Lékař a molekulární genetik: „Svět se vrhá do režimu zombie“

článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

7.4.2024

Proč se nedaří masy „probudit?“ Proč se spíš občas zdá, že propadají do stále hlubšího „spánku“? Proč se nechají manipulovat a jen slepě přebírají vše, co je jim podsunuto?

Právě na to dává odpovědi německý lékař a molekulární genetik, který je přesvědčen, že každý, kdo již prohlédl, musí probouzet ostatní.

Také on zaznamenal, že lidstvo bylo většinově přeměněno v jakési zombie, jejichž mozky byly možná až nenávratně vymyty. Tuto skutečnost do značné míry odkryl Covid, kdy se ukázalo, že samostatné myšlení již není většině lidí vlastní.

Nyní se většina světa žene rychlým tempem do budoucí digitální diktatury, což ovšem spící masy vůbec nevnímají. Dokonce se zcela dobrovolně podřídí a přijmou jak své digitální identity, tak také bezhotovostní svět s digitální měnou.

Jak tedy lidstvo dospělo k tomu, že většina již nemá žádné vlastní názory (pouze ty umně podsunuté médii) a proč již většina lidí ztratila schopnost myslet?

Lékař a molekulární genetik Dr. Michael Nehls bije na poplach: „Dochází k cílenému globálnímu útoku na náš imunitní systém, který nás nakonec připravuje o naši schopnost myslet.“

„Lidská individualita by měla být zničena,“ říká lékař a autor bestsellerů, které v USA vyvolaly rozruch. „Covidová krize byla zinscenována, aby lidi psychicky oslabila,“ vysvětluje Nehls.

„Vitalita hipokampu je ovlivněna existenčními obavami, podvýživou, izolací a nárůstem lidí, kterým byla aplikována injekce mRNA. Tím se ztratilo vědomé myšlení a aktivní jednání.“

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 7.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply
  1. Alex
    Alex says:

    Nene. Přemnožily se zombie. Nemají duši. Vždy podléhají nejsilnější propagandě a pro ně autoritě. Duše nestojí nikde ve frontě natěšené, až se zase narodí nějaký člověko-biorobot, aby do něj mohly vstoupit. A protože se přemnožily typy bez duší, což bylo už před covidem a vaxem (názory na migrace, lgbt, změny pohlaví, zlé Rusko a další nesmysly..), tak to všude vypadá jako v blázinci. Bioroboti bez duší s psychikou zombie a elementární psychikou ničí svět Lidí pod vedením pseudolidí bez duší s psychikou démon. A než na to Lidi přijdou a pochopí to, což bude trvat, protože těla mají všichni stejná, tak to bude mazec.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *