, , , ,

Žaloba na FDA za zatajování dokumentů týkajících se potlačování ivermektinu a HCQ

Žaloba na FDA za zatajování dokumentů týkajících se potlačování ivermektinu a HCQ

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Cassie B.

15. 12. 2023

Když byla pandemie v plném proudu a svět se snažil najít účinný způsob léčby COVID-19, objevily se dvě slibné léčby: ivermektin a hydroxychlorochin (HCQ). Úřady se však těmto lékům rychle vyhýbaly a poté podnikly kroky, aby zabránily veřejnosti získat je k léčbě viru. Nyní jsou FDA a ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb (HHS) žalovány za zatajení dokumentů souvisejících s jejich potlačením těchto cenově dostupných léčebných postupů.

Žalobu podala America First Legal (AFL), nezisková organizace, jejímž deklarovaným cílem je „propagovat vládu zákona v Spojené státy, zabránit přetěžování exekutivy a zajistit řádný proces a stejnou ochranu pro všechny Američany.

Skupina podala loni v srpnu žádost podle zákona o svobodném přístupu k informacím (FOIA) s úřady FDA a HHS, aby od roku 2020 požadovala informace o hydroxychlorochinu. Podali podobnou žádost o měsíc později, kdy obě agentury hledaly informace o ivermektinu v naději, že pochopí, proč vládní úředníci potlačili používání těchto léčebných postupů pro COVID-19. V obou případech obdrželi potvrzení, že agentury obdržely jejich žádosti, spolu se sledovacími čísly. Ani jedna z agentur však nakonec nevyhověla ani jedné z žádostí a skupina je nyní žaluje.

Ačkoli několik lékařů hlásilo, že pacienty s koronavirem úspěšně léčí antimalarickým lékem hydroxychlorochinem (HCQ), FDA varoval před jeho používáním k boji proti viru s odůvodněním, že existuje riziko „problémů se srdečním rytmem“ – riziko, které není Zdá se, že jim to nevadí, pokud jde o vakcíny proti COVID-19. Dříve povolili použití HCQ s povolením k nouzovému použití, ale zrušili ho několik měsíců předtím, než vakcíny Pfizer a Moderna dostaly povolení k nouzovému použití.

FDA může udělit povolení k nouzovému použití pouze neschváleným a neprokázaným zásahům, jako jsou vakcíny COVID-19, pokud neexistují žádné „adekvátní, schválené a dostupné alternativy“. Jinými slovy, pokud by byly pro použití proti COVID-19 schváleny levné léčby s nízkou ziskovou marží, jako je HCQ a ivermektin, všechny tyto farmaceutické společnosti by nemohly vydělat miliardy dolarů na zisku, který vydělaly z prodeje svých vyšetřovacích výstřelů po celém světě. .

Podobně se antiparazitický lék ivermectin ukázal jako slibný jako léčba viru a pomohl mnoha pacientům, ale FDA se snažila zabránit lidem v jeho používání a zahájila PR kampaň proti ivermektinu, která lidi před ním varovala. Na svých webových stránkách a sociálních sítích používali slogany jako „Nejsi kůň. Zastavte to s #ivermectinem. Není povoleno k léčbě #COVID,“ odkazuje na běžné použití léku u zvířat.

Proč nejsou federální agentury ochotny poskytnout dokumenty o jejich potlačování těchto léků?

Bezpečnost a účinnost obou léků byla podpořena stovkami recenzovaných studií, které vyvolaly otázky, proč se agentury tak zoufale snaží zabránit lidem, aby se o nich dozvěděli a nedostali recepty. Recenze Epoch Times zjistila, že polovina studií, které FDA použil na podporu tvrzení na svém webu, že „aktuálně dostupná data neukazují, že je ivermektin účinný proti COVID-19“, ve skutečnosti podporuje jeho použití v boji proti viru.

Hlavní právní poradce a ředitel pro dohled a vyšetřování společnosti America First Reed D. Rubinstein v prohlášení uvedl: „Skutečné důvody útoku federální vlády na HCQ a ivermektin nebyly nikdy zveřejněny. Nevíme, proč – uprostřed pandemie – vláda šla po doktorech předepisujících tyto potenciálně užitečné léky a nutila lékárny, aby recepty odmítly. Ale AFL bude dál bojovat, aby viděla, že pravda o Dr. Faucim a jeho kolezích je odhalena.“

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

TheEpochTimes.com

 

AFLegal.org

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-15-fda-sued-concealing-documents-ivermectin-hcq.html

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *