužům v tomto věku zvýšil šanci na náhlou smrt o 84 %.

Florida se také zavázala, že se nebude řídit nedávným rozhodnutím CDC přidat očkování proti covid-19 do schématu dětských vakcín. Ron de Santis se dříve také setkal s profesory epidemiologie Jayem Bhattacharyou a Martinem Kulldorffem, aby se dozvěděl o Velké Barringtonské deklaraci („GBD“) na konci roku 2020. Konzultoval také s Dr. Scottem Atlasem a upravil reakci Floridy v oblasti veřejného zdraví v souladu s Doporučení GBD otevřít společnost a zaměřit se na ochranu zranitelných.

Senátor Ron Johnson ve Spojených státech také klade otázky a naslouchá kvalifikovaným odborníkům.

Dánsku si politici uvědomili, že očkování může způsobit potenciální škody, a přestali doporučovat injekce covidu osobám mladším 50 let.

Ve Spojeném království se politici zdají stejně zbyteční jako tady. Na nedávném parlamentním zasedání se jich dostavilo pouze 5, aby si vyslechli lékařské odborníky a osoby postižené vakcinací. Dr. Tess Lawrie ze Světové rady pro zdraví (“WCH”) si zoufala nad úsilím , že se zraněné a pozůstalé oběti zúčastnily „dotazu“, kde reformovaný šampion očkovací látky Dr Aseem Malhotra , kardiolog předložil důkazy vyvracející Bezpečné a účinné očkování.

NZ politici chybí v akci

Kde jsou novozélandští politici?  Nemáme nikoho, kdo by nás zastupoval v síních moci? Několik stranických vůdců mimo parlament, včetně Leighton Baker , Sue Gray z New Zealand Outdoors and Freedom Party a alespoň jeden bývalý poslanec ( Matt King ) se nebojí promluvit. Další bývalý poslanec se odvážil mluvit o nevyslovitelném Rodney Hide ) spolu se svými kolegy z Bassett Brash a Hide , kteří mají také co komentovat, na rozdíl od několika sedících poslanců, o kterých víme, že mají obavy, ale mlčí.

Zdá se, že náš Beehive potřebuje důkladnou očistu a opětovné osídlení čestnými poslanci, kteří mají odvahu, integritu a otevřenou mysl.

Jak píše Dr Lawrie z WCH : „Dříve jsem řekl, že jsme všichni spoluviníci toho všeho a nyní tím, že zavíráme oči před korupcí. Svěřujeme naše zdraví do cizích rukou a rozhodování neangažujeme se v našich komunitách. Jsme apatičtí nebo se příliš bojíme stát za to, co je správné. Ale někteří jsou spoluviníky více než jiní a budou pohnáni k odpovědnosti.“

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/28/mystery-of-the-missing-new-zealand-politicians/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *