V centru pozornosti: Nadměrná úmrtnost a vakcína Covid

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Bývalý manažer z Wall Street Edward Dowd, s nímž jsem loni dělal rozhovor pro TCW, rozebírá statistiky nadměrné úmrtnosti zaznamenané od začátku pandemie Covidu před třemi lety. Analyzoval a znovu analyzoval čísla a dospěl k závěru, že nadměrná úmrtnost osob ve věku 26-41 let úzce souvisí s podáváním očkování proti Covidu.

‚Od února 2021 do března 2022 zažili mileniálové ekvivalent vietnamské války s více než 60 000 nadměrnými úmrtími,‘ uvedl. ‚Vietnamská válka trvala 12 let, aby zabila stejný počet zdravých mladých lidí, který jsme právě zaznamenali během 12 měsíců.‘

Toto dvanáctiměsíční období zahrnuje zavedení očkování proti vakcíně Covid pro tuto věkovou skupinu, takže bychom teoreticky očekávali pokles nadměrné úmrtnosti, nikoliv její nárůst.

Aby každý viděl, jak k tomuto závěru dospěl, shrnul Dowd svůj výzkum do knihy s názvem „Příčina neznámá“, která se stala bestsellerem číslo jedna: Epidemie náhlých úmrtí v letech 2021 a 2022. Název odráží nesčetné novinové titulky oznamující stovky mladých lidí, kteří „zemřeli náhle“, „zemřeli po krátké nemoci“ nebo „zemřeli nečekaně“, aniž by pro to bylo rozumné vysvětlení.

Je to americký finanční mág s více než dvacetiletou praxí, který kdysi pracoval pro BlackRock, největší investiční společnost na světě, kde zvýšil majetek svých klientů z 2 miliard dolarů (1,6 miliardy liber) na 14 miliard dolarů (11,6 miliardy liber), takže je kvalifikovaný pro práci se statistikami.

Klíčové bylo srovnání s běžnými roky. Úmrtnost ze všech příčin zůstává relativně konstantní a v letech 2017, 2018 a 2019 zemřelo přibližně 2,8 milionu Američanů. Čísla vyskočila v roce 2020 (Covid), i když méně, než byste si možná představovali, ale v roce 2021 se statistiky vymykaly.

Na tento alarmující trend v roce 2022 upozornil generální ředitel pojišťovny OneAmerica, když prozradil, že během třetího a čtvrtého čtvrtletí roku 2021 byla úmrtnost ve věkové skupině 18-64 let o 40 % vyšší než před pandemií. Pozoruhodné je, že většina úmrtí nebyla přičítána Covidu. ‚Byla to otřesná statistika,‘ řekl Dowd. ‚Deset procent by byla událost 1:200 let.‘

Covid není významnou příčinou úmrtí mladých lidí, co tedy způsobilo přesun úmrtí od starších k mladším?

Zdatní, mladí sportovci, ti nejzdravější z nás, při sportu kolabovali a selhávali mrtví, jako například italský fotbalista Giuseppe Perrino, který zemřel ve věku 29 let, když hrál vzpomínkový zápas za svého zesnulého bratra. To není normální a Dowdova kniha má 23 stran titulků věnovaných mrtvým sportovcům.

Bývalý anglický fotbalista Matt le Tissier řekl: „Nikdy jsem nic takového neviděl. Hrál jsem 17 let a myslím, že jsem za těch 17 let neviděl jediného člověka, který by musel odejít z fotbalového hřiště s dýchacími potížemi a držel se za srdce. Nejde jen o fotbalisty, ale o sportovce obecně – tenisty, hráče kriketu, basketbalisty, kolik z nich se zadýchává?

V roce 2006 se univerzitní nemocnice ve švýcarském Lausanne zabývala náhlou srdeční smrtí u sportovců mladších 35 let. Zjistili 1 101 případů za období 38 let. Web goodsciencing.com uvedl, že do prosince 2022 došlo po aplikaci injekcí Covid k zástavě srdce u 1 616 sportovců a že 1 114 z nich zemřelo, přestože se jim okamžitě věnovali první záchranáři a kvalifikovaní pracovníci první pomoci.

Je to náhoda, jak by nás rádi přesvědčili? První vakcína Covid byla aplikována 8. prosince 2020, a to od osob starších 65 let. Další věkové skupiny byly zaváděny postupně a v dubnu 2021 byla cílovou skupinou věková skupina 45-64 let. V květnu 2021 bylo zahájeno očkování skupiny 15-44 let.

Poté jsme začali slýchat zprávy o teenagerech, kteří umírají ve spánku, což je stejně vzácné jako expirace sportovců na hřišti. Bylo potvrzeno, že dva chlapci v Connecticutu a Michiganu zemřeli na myokarditidu vyvolanou vakcínou po druhém očkování vakcínou Pfizer. Byli jsme varováni, abychom chránili své děti? Sotva se to dostalo do zpráv.

Mezi úmrtí, která se objevila v hlavních médiích, patřila matka dvou dětí Helen Rhodesová, 46letá porodní asistentka, která zemřela ve spánku během letu z Hongkongu do Frankfurtu v srpnu 2022 se svým manželem Simonem a jejich dvěma malými dětmi.

Další matka, třiadvacetiletá Amelia Smithová, „náhle zemřela“ ve spánku. Jejímu druhému dítěti byl teprve jeden měsíc.

Těmto tragédiím by se dalo předejít, kdyby neexistovala povinnost očkování a povolení cestovat na základě proočkovanosti. Dowd uvádí, že poté, co prezident Biden zavedl povinné očkování, se proočkovanost pracujících lidí v krátké době mimořádně rychle zvýšila.

Média a vláda se snažily odmítnout zprávy o tom, že očkovaní utrpěli zranění a zemřeli, ale systém hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS), americká obdoba našeho systému žlutých karet MHRA, eviduje téměř 1,5 milionu hlášení nežádoucích účinků spojených s vakcínami Covid, většinou zadaných zdravotníky. Představa, že značný počet těchto hlášení je falešný a že je zadali odpůrci vakcín, je směšná, zejména proto, že podání falešného hlášení do systému VAERS je federálním trestným činem.

Abychom tento fenomén ve Velké Británii přestali zkoumat, British Heart Foundation odmítla komplikace po očkování, jako je myokarditida, jako „mírné“, ale Dr. Venk Murthy, kardiolog vyškolený na Johns Hopkins, řekl: „Lidé s myokarditidou jsou celoživotně vystaveni zvýšenému riziku srdečních komplikací. To může mít hluboké následky . … obvykle se říká, aby omezili aktivitu na několik měsíců, někdy i déle. To znamená žádný sport. Některým dětem je zakázáno nosit do školy knihy.

Josh Stirling, bývalý institucionální investor a pojišťovací analytik na Wall Street, byl Dowdem najat, aby pomohl shromáždit důkazy. Začal prověřovat čísla z oddělení skupinového životního pojištění a pojištění invalidity pojišťoven. Jakákoli změna je tam považována za významnou, protože skupinové životní pojištění je velmi stabilní.

Po masovém očkování byl nárůst počtu úmrtí zřejmý. Pokud vakcíny fungovaly, mělo dojít k poklesu úmrtí. Stirling studoval údaje amerického Centra pro kontrolu nemocí (CDC) o nadměrné úmrtnosti. V druhé polovině roku 2021 byla zaznamenána nadměrná úmrtnost ve výši 84 % nad výchozím stavem. Úřady tvrdily, že to musí být více sebevražd, předávkování nebo zmeškaných vyšetření rakoviny během výluk, ale Stirling a Dowd zjistili, že je to statisticky nemožné pro nárůst ve stejném tříměsíčním období, kdy se zaváděla vakcína.

Výzkumný ústav Společnosti aktuárů (SOA) zveřejnil 17. srpna 2022 svou zprávu o průzkumu úmrtnosti Covid-19. Představovala přibližně 80 % příjmů ze skupinového životního pojištění v USA. Jedna z jejich tabulek jasně ukázala, že nadúmrtnost ve věkové skupině 25-34 let činila 78 procent a ve věkové skupině 35-44 let 100 procent ve stejném čtvrtletí, kdy Biden zavedl povinnost očkování a korporátní Amerika se jí podřídila.

Jiný nezávislý zdroj ukázal stejně znepokojivé údaje. Centrum zdrojů pro koronaviry (CRC) Johnse Hopkinse a Centrum pro systémovou vědu a inženýrství (CSSE) Johnse Hopkinse sledovaly a analyzovaly údaje o Covidu po celém světě. Podle nich bylo očkováno 68 procent světové populace a podáno 13 miliard dávek. Pokud by byly bezpečné a účinné, jak by vysvětlili, že k nejvyšší úmrtnosti došlo po masovém očkování?

Zdá se zřejmé, že by mělo být provedeno naléhavé vyšetřování. Dowd řekl: „Kdyby se na tyto nové farmaceutické výrobky vztahovaly stejné zákony jako na všechny ostatní farmaceutické výrobky, jejich reklama by obsahovala následující informace: „U některých lidí se vyskytnou nežádoucí účinky včetně srdeční zástavy, krevních sraženin, mrtvice a náhlé smrti.“. Což by nebylo zrovna dobré obchodní sdělení.

Zde je několik velmi výmluvných grafů z knihy Edwarda Dowda (kliknutím na ně je zvětšíte).

Send us mail