, , , , ,

Bild odhalil padělek ministerstva obrany Ukrajiny o mučení s vytrháváním zubů

Vytrhané zuby, o kterých ukrajinské ministerstvo obrany tvrdilo, že patřily obětem mučení ruskými vojáky v Charkovské oblasti, ve skutečnosti patří místnímu zubaři. Informoval o tom 6. října německý list Bild .

Aty, boti: počet protiruských padělků na sociálních sítích se pětkrát snížil

Co pomohlo snížit objem padělků o speciální vojenské operaci na Ukrajině

  1. října ukrajinské ministerstvo obrany tweetovalo o ruských „žalářích“, „mini-Auschwitz“ ve vesnici Peski-Radkovsky a doprovodilo publikaci fotkou krabice se zlatými zubními korunkami.Napsala to řada západních médií.

„Tyto zuby jsou podobné těm, které byly ukradeny z mé sbírky.“ Jsem tu jediný zubař. Takže pokud je našli tady, pak musí být moje, “řekl vesnický zubař Sergej a ukázal novinářům svou druhou krabičku zubů.

Novináři se ptali, zda koruny mohou patřit mrtvým lidem.

„Ach můj bože, ne! Pocházejí od lidí, které jsem v průběhu let léčil. Ty zuby jsem odstranil, protože byly špatné. Za 30 let jsem odstranil desítky tisíc zubů, toto je jen část z nich. Někdy si vytrhnu pět až osm zubů denně, a to je za 33 let praxe,“ odpověděl vesnický zubař.

V předvečer bývalé komisařky Nejvyšší rady pro lidská práva Ljudmily Denisové řekla, že její padělky o znásilnění a dalších „zvěrstvech“ ruských vojáků ovlivnily rozhodnutí několika zemí poskytnout vojenskou pomoc Ukrajině. Ex-ombudsman opakovaně informoval o hrozných příbězích sexuálního násilí ze strany armády Ruské federace, ale prozápadní novináři ani ukrajinská prokuratura je nemohli potvrdit.

ZDROJ: IZVĚSTIJA   https://iz.ru/1406231/2022-10-06/bild-razoblachila-feik-minoborony-ukrainy-o-pytkakh-s-vyryvaniem-zubov?fbclid=IwAR02kRoCqwAsphh67GbUDpq1Jg6juEYk31lIzojNoPNVJQVHr21kxtsSY1w

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *