, , , , , , ,

Experti tvrdí, že vakcíny proti Covidu zabijí 700 milionů lidí po celém světě

OD  DÁLE 5. ŘÍJNA 2022

Během rozhovoru pro USA Watchdog v červnu Dr. David Martin předpověděl, že celosvětově zemře 700 milionů lidí kvůli injekcím Covid. Svůj odhad založil na vizi Světové zdravotnické organizace „ Dekáda vakcín “ („DoV“).

Vize DoV WHO vedla ke spolupráci, ve které GAVI Billa Gatese slouží v radě vedení. Ze spolupráce vzešel Globální akční plán pro vakcíny (“GVAP”) – schválený 194 členskými státy Světového zdravotnického shromáždění v květnu 2012. „Vedení“, které vytvořilo GVAP, jsou Nadace Billa a Melindy Gatesových, Aliance GAVI, UNICEF, Národní institut alergií a infekčních chorob Spojených států a Světová zdravotnická organizace („WHO“).

Dříve jsme publikovali článek o rozhovoru Dr. Martina pro USA Watchdog, ale cítíme, že je důležité čtenářům připomenout rozsah odhadovaných úmrtí na biologickou zbraň, která se nazývá vakcína Covid. Počet lidí, kteří mohou zemřít na injekce Covid, mohl být odhalen již v roce 2011, kdy WHO oznámila své „desetiletí vakcín“. Cílem desetiletí očkování bylo celosvětově snížit populaci o 15 %, což by znamenalo asi 700 milionů mrtvých.

Někomu se může zdát tento počet úmrtí přehnaný, ale doktor Martin není jediný, kdo spouští poplach.  Dr. Robert Young odhadl v srpnu 2021 , že 500 milionů lidí na celém světě již bylo zraněno, s potenciálně 35 miliony úmrtí, v důsledku injekcí Covid. O rok později v srpnu 2022 odhadl Steve Kirsch celkový počet 12 milionů úmrtí v důsledku injekce Covid na základě odhadu jednoho úmrtí na každých 1 000 dávek – „každý den zabíjíme téměř 10 000 lidí,“ napsal. Také v srpnu Peter Halligan, když dal dohromady data z různých zdrojů, naznačil, že na celém světě zemřelo až 20 milionů lidí.z injekcí Covid, zatímco další 2,2 miliardy utrpělo zranění – což znamená, že jsme teprve na začátku.

A nakonec tu máme samotného psychopata Billa Gatese. V roce 2009 The Guardian informoval o prvním setkání Dobrého klubu, což je jméno pro malou globální elitu miliardářských filantropů včetně Billa Gatese, George Sorose, Warrena Buffetta, Oprah Winfrey, Davida Rockefellera a Teda Turnera.

„Témata se zaměřila na vzdělávání, nouzovou pomoc, vládní reformu, očekávanou hloubku ekonomické krize a globální zdravotní problémy, jako je přelidnění a nemoci,“ napsal The Guardian .

A zde je připomínka toho, co Gates řekl následující rok na TedTalks v roce 2010, když chrlil svou vizi, jak „inovovat na nulu“:

„Za prvé, máme obyvatelstvo.“ Dnešní svět má 6,8 miliardy lidí. To se blíží k devíti miliardám. Nyní, pokud odvedeme opravdu skvělou práci na nových vakcínách, zdravotní péči a službách reprodukčního zdraví, mohli bychom to snížit možná o 10 nebo 15 procent. [časové razítko 04:32]

TedTalks: Inovace na nulu! Bill Gates, 20. února 2010 (20 minut)

David Martin , PhD, je vynálezce, řečník, autor, manažer a futurista. Je zakladatelem a předsedou M·CAM , mezinárodního lídra v oblasti financování inovací, obchodu a financování nehmotných aktiv.

Během svého hodinového rozhovoru v červnu Dr. Martin řekl USA Watchdog, že injekce Covid jsou „biologické zbraně“. Big Pharma a vláda to věděly a také věděly, že to způsobí masivní úmrtí a trvalá zranění. Dr. Martin řekl:

„Bude to mnohem horší… Není to vakcína proti koronaviru.“ Je to instrukce pro spike protein, aby lidské tělo produkovalo toxin… Faktem je, že injekce jsou aktem biologických zbraní a bioterorismu. Nejsou opatřením veřejného zdraví. Fakta jsou velmi jednoduchá. Bylo to předem promyšlené… Jednalo se o kampaň domácího teroru, která měla přimět veřejnost, aby přijala univerzální očkovací platformu pomocí známé biologické zbraně. To jsou jejich vlastní slova a ne můj výklad.“

K tomu, kolik lidí zemře na injekce Covid, Dr. Martin řekl:

„Podle jejich vlastního odhadu hledají 700 milionů lidí na celém světě, a to by znamenalo, že účast USA na populaci injekčně aplikovaných je 75 milionů až 100 milionů lidí… Existuje mnoho důvodů, proč doufají, že to bude ode dneška. a 2028, protože je tu malá malá závada nelikvidity programů sociálního zabezpečení, Medicare a Medicaid. Takže čím méně příjemců sociálního zabezpečení, Medicare a Medicaid, tím lépe. Není překvapením, že doporučení bylo, že lidé starší 65 let byli prvními, kdo dostali injekci.“

Dr. Martin vysvětlil:

„Špinavé tajemství je . . . existuje spousta pilotů, kteří mají mikrovaskulární problémy a problémy se srážlivostí, a to je drží mimo kokpit, což je dobré místo, kde je mít, pokud se chystají srazit sraženinu kvůli mrtvici nebo infarktu. Problém je, že přesně ten samý jev uvidíme ve zdravotnictví a v mnohem větším měřítku. Takže teď máme spolu se skutečným problémem . . . lidí, kteří onemocní a lidé umírají, ve skutečnosti máme toto zacílení na zdravotnický průmysl velké. To znamená, že budeme mít sestry a lékaře, kteří budou mezi nemocnými a mrtvými. To také znamená, že nemocní a umírající také nebudou mít péči.“

Dne 3. března Dr. Martin podal žalobu na Joea Bidena . On a jeho skupina žalují všechny od prezidenta Bidena po FDA, CDC, Pfizer, Moderna a mnoho dalších za smrt a zranění biologickými zbraněmi Covid-19, které byly podvodně vydávány za „vakcíny“. Tvrdil, že „to je mnohem horší“ než norimberské procesy s nacisty po druhé světové válce a dodal:

„Toto je organizovaný zločin.“ . . Skryli se za ochranný štít imunity, který je zbavuje odpovědnosti za výrobek tím, že pojmenovali dodání biologické zbraně – očkovací program… Jde vlastně o trestný čin. Jedná se o akt domácího teroru a je to porušení antimonopolních pravidel. Tohle je vydírání. Toto je vydírání ze staré školy a neliší se od davu ve dvacátých letech minulého století. Jde o staré vydírání za účelem osobního prospěchu a zisku na úkor lidských životů. Musíte tomu říkat, jak to je, a je to organizovaný zločin. Řekl bych, že nacisté byli lepší než lidé, kteří to dělají… Skutečnou otázkou je, proč američtí občané vyvinuli zbraň, která by zabíjela Američany, a byli za to placeni? To je morálně pobuřující otázka a bohužel se na ni téměř nikdo neptá.

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

700 milionů celosvětově zemře z CV19 Vax do roku 2028 – Dr. David Martin, 28. června 2022 (63 minut)

Přečtěte si více: 700 milionů celosvětově zemře z CV19 Vax do roku 2028 – Dr. David Martin, USA Watchdog , 28. června 2022

Doporučený obrázek: Bill Gates nikdy neřekl, že vakcíny Covid zabijí nebo zneškodní 7 milionů lidí , India Today „Fact Check“, 20. ledna 2021

zdroj: The Exposé https://expose-news.com/2022/10/05/expert-claims-covid-vaccines-will-kill-700-million/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *