, , , , ,

Peter Daszak, Jeffrey Sachs a Anthony Fauci šíří hanebnou ideologii

Peter Daszak, Jeffrey Sachs a Anthony Fauci

Peter Daszak, Jeffrey Sachs a Anthony Fauci šíří hanebnou ideologii „jednoho zdraví“

Článek si mlžete poslechnout v audio verzi ZDE:

One Health je schéma vymyšlené v amerických centrech pro kontrolu a revence nemocí (“CDC”) v Davosu, aby došlo k „velkému resetu“ převzetím správy zemědělství .Chovu dobytka i rostlin divokých zemí a zvířat, která v nich žijí. Zdraví domácích zvířat a lidské zdraví je definováním všech těchto entit jako „jedno zdraví“.

Doktorka Meryl Nass už nějakou dobu varuje před schématem One Health, více čtěte ZDE . Níže je její nejnovější článek nazvaný „ Požár ze 4 agentur OSN: WHO, FAO, OIE a UNEP na jejich One Health Plan “.

One Health je popsáno v rozsáhlé, ale nesmyslné terminologii. Viz první 3 odstavce „ Jednoho společného akčního plánu pro zdraví “ níže:

Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO). Světová organizace pro zdraví zvířat (OIE). Program OSN pro životní prostředí (UNEP) a Světová zdravotnická organizace (WHO). Společně nazývané Quadripartite a spolupracují na  podpoře změn a transformace. Potřebné ke zmírnění dopadu  současných a budoucích zdravotních problémů na rozhraní  člověk-zvíře-rostlina na globální, regionální a národní úrovni . V reakci na mezinárodní požadavky  na prevenci budoucích zoonotických pandemií.Na udržitelnou  podporu zdraví  prostřednictvím přístupu One Health vyvinula Quadripartite . Společný akční plán s názvem, Jedno zdraví (2022-2026) (OH JPA).

OH JPA nastiňuje  závazek  čtyř organizací kolektivně obhajovat a podporovat implementaci jednoho zdraví . Staví na  stávajících globálních a regionálních iniciativách One Health a koordinaci s ní. Doplňuje je a přidává k nim hodnotu ,jejichž cílem  je posílit kapacitu pro řešení složitých vícerozměrných zdravotních rizik  pomocí  odolnějších zdravotnických systémů  na globální, regionální a národní úrovni.

OH JPA  přijímá širokou perspektivu One Health integrující systémový přístup k podpoře zdraví lidí, zvířat, rostlin a životního prostředí, přičemž identifikuje a řeší základní faktory vzniku. Šíření a přetrvávání nemocí a komplexní ekonomické, sociální a environmentální determinanty zdraví.  Integrací environmentálního rozměru směrem k  širšímu chápání vzniku a šíření nemocí. Také úlohy ekosystémů v regulaci nemocí je přístup One Health komplexnější. Může tak pomoci řešit základní příčiny vzniku nemocí  a špatného zdravotního stavu. Zlepšit prevenci a připravenost na nemoci zmírnit dopady zdravotních rizik a hrozeb, implementovat udržitelná řešení a dlouhodobě podporovat zdraví pro  všechny  .

Nyní vám musím ukázat, jak Peter Daszak a Tony Fauci diskutovali o tomto plánu, velmi brzy v době pandemie a jak je Jeffrey Sachs hlavním zastáncem tohoto schématu.

Ukážu vám, proč je pro plán převzetí globalistického světa důležité tvrdit, že pandemie má zoonotický (přirozený) původ. Protože přirozený původ lze spřádat, aby ospravedlnil masivní omezení toho, jak bude lidem umožněno interagovat s „přírodou“ v budoucnost alespoň podle plánu One Health.

Pracovní skupina je součástí The Lancet Covid-19 Commission,  jejímž předsedou je Dr. Jeffrey D. Sachs z Kolumbijské univerzity.

„Máme v úmyslu provést důkladné a přísné vyšetřování původu  časného šíření SARS-CoV-2,“.  Dr. Daszak  ekolog nemocí, který strávil roky studiem přenosu koronaviru v Číně a jihovýchodní Asii. „Naše skupina použije zjištění k formulaci řešení One Health pro řízení budoucího rizika zoonotických onemocnění.“

Pracovní skupina Lancet má 12 členů  , kteří pocházejí z různých vědeckých oborů . Prostředí se zkušenostmi v oblasti One Health, vyšetřování epidemií, virologie, laboratorní biologické bezpečnosti a ekologie nemocí. Oni jsou:

Dr. Peter Daszak, předseda  je prezidentem EcoHealth Alliance. Člen Národní akademie medicíny USA, předsedá Fóru o mikrobiálních hrozbách Národních akademií věd, inženýrství a medicíny  …

„Je zde velký zájem o pochopení toho, jak se Covid-19 objevil a rozšířil. Také o hlubší důvod práce této pracovní skupiny,“ řekl Jeff Sachs , vedoucí komise The Lancet Covid-19  . „Pokud dokážeme pochopit, proč tato pandemie začala, můžeme pomoci zabránit další.“

Členové The Lancet Covid Commission Task Force on Origins SARS-CoV-2 Named , EcoHealth Alliance

Zde je to, co  komise Lancet Covid Commission ,  které předsedá Jeffrey Sachs , napsala v září 2020:

Cílem Komise je nabídnout praktická řešení čtyř hlavních globálních výzev , které pandemie představuje: potlačení pandemie pomocí farmaceutických a nefarmaceutických intervencí; překonání humanitárních krizí, včetně chudoby, hladu a duševního utrpení, způsobených pandemií; restrukturalizaci veřejných a soukromých financí v důsledku pandemie; a přebudování světové ekonomiky inkluzivním, odolným a udržitelným způsobem, který je v souladu s cíli udržitelného rozvoje (SDG) a Pařížskou dohodou o klimatu…

Země by se při potlačování epidemie neměly spoléhat na stádní imunitu způsobenou přirozenou infekcí. [Proč by to někdo říkal? Samozřejmě je nyní dobře známo, že to, co nás dostalo zpět k zdání normality, byla stádová imunita vůči omikronové variantě, která se vyvinula na začátku roku 2022. Přirozenou imunitu kritizujete pouze tehdy, pokud prosazujete vakcíny, protože přirozená imunita je vždy silnější a dlouhodobější než imunita vyvolaná vakcínou. I když musím stále uznat, že jak se vyvíjejí varianty koronaviru, imunita vůči starším variantám nemusí být příliš užitečná. – Nass]

… Všechny země by měly  bojovat proti  rozhodnutím založeným na šíření fám a  dezinformací.  [Dezinformace byly „věcí“ již v září 2020 – byly vytvořeny k tomu, aby odlouply a rozmazaly všechna hlediska, která se odchylují od jediného vládního vyprávění. – Nass]

…Nyní, více než kdy jindy, je čas, aby  země splnily své závazky poskytnout 0,7 % hrubého domácího produktu jako oficiální rozvojovou pomoc .

…Žádné populaci by neměl být zakázán přístup k vakcíně z důvodu ceny nebo by její přístup neměl být podmíněn účastí v klinických studiích.

…  Zelená dohoda EU , dlouhodobý rozpočet (2021–2027) a nový fond obnovy představují příkladný rámec pro dlouhodobou obnovu, včetně cílů z poloviny století v oblasti bezpečnosti klimatu, energetické transformace a oběhového hospodářství, s komplexními  eury 1,8 bilionového rozpočtu.  Tento přístup může sloužit jako příklad pro další regiony. Obecně by obnova měla být inteligentní (založená na digitálních technologiích ), inkluzivní (zaměřená na domácnosti s nižšími příjmy) a udržitelná (zahrnující investice do čisté energie a snížení znečištění).

Mezi 10 prioritních akcí patří:

8 Dlouhodobá finanční reforma: připravte se na  hlubokou restrukturalizaci globálních financí , včetně odpuštění dluhů. Nových forem mezinárodního financování a  reformy měnového uspořádání

9 Zelená a odolná obnova: Ekonomická obnova bude založena na růstu vedeném veřejnými investicemi do zelených, digitálních a inkluzivních technologií na základě  cílů udržitelného rozvoje

10 Globální mír a spolupráce:  podpořte instituce OSN a Chartu OSN a odolejte jakýmkoli pokusům o novou studenou válku.

Prohlášení komise Lancet COVID-19 u příležitosti 75. zasedání Valného shromáždění OSN , The Lancet, 14. září 2020

A zde je falešné vyprávění, které je základem toho, o čem One Health je:

…Tyto zoonotické události jsou stále častější, pravděpodobně kvůli rostoucí intenzitě kontaktu mezi lidmi a zvířecími rezervoáry. V důsledku odlesňování, znehodnocování půdy, chudoby, potravinové nejistoty a nekontrolovaného pronikání lidí do nových biotopů.

Prohlášení komise Lancet COVID-19 u příležitosti 75. zasedání Valného shromáždění OSN , oddíl 1: původ COVID-19 a odvrácení zoonotických pandemií, The Lancet, 14. září 2020

Takže jedení brouků a/nebo falešného masa a širší používání pesticidů, herbicidů, neonikotinoidů a GMO tento problém vyřeší?

Abychom ochránili lidstvo před těmito zoonotickými chorobami , musíme klást větší důraz na  přístup One Health . Požadujeme nová opatření na mnoha frontách: ukončení odlesňování, respektování a ochrana chráněných oblastí a ohrožených druhů, zintenzivnění monitorování a dohledu nad zoonotickými událostmi a zajištění bezpečných postupů v obchodu se zvířaty, produkci masa a na trzích.

…  lépe budovat , jak z hlediska  připravenosti na pandemii ,  tak obecněji z hlediska  udržitelného rozvoje .

Prohlášení komise Lancet COVID-19 u příležitosti 75. zasedání Valného shromáždění OSN , sekce 1 a 2, The Lancet, 14. září 2020

Určitě se jim podaří vměstnat spoustu hlášek do jedné věty, že?

Zde je jeden problém, který se skutečně vydařil, téměř rok předtím, než CDC připustilo, že přenos vzduchem byl „věc“. Ale pak si spletli roušky a sociální distancování. Ani běžné roušky, ani sociální distancování nechrání před okolním přenosem aerosolu.

V oblasti aerosolové vědy a komunit infekčních nemocí roste konsenzus, že inhalace aerosolu je klíčovým přispěvatelem k přenosu Covid-19.

Prohlášení komise Lancet COVID-19 u příležitosti 75. zasedání Valného shromáždění OSN , Prohlášení komise pt. 15, The Lancet, 14. září 2020

Dost od Jeffreyho Sachse před 2 lety. Později o něm řeknu více. Zde je Tony Fauci z doby před 2 lety,  který se v časopise  Cell  objevuje výmluvně o tom, jak interakce člověka s přírodou (a ne Tonyho granty Wuhanu a EcoHealth Alliance) způsobily Covid a další pandemie:

Pandemie Covid-19 je další připomínkou, přidanou do rychle rostoucího archivu historických připomínek, že ve světě ovládaném lidmi, ve kterém naše lidské aktivity představují agresivní, škodlivé a nevyvážené interakce s přírodou, budeme stále více vyvolávat nové nemoci, emergence. V dohledné budoucnosti zůstáváme v ohrožení. Covid-19 patří mezi nejživější budíky za více než sto let. Mělo by nás to donutit začít vážně a kolektivně přemýšlet o životě v promyšlenější a kreativnější harmonii s přírodou, i když počítámes nevyhnutelnými a vždy nečekanými překvapeními přírody.

Emerging Pandemic Diseases: How We Got to Covid-19 , Cell, 15. srpna 2020

V  prosinci 2019 (před 3 lety)  Daszak a jeho skupina spolucestujících znovu  zdůraznili tvrzení „pandemie jsou způsobeny lidmi“:

V tomto zvláštním čísle časopisu EcoHealth zdůrazňujeme další kritický důsledek odlesňování a změn ve využívání půdy – nárůst zátěže infekčními chorobami v populaci lidí a hospodářských zvířat. Více než 30 % všech nově se objevujících infekčních chorob je způsobeno faktory spojenými se změnou využívání půdy a rozvojem zemědělství. Tento proces vede k rozšíření lovu divoké zvěře a obchodních sítí, které jsou zodpovědné za mnohonásobné propuknutí viru Ebola a první pandemii 21. století – SARS.

Úvodník: Mohou zdravotní důsledky využívání půdy změnit podporu udržitelnosti? Národní lékařská knihovna, 6. prosince 2019

To stačí k tomu, abyste viděli, že Daszak, Sachs a Fauci všichni četli stejné noty, aby vytvořili falešný příběh One (Zdraví). Můj další Substack nás zavede až do současnosti, ve kterém uvidíte, jak globalisté nyní tento příběh utvářejí.

o autorovi

Meryl Nass, MD, ABIM , je internistka se zvláštním zájmem o nemoci vyvolané vakcínou, syndrom chronické únavy, nemoc z války v Zálivu, fibromyalgii a toxikologii. Jako epidemioložka biologické války zkoumala největší epizootii antraxu na světě v Zimbabwe a vyvinula model pro analýzu epidemií, aby bylo možné posoudit, zda jsou přirozené nebo způsobené člověkem. Sehrála hlavní roli při vytvoření koalice, která bojovala proti programu imunizace proti antraxové vakcíně. Nass je aktivní v pomoci právním týmům bránícím odmítače antraxové vakcíny a nemocným příslušníkům v USA a Kanadě.

V lednu 2022 byla Dr. Nass pozastavena licence za předepisování léků na Covid a za „dezinformace“. Na Substacku pravidelně zveřejňuje články .

Zdroj:https://expose-news.com/2022/11/17/spreading-nefarious-one-health-ideology/


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *