Jaká událost odstartuje vstup do světa, ve kterém nikdo nic nevlastní a vše se sdílí?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

14.2.2024

Protože si všímám, že stále více lidí dává přednost mluvenému slovu před čteným, rozhodla jsem se, že postupně některá důležitá témata nahraji a zveřejním i sérii mluvených pořadů.

Jak jsem vás zde před pár dny upozornila, tak již minulý týden jsem pro vás připravila první takový pořad, ve kterém se zamýšlím nad tím, jaká událost povede k zavedení takzvaného „Nového světového řádu.“

Aby totiž mohli zrušit hotovost, zavést plošně digitální měnu, digitální identitu a postupně zrušit i další možnosti plateb, potřebují k tomu podobnou událost jako byl covid.

Ten urychlil mnohé procesy a stal se například záminkou ke schválení pandemické smlouvy a nové podoby Mezinárodních zdravotních předpisů.

Proto jsem se rozhodla rozebrat, jaká událost by mohla být ta, která povede k dalšímu rychlému posunu.

Do úvahy přichází hned několik možností.

Mohla by být onou událostí, která odstartuje poslední fázi NWO, „nemoc X“? Poučili se z předchozích „pandemií?“ Vychytali již chyby, které dělali za Covidu, tak, jako za Covidu eliminovali  chyby, které dělali v době pandemie prasečí chřipky?

Dozvíte se také, které nemoci by přicházely v úvahu, ale i pravděpodobný termín, kdy by zřejmě nejdřív mohla ona „nemoc X“ vypuknout a mnohé další.

Pravidelní čtenáři jistě zaznamenali, že tato nahrávka byla na YouTube zcenzurována dřív, než jsem ji stihla zveřejnit, jak jsem zde již  upozornila.

Poté prošla drobnými – avšak jen kosmetickými – úpravami. Raději jsem se však nepokoušela o opětovné zveřejnění na YouTube a rozhodla jsem se přejít na necenzurovanou platformu.

Vše si můžete poslechnout na novém kanálu na Rumble ZDE, kde během týdne najdete druhý díl, ve kterém si rozebereme další možné události, které by mohly urychlit finální zavádění digitální diktatury.

Na závěr upozorňuji, že nemám ráda čtení z „taháků,“ nedělám si ani osnovu, jen si předem rozmyslím téma. Pak mluvím přímo, přesně tak, jak mi slova přijdou na jazyk.

Jediné, co jsem například v tomto případě četla a předem si i připravila, byl seznam možných „nemocí X.“

Vím, že jsem mizerný rétor (což je i důvod, proč raději píšu), proto předem omluvte poněkud horší kvalitu nahrávky, předpokládám, že tím hlavním je myšlenka a dané informace.

Mimochodem, youtubový kanál nezůstane nevyužit. Bude sloužit spíše pro zábavná videa jako bylo to první jako připomínka „doby covidové.“

Další už bude poněkud aktuálnější a bude se týkat „dezinformací“ pětidemoliční vlády. Na ten se můžete těšit tak za dva týdny.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *