, ,

USDOD vydal smlouvu na výzkum COVID-19 společnosti na Ukrajině, 3 měsíce předtím, než bylo známo, že COVID-19 existuje

Svět se poprvé začal o novém koronaviru dozvídat počátkem ledna 2020 se zprávami o údajném novém onemocnění podobném zápalu plic, které se šíří přes Wuhan v Číně. Svět však ve skutečnosti o Covid-19 nevěděl až do února 2020, protože teprve 11. dne toho měsíce Světová zdravotnická organizace oficiálně pojmenovala novou koronavirovou nemoc Covid-19.

Když je to tedy oficiální pravda, proč údaje vlády Spojených států ukazují, že Ministerstvo obrany USA (DOD) udělilo 12. listopadu 2019 kontrakt společnosti Labyrinth Global Health INC. na „Výzkum COVID-19“ na dobu nejméně jednoho měsíce? před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce předtím, než byl oficiálně nazván Covid-19?

Tím však šokující zjištění nekončí. Zakázka udělená v listopadu 2019 na „Výzkum COVID-19“ nebyla pouze nařízena, aby se uskutečnila na Ukrajině, ve skutečnosti byla součástí mnohem větší zakázky na „Program snižování biologických hrozeb na Ukrajině“ .

Možná vysvětluje, proč Labyrinth Global Health spolupracuje s EcoHealth Alliance Petera Daszaka a Metabiota Ernesta Wolfe od svého založení v roce 2017.

Vláda Spojených států má webovou stránku nazvanou „ USA Spending “, oficiální otevřený zdroj informací o federálních výdajích. Podle webu k 12. dubnu 2021 utratila americká vláda „v reakci na COVID-19“ ohromujících 3,63 bilionu dolarů. Ale to nejsou jediné informace o Covidu, které lze na webu najít.

V ‚Award Search‘ jsou skryty podrobnosti o zakázce udělené ministerstvem obrany společnosti s názvem ‚ Black & Veatch Special Projects Corp ‚, která je údajně „globální inženýrskou, obstarávací, konzultační a stavební společností specializující se na rozvoj infrastruktury“. .

Zakázka byla udělena 20. září 2012 a je popsána jako „Odborné, vědecké a technické služby“. Je zřejmé, že je to velmi vágní a s největší pravděpodobností to nebude zajímat každého, kdo na to náhodou narazí. Ale hluboko v detailech je něco obsaženo, co by mělo zajímat každého a každého.

‚Historie ocenění‘ pro smlouvu obsahuje záložku pro ‚Dílčí ocenění‘ s podrobnostmi o příjemcích, datu akce, částce a velmi stručný popis pro 115 dílčích transakcí. Většina dílčích cen je extrémně všedních věcí, jako je „laboratorní vybavení pro Kyjev“ nebo „kancelářský nábytek pro Kyjev“.

Klikni pro zvětšení

Existuje však jedna dílčí cena, která mezi ostatními vyniká, a byla udělena společnosti Labyrinth Global Health INC za „dokumentaci rukopisů malých a středních podniků a výzkum COVID-19“.

Ocenění za výzkum Covid-19 není zrovna šokující, když je svět údajně v sevření pandemie Covid-19, ale vzhledem k tomu, že subdodávka byla udělena 12. listopadu 2019, alespoň měsíc před údajným vznikem nový koronavirus a tři měsíce předtím, než byl oficiálně nazván Covid-19, by ocenění za výzkum Covid-19 mělo být pro každého šokem.

Tím ale šok nekončí, protože kontaktní místo pro výzkum Covid-19 bylo instruováno na Ukrajině, stejně jako celá zakázka udělená DOD společnosti Black & Veatch Special Projects Corp.

Podrobnosti smlouvy nalezené na stránce ‚USA Spending‘ ve skutečnosti odhalují, že konkrétním oddělením DOD, které zakázku zadalo, byla Agentura pro snižování hrozeb obrany (DTRA). Smlouva byla zadána 20. září 2012 a uzavřena dne 13. října 2020.

I když jsou podrobnosti vágní, stránka vlády USA také odhaluje, že 21,7 milionů dolarů z kontraktu ve výši 116,6 milionů dolarů bylo vynaloženo na „Program snižování biologických hrozeb na Ukrajině“.

Proč ministerstvo obrany zaplatilo společnosti, která je údajně „globální inženýrskou, dodavatelskou, konzultační a stavební společností specializující se na rozvoj infrastruktury“, aby pomohla zavést „program snižování biologických hrozeb na Ukrajině“?

A proč jak DOD, tak uvedená společnost poté zaplatily společnosti Labyrinth Global Health INC za provedení výzkumu COVID-19 na Ukrajině alespoň jeden měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce předtím, než byl oficiálně nazván Covid-19?

Labyrinth Global Health , která byla založena v roce 2017, je údajně „malým podnikem vlastněným ženami s hlubokými odbornými znalostmi a prokázanými výsledky podporujícími iniciativy pro vědecký a lékařský pokrok“.

Popisují se jako „multikulturní a mezinárodní organizace s kancelářemi ve čtyřech zemích a týmem odborníků s různým zázemím a kompetencemi, včetně mikrobiologie, virologie, globálního zdraví, ošetřovatelství v oblasti nově vznikajících infekčních nemocí, lékařské antropologie, terénní epidemiologie, klinického výzkumu a zdraví. informační systémy.“

Jedna z těchto kanceláří se právě nachází v Kyjevě na Ukrajině, který společnost nazývá „bránou do východní Evropy“.

Vedoucí tým Labyrinth Global se skládá z Karen Saylors, PHD, která je generální ředitelkou; Mary Guttieri, PHS, která je hlavní vědeckou ředitelkou; a Murat Tartan, který je finančním ředitelem.

Karen Saylors, PhD, která spoluzaložila Labyrinth Global Health, údajně více než deset let pracovala v oblasti mezinárodního veřejného zdraví a mnoho let žila v Africe zakládáním globálních sledovacích sítí, „ve spolupráci s partnery na zlepšení politiky globálního zdraví v oblasti infekčních chorob. detekce onemocnění, reakce a kontrola“.

V Labyrinth se Dr. Saylors specializuje na studie, jejichž cílem je pochopit a zmírnit biologická a behaviorální rizika přenosu nemocí. Dr. Saylors spolupracoval s Oxford University Clinical Trials Network ve Vietnamu na výzkumu dozoru nad zoonotickými chorobami a nadále koordinuje s regionálními partnery nově vznikající ohniska ve zvířecí a lidské populaci.

Ale kdo jsou partneři, se kterými se Dr Karen Saylors a Labyrinth Global Health rozhodli spolupracovat? Nejsou to nikdo jiný než ‚Eco-Health Alliance‘ a ‚Metabiota‘.

Dr. Karen Saylors, Eco-Health Alliance a Metabiota spolupracovaly na programu „PREDICT“ Agentury Spojených států pro mezinárodní rozvoj (USAID) od roku 2009, zatímco Labyrinth Global Health spolupracovaly s EHA a Metabiota na programu PREDICT od roku 2017.

PREDICT, který byl spuštěn v roce 2009 a financovaný USAID, byl systémem včasného varování před novými a nově se objevujícími chorobami ve 21 zemích. Byl veden Institutem zdraví Davis One z Kalifornské univerzity (UC) a hlavními partnery byly EcoHealth Alliance (“EHA”) , Metabiota, Wildlife Conservation Society a Smithsonian Institution, a jak jsme právě odhalili; Labyrint globální zdraví. PREDICT byl předchůdcem ambicióznějšího projektu Global Virome Project.

USAID popisuje PREDICT tak, že „významně přispěl k posílení globálního dohledu a laboratorních diagnostických schopností pro známé i nově objevené viry v rámci několika důležitých skupin virů, jako jsou filoviry (včetně ebolavirů), chřipkové viry, paramyxoviry a koronaviry “.

Zde je jedna z mnoha studií publikovaných Eco Health Alliance, Metabiota a Labyrinth Global Health, která dokazuje spojení –

Společnost PREDICT se spojila s neziskovou organizací Eco Health Alliance (EHA), aby uskutečnila své 9leté úsilí katalogizovat stovky tisíc biologických vzorků „ včetně více než 10 000 netopýrů “. Studie z roku 2015 o „rozmanitosti koronaviru u netopýrů“ financovaná PREDICT zahrnovala mezi její účastníky také Petera Daszaka, prezidenta EHA.

Eco Health Alliance je uvedena jako partner Wuhanského virologického institutu („WIV“) na archivovaných stránkách jeho webu a v roce 2018 byla zástupcem generálního ředitele WIV zmíněna jako jeden ze „strategických partnerů“ institutu.

Je pozoruhodné, že vztah mezi WIV a americkým zřízením Biodefense prohloubil politický poradce EHA, David R. Franz, bývalý velitel americké laboratoře pro biologické zbraně ve Fort Detrick.

Dr. Shi Zhengli z WIV, alias „Batwoman“, také spolupracovala s Daszakem z EHA na studiích souvisejících s netopýry. Již v roce 2005 prováděli Daszak a Zhengli výzkum koronavirů podobných SARS u netopýrů. Několik studií financovaných PREDICT o koronavirech podobných SARS a prasečí chřipce počítá s příspěvky Zhengliho i Daszaka. Snad nejpozoruhodnější z nich je studie z roku 2015 PREDICT a NIH financovaná z roku 2015, jejímž spoluautorem je: „ Shluk cirkulujících netopýřích koronavirů podobný SARS ukazuje potenciál pro vznik lidí “ .

Mezitím je Nathan Wolfe zakladatelem Metabiota a neziskové organizace Global Viral . Strávil více než osm let prováděním biomedicínského výzkumu v subsaharské Africe a jihovýchodní Asii. Není překvapením, že Wolfe je mladým globálním lídrem Světového ekonomického fóra . Ještě pozoruhodnější je, že od roku 2008 byl členem DARPA’s DSRC , Defense Science Research Council, dokud nebyla rozpuštěna .

Všichni tito lidé a organizace pracují minimálně poslední desetiletí na studiu koronavirů a pomáhají zakládat Biolab na Ukrajině. Všichni k tomu využívají prostředky amerického ministerstva obrany. Mnohem více si o tom můžete přečíst zde , zde a zde .

Biolaboratoře na Ukrajině odložíme prozatím stranou a vraťme se k tématu Covid-19. Pokud vláda USA financovala výzkum Covid-19 předtím, než bylo veřejně známo, že Covid-19 existuje, pak to naznačuje, že buď věděli, že Covid-19 existuje přirozeně, nebo se podíleli na konstrukci tohoto viru v laboratoři.

Ale pokud vám k tomuto závěru nestačí smluvní důkazy (měly by být), pak je možná spojte s důkazy, že americký Národní institut pro alergie a infekční nemoci (NIAID) a Moderna měly v prosinci kandidáta na koronavirus. 2019 bude.

Dohoda o důvěrnosti, kterou si můžete prohlédnout zde, uvádí, že poskytovatelé „Moderna“ spolu s „Národním institutem pro alergie a infekční nemoci (NIAID) souhlasili s převodem „kandidátů na vakcínu proti koronaviru mRNA“ vyvinutých a vlastněných společně NIAID a Moderna příjemcům „The University of North Carolina v Chapel Hill‘ dne 12. prosince 2019.

Smlouva o převodu materiálu byla podepsána 12. prosince 2019 Ralphem Baricem, PhD, na University of North Carolina v Chapel Hill, a poté dne 16. prosince 2019 podepsána Jacqueline Quay, ředitelkou podpory licencí a inovací na University of North Carolina.

Smlouvu podepsali také dva zástupci NIAID, jedním z nich byla Amy F. Petrik PhD, specialistka na transfer technologií, která smlouvu podepsala 12. prosince 2019 v 8:05. Dalším signatářem byl Barney Graham MD PhD, vyšetřovatel NIAID, tento podpis však nebyl datován.

Posledními signatáři dohody byli Sunny Himansu, vyšetřovatel společnosti Moderna, a Shaun Ryan, zástupce generální rady společnosti Moderna. Oba podpisy byly učiněny 17. prosince 2019.

Všechny tyto podpisy byly provedeny dříve, než se dozvěděli o údajném výskytu nového koronaviru. Až 31. prosince 2019 se Světová zdravotnická organizace (WHO) dozvěděla o údajném shluku případů virové pneumonie v čínském Wu-chanu. Ale ani v tomto okamžiku nezjistili, že je na vině údajný nový koronavirus, místo toho uvedli, že zápal plic má „neznámou příčinu“.

To vše vyžaduje mnohem více výzkumu, aby se všechny kousky skládačky daly dohromady, ale tady je to, co zatím rozhodně víme –

  • V prosinci 2019 se ve Wu-chanu objevil nový koronavirus.
  • Svět se o tomto novém koronaviru dozvěděl až začátkem ledna 2020.
  • Svět nevěděl, že se tento nový koronavirus nazývá Covid-19 až do února 2020, kdy jej tak oficiálně pojmenovala Světová zdravotnická organizace.
  • Ministerstvo obrany USA udělilo zakázku na profesionální, vědecké a technické služby společnosti Black & Veatch Special Projects Corp ‚, což je údajně „globální inženýrská, nákupní, konzultační a stavební společnost specializující se na rozvoj infrastruktury“.
  • Tato smlouva zahrnovala program snižování biologické hrozby na Ukrajině.
  • V rámci této větší zakázky byla dne 12. listopadu 2019 udělena další zakázka společnosti Labyrinth Global Health na „Výzkum COVID-19“.
  • To bylo uděleno nejméně měsíc před údajným výskytem nového koronaviru a tři měsíce předtím, než byl oficiálně nazván Covid-19.
  • Labyrinth Global Health spolupracuje s organizacemi „Eco Health Alliance“ a „Metabiota“ a účastní se programu USAID PREDICT. Všichni tito lidé a organizace pracují minimálně posledních deset let na studiu koronavirů a pomáhají zakládat Biolaboratoře na Ukrajině. Všichni k tomu využívají prostředky amerického ministerstva obrany.
  • Informace zde nalezené poukazují na to, že Eco Health Alliance má ruku na vytvoření viru Covid-19.
  • Informace zde nalezené ukazují, že společnost Moderna se podílela na vytvoření viru Covid-19.
  • „Moderna“ spolu s „National Institute of Allergy and Infectious Diseases“ (NIAID) souhlasily s převodem „kandidátů na vakcínu proti koronaviru mRNA“ vyvinutých a vlastněných společně NIAID a Moderna příjemcům „The University of North Carolina at Chapel Hill“ dne 12. prosince 2019.
  • ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/10/06/2019-contract-covid-resarch-ukraine-us-dod/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *