, , , , , , ,

Vladimir Putin v projevu před federálním shromážděním varoval, že pokud dojde k intervenci vojsk NATO na Ukrajinu a k útoku na ruská vojska, bude z toho jaderná apokalypsa!

Vladimir Putin v projevu před federálním shromážděním varoval, že pokud dojde k intervenci vojsk NATO na Ukrajinu a k útoku na ruská vojska, bude z toho jaderná apokalypsa! Jenže se zdá, že Západ tu apokalypsu chce a eskalace je pro něj kreslený seriál! Rusko nedovolí Západu vměšování do vnitřních záležitostí a likvidaci národa tak, jak to provedl vazalským zemím Východního bloku po pádu Železné opony!

29.2.2024

Události a následky pondělní schůzky špiček EU a NATO v Paříži, kde se jednalo o možnosti vyslání kontingentů vojsk ochotných zemí NATO na Ukrajinu, ale nedošlo se zatím ke shodě, nepřestává rezonovat informačním prostorem a na situaci okolo Macronových výroků reagoval už i ruský prezident Vladimir Putin během čtvrtečního vystoupení před federálním shromážděním, které trvalo přes dvě hodiny.

Probírala se především ekonomická a strategická témata. Nicméně došlo i na komentář k událostem z posledních dní, kdy západní média jsou zaplavena informacemi o tom, že část členských zemí NATO zcela reálně zvažuje vyslání vojsk na Ukrajinu, i když za určitých podmínek, které lze shrnout jako balík alibi pro koaliční akci, protože solitérně se zatím do toho jednotlivým zemím NATO nechce.

To staví celou bezpečnostní eskalaci v Evropě do pozice šílence, který chce odpálit vodíkovou bombu, ale nechce to zmáčknout sám, ale pouze v koalici s několika dalšími kumpány, kterých musí být alespoň 10 nebo nejlépe 15, jak uvedl náčelník generálního štábu nizozemské armády [1]. Osobně se domnívám, že mnoha lidem v ČR a nevyjímaje čtenářům našeho serveru nedochází, v jak extrémně nebezpečné situaci se nacházíme, protože všechno, co dosud zaznělo od Macrona, z Litvy a z Holandska, z toho jde doslova mráz po zádech, jak trefně již v předstihu o minulém víkendu uvedl slovenský premiér Robert Fico [2].

 

 

Celý článek si můžete přečíst a poslechnout videa v odkaze ZDE:

https://aeronet.news/vladimir-putin-v-projevu-pred-federalnim-shromazdenim-varoval-ze-pokud-dojde-k-intervenci-vojsk-nato-na-ukrajinu-a-k-utoku-na-ruska-vojska-bude-z-toho-jaderna-apokalypsa/

 

ZDROJ:https://aeronet.news/vladimir-putin-v-projevu-pred-federalnim-shromazdenim-varoval-ze-pokud-dojde-k-intervenci-vojsk-nato-na-ukrajinu-a-k-utoku-na-ruska-vojska-bude-z-toho-jaderna-apokalypsa/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *