, , , , , , ,

Dánská studie zjistila, že Bill Gates zabil se svou DPT vakcínou miliony dětí v Africe

Dánská studie zjistila, že Bill Gates zabil se svou DPT vakcínou miliony dětí v Africe

Celý článek si můžete posůechnout ZDE:

 

05/04/2024

(Baxter Dmitry, The People’s Voice ) Podle zjištění vyšetřování dánské vlády je Bill Gates zodpovědný za smrt statisíček mladých afrických dívek, kterým měl tento globalistický miliardář zničit zdraví nebezpečnými DTP vakcínami.

Bill Gates svého času požádal dánskou vládu, aby podpořila očkování 161 milionů afrických dětí proti DTP. Jak vysvětluje Robert F. Kennedy junior, Dánové však byli podezřívaví kvůli špatné pověsti celobuněčné vakcíny proti záškrtu, tetanu a černému kašli (DTP).

 

Uvedená vakcína byla zakázána v Evropě a Spojených státech amerických, protože způsobovala vážná poškození mozku a zabíjela jedno z každých 300 očkovaných dětí.

Jako dánská vláda odhalila Gatesovy lži

Gates se navzdory všemu udržel v Africe celobuněčné DPT vakcíny při životě a díky jeho úsilí byly tyto vakcíny podány 161 milionům afrických dětí i poté, co je v západních zemích zakázali kvůli způsobení masových úmrtí.

Gates argumentoval dánské vládě tím, že vakcína údajně zachránila 30 milionů životů v Africe. Proto dánská vláda ho požádala o podložení svých tvrzení údaji, ale Bill Gates žádné neměl.

Dánská vláda tedy sama vyslala výzkumníky do Afriky, aby provedli vlastní studie, které zkoumaly 30leté údaje o DTP vakcíně.

Výzkumníci přiznali, že to, co zjistili, je šokovalo. Mladé dívky, kterým byla aplikována Gatesova DTP vakcína, umíraly 10krát častěji než ty děti, které nebyly očkovány.

Prohlédněte si video s Robertem F. Kennedym juniorem (v angličtině) jak o těchto zjištěních vypráví:

&

nbsp;

Tyto dívky sice byly chráněny před záškrtem, černým kašlem a tetanem, ale umíraly na příčiny, které si s vakcínou nikdo nikdy nespojoval.

„Umírali na anémii, malárii, plicní choroby, respirační choroby a zápal plic,“ vysvětluje Robert F. Kennedy junior. Jejich imunitní systém byl zkrátka zcela zničen. Jiným menším chorobám se nedokázaly bránit.

„Třicet let si nikdo nevšiml, že umírají očkované dívky, a ne neočkované,“ řekl Kennedy.

Profesorka Christine Stabell Bennová, jedna z dánských výzkumnic zapojených do vyšetřování, poděkovala Robertu F. Kennedymu za sdílení příběhu o DPT vakcíně v Africe.

Profesor Benn na sociální síti LinkedIn vysvětlil, jak studie dospěla ke svým zjištěním:

„Mnoho lidí mě upozornilo na skutečnost, že Robert F. Kennedy Jr. vzpomínal studie naší skupiny o celobuněčné vakcíně proti záškrtu, tetanu a černému kašli (DTP) používané v Africe. Ptali se mě, jestli je ten příběh pravdivý.

Dovolte mi představit příběh z naší perspektivy. Stručně řečeno, některé detaily jsou nepřesné, ale celková zpráva – že jsme objevili vážný bezpečnostní signál v souvislosti s DTP vakcínou pro ženy – je správná.

Analýza ukázala, že zavedení DTP vakcíny v Guineji-Bissau bylo spojeno s 2-násobným zvýšením celkové úmrtnosti. U dívek se odhadovalo 2,6násobné (s intervalem spolehlivosti 95% CI=1,57–4,32) zvýšení mortality.

Je vhodné poznamenat, že tyto studie byly po přezkoumání WHO řádně publikovány. Pokud by byly zahrnuty i do přehledu WHO, negativní účinek DTP vakcín by byl ještě výraznější.

V roce 2020 jsme zkontrolovali všechny údaje v souvislosti s velkým přezkoumáním nespecifických účinků, včetně všech studií s prospektivním sledováním, i nových studií, v celkovém počtu 17 studií. Očkování proti DTP versus neočkování proti DTP bylo spojeno s 2,07násobně vyšší mortalitou (95% CI=1,60-2,67). Odhad byl 2,54 (1,68-3,86) u žen.

Mezi dětmi očkovanými proti DTP měly ženy téměř o 50% vyšší úmrtnost než muži, čili 1,47 násobek (1,18-1,84). Byla pozorována závislost na dávce, přičemž poměr úmrtnosti žen a mužů se zvyšoval s každou další dávkou vakcíny DTP.

Závěr je velmi jasný: Celobunková DTP vakcína používaná v zemích s nízkými příjmy je spojena se zvýšenou úmrtností žen. Pozorování nebylo v rozporu s dobrými prospektivními studiemi.

Nejasné zůstává, proč WHO stále nekoná. Proto vítáme, že Robert F. Kennedy junior sdílel tento příběh o DTP vakcíně, i když si některé malé detaily trochu popletl.“

 

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *