, , , , , , , ,

S tím, jak se množí chór „Vakcíny proti Covidu jsou nebezpečné“, WHO vyhrožuje „antivakcinačním aktivistům“ a označuje neočkované za „hlavní zabijáckou sílu“

vakcíny proti covid

S tím, jak se množí chór „Vakcíny proti Covidu jsou nebezpečné“, WHO vyhrožuje „antivakcinačním aktivistům“ a označuje neočkované za „hlavní zabijáckou sílu“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

 

20.12.2022

Minulou středu označila Světová zdravotnická organizace („WHO“) neočkované lidi za „hlavní zabijáckou sílu na celém světě“. WHO propaguje nové video, které se zaměřuje na „antivakcinační aktivismus“ tím, že odsuzuje ty, kteří se rozhodnou nenechat se očkovat, za podporu „protivědecké agrese“.

WHO toto hromadné odsouzení „antivakcinačních aktivistů“ navzdory  nově vznikajícím rizikům  experimentálních  injekcí mRNA . Předvedený lékař, pediatr a obhájce vakcíny WHO Peter Hotez však tato fakta ve svém chvástání neuznal.

Více čtěte ZDE a ZDE

Co věděli a kdy to věděli?

Den předtím, než WHO zveřejnila své video na Twitteru, uspořádal guvernér Floridy Ron DeSantis kulatý stůl o odpovědnosti. Oznámil své plány podat žádost Nejvyššímu soudu státu, aby svolal velkou porotu, která by prošetřila „jakékoli a všechny provinění“ s ohledem na „vakcíny proti Covidu“. Cílem, řekl DeSantis, by bylo získat více informací od farmaceutických společností o vakcínách a jejich potenciálních vedlejších účincích.

Více čtěte ZDE .

Zodpovědnost společnosti Covid se blíží

Koroner ve Spojeném království rozhodl, že smrt zdravého a zdravého 27letého muže byla způsobena krevní sraženinou jako přímý důsledek bodnutí AstraZeneca.

V USA členové republikánské strany Stálého výběrového výboru Sněmovny reprezentantů pro zpravodajské služby vydali zprávu, která naznačuje, že SARS-CoV-2 mohl být čínskou biologickou zbraní.

Konzervativní poslanec britského parlamentu odsoudil schválení těchto injekcí pro kojence jako „ne bezpečné, ne účinné a ne nezbytné“.

Naneštěstí pro ty, kteří stále prosazují tento psychologický program, se lidé na celém světě probouzejí a uvědomují si, že „lék“ byl smrtelnější než nemoc.

Více čtěte ZDE .

Soubory Twitter

„Shadowbanning“, „filtrování viditelnosti“, „deamplifikace“(filtrace viditelnosti) – soubory Twitteru vydané od převzetí Elona Muska nám daly nový a zlověstný jazyk digitální cenzury. Uživatelé byli například systematicky deamplifikováni(zneviditelnění), stínově zakázáni a zakazováni v podstatě proto, že jsou zuřivými odpůrci doktrín, jako je „bílá privilegia“ a „teorie kritické rasy“, a byli proti Covidovým lockdownům a povinnému očkování.

První podrobnosti o souborech Twitter byly zveřejněny 2. prosince. Bývalé vedení Twitteru omezilo veřejnou debatu; svévolně stanovovalo hranice toho, co je falešné a co skutečné.

Více čtěte ZDE a ZDE .

Zveřejňované detaily se zatím týkají notebooku Huntera Bidena a politiky USA. Ale kdo ví, co ještě mohou prozradit. Mají Covidians strach z toho, jaká tajemství nemusí zůstat skryta?

Vědci a výzkumníci odpovídají na otázku: Jsou injekce Covid bezpečné nebo účinné?

Analýza údajů z průzkumu shromážděných Stevem Kirschem by naznačovala, že nejen že to není bezpečné nebo účinné, ale s největší pravděpodobností způsobuje více úmrtí PLUS další důkazy o iatrogenní smrti(pozn.redakce iatrogenní -znamená způsobený lékařem).

Smyslem této analýzy není definitivně prokázat, že injekce Covid způsobuje smrt, ale spíše zdůraznit, že pokud by orgány veřejného zdraví byly jakkoli čestné a kompetentní, shromažďovaly a analyzovaly by tato data, správně zohledňovaly a opravovaly jakékoli matoucí faktory.

Na celém světě to úřady veřejného zdraví nedělají. Proč ne, je jediná otázka, kterou byste si měli položit.

Více čtěte ZDE (včetně 23minutové videoprezentace a snímků z prezentace).

Proč očkujeme děti?

Spojené království  schválilo vakcíny Covid pro kojence s lékařským hlídačem, který říká, že „nižší dávka Pfizeru je  bezpečná a účinná  pro děti ve věku 6 měsíců a starší“.

„Vakcíny proti koronaviru (Covid-19) jsou  bezpečné a účinné . Poskytují vám tu nejlepší ochranu proti Covid-19“.

Koordinátor reakce na koronavirus Bílého domu, Ashish Jha, uvedl, že očkování pro děti ve věku od šesti měsíců do 5 let bylo „nadmíru  bezpečné a účinné a důkladně testované“.

Zatímco  Evropská agentura pro léčivé přípravky  uvádí: „schválené vakcíny proti Covid-19 jsou  bezpečné a účinné .

Předložené důkazy však naznačují, že vakcíny Covid nejsou účinné, existují vážné otázky o jejich bezpečnosti a nejsou nutné pro děti.

Více čtěte ZDE .

Účinek lipidových nanočástic na červené krvinky způsobující jejich dysfunkčnost – je zřejmý

Lipidové nanočástice (“LNP”) používané ve formulacích Pfizer a Moderna jsou složeninou čtyř různých lipidů (tuků). A ptáte se, jaký je jejich historický úspěch? Kdykoli se je lidé pokusili použít v souvislosti s jejich injekčním podáváním zvířatům nebo jiným lidem, věci se „zvrtly“ kvůli problémům s toxicitou.

LNP jsou specifické v několika ohledech, ale především v oblasti toxicity pro člověka, protože obsahují kationtové lipidy. Kationtové lipidy jsou samy o sobě strašně toxické.

Více čtěte ZDE .

Mluví matka, obhájce lékové bezpečnosti a lékař

Přední obhájkyně lékové bezpečnosti, matka syna poškozeného „vakcinou“ mRNA a lékařka interního lékařství, se sešli, aby promluvili o síti vlivu Big Pharma; nebezpečí lipidových nanočástic a jak „byla porušena běžná praxe medicíny“.

Sonia Elijah z Trial Site News mluví s Kim Witczak, Heather Hudson a doktorem Eduardem Balbonou.

Kim Witczak, přední mezinárodní obhájce bezpečnosti léků a zástupce spotřebitelů v poradním výboru FDA. Witczak mluví o svém rozsáhlém výzkumu o zákeřném vlivu Big Pharma na média; právní systém; lékařské časopisy a akademické instituce, abychom jmenovali alespoň některé, což vyvrcholilo vytvořením mapy nazvané Pavoučí síť.

Heather Hudson, matka těžce poškozeného mladého muže mRNA vakcínou, která se stala lékařkou, otevřeně mluví o zranění svého syna (plicní embolie, srážení krve a neuropatie) a o tom, jak jeho stav, antifosfolipidový syndrom, který způsobuje, že imunitní systém napadá tělo vlastních buněk, souvisí s lipidovými nanočásticemi nalezenými v injekci Pfizer-BioNTech mRNA Covid-19, zejména s modifikovanými fosfolipidy.

Doktor Eduardo Balbona pomohl zachránit Codyho, syna Heather, když byl na pokraji smrti a když ho všichni ostatní lékaři odmítli. Dr Balbona provedl kritické testy, které ukázaly, že modifikované fosfolipidy nalezené v injekcích mRNA způsobily Codyho zranění, která změnila život.

Průkopnický výzkum Dr Balbony i Hudsonové vedl k objevu, jak mohou injekčně modifikované fosfolipidy způsobit vážné nežádoucí účinky v lidském těle.

TrialSiteNews: Advokát, matka a lékař vyjádřili obavy ohledně injekcí mRNA,
18. prosince 2022 (69 minut)

Lékaři, vědci, výzkumníci a politici mnohokrát vyzývali k zastavení injekčního programu Covid kvůli bezpečnostním problémům, z nichž první se objevil ještě předtím, než byla v prosinci 2020 ve Spojeném království aplikována injekce prvnímu uživateli. Více čtěte ZDE , ZDE a ZDE . A sbor hlasů stále sílí a je stále hlasitější.

V roce 2002 nabídl Alan R. Yurko svou definici pojmu „iatrogenocida“ jako systematické vyhlazování populace prostřednictvím lékařských chyb. Toby Rogers shrnul to, čeho jsme nyní svědky, ve svém článku „ 175 let vědy v jediném okamžiku v háji“:

„Škody způsobené těmito injekcemi jsou nejhorší katastrofou v historii medicíny a to vše zakrývá fašistický farmaceutický stát, jeho lokajové a kultura vybudovaná kolem iatrogenocidy.“

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/12/20/who-threatens-anti-vaccine-activists/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *