, , , , , , , ,

Američané chtějí, aby se EU a Rusko mezi sebou pustily do zničující války, zbraněmi nebo ekonomickými údery, nejlépe obojím!

Američané chtějí, aby se EU a Rusko mezi sebou pustily do zničující války, zbraněmi nebo ekonomickými údery, nejlépe obojím! Nacisté, kteří po II. sv. válce spolupracovali s Američany, se stali v USA uctívanými! Ti, kteří spolupráci odmítli, skončili před tribunálem v Norimberku a na popravišti! Bašár Asad odhalil, proč USA chtějí přenést finanční a zbrojní břemeno na EU! A co když má plukovník Devjatov pravdu?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

19.12.2023

Syrský prezident Bašár Al-Asad během tiskové konference vysvětlil, proč Američané už zcela otevřeně a bez uzardění se snaží náklady na vedení války na Ukrajině přenést na bedra Evropské unie, zatímco USA se budou starat o své vlastní věci. Bašár Asad to vysvětlil. Podle něho Američané nedělají nic jiného, než co dělali po vypuknutí II. sv. války v Evropě. Když tato válka vypukla, pouze čekaly na to, až se Evropa vzájemně zničí, aby ji mohly poté ovládnout.

Obrat ve II. sv. válce nastal u hradeb Moskvy, kde Rudá armáda zastavila Wehrmacht v prosinci 1941 pouhých 16 km od Moskvy. Stalin tehdy prosil Američany o pomoc, ale ti nereagovali. To největší tajemství, proč USA vstoupily v Evropě od války, spočívalo v obavě Rothschildovy rodiny v Londýně, že Stalin obsadí celou Evropu, a že nacisté si ukousli velké sousto útokem na SSSR, kterým se zřejmě udusí.

&

 

Proto došlo ke vstupu USA do války v Evropě, tedy na záchranu sionistického řízení nad tzv. západní Evropou, aby se nedostala pod kontrolu bolševiků po zpackané Velké říjnové socialistické revoluci v carském Rusku v roce 1917. Tato revoluce měla z carského Ruska udělat dnešní Ukrajinu, tedy trhací kalendář, který si lacino odkoupí šéfové z firem podobných dnešnímu BlackRock apod. Jenže po smrti Lenina se k moci dostal Josif Stalin, který odstavil Leibu Bronsteina, alias Lva Trockého, který měl být tím jediným a Londýnem připraveným Vašíkem Havlem pro revoluční Rusko. Stalin tento plán odhalil, nechal Trockého odeslat do vyhnanství, nejprve na Altaj na Dálném Východě, a nakonec do exilu v Mexiku.

Evropa se nepoučila z vlastní historie a chce se znovu “zničit” ve válce s Ruskem

Londýn si uvědomil, že plán na privatizaci Ruska selhal, katastrofálně selhal, a namísto rozprodeje Ruska začal Stalin budovat superstát v podobě Sovětského svazu. Přesto však Stalin nedisponoval absolutní mocí, protože se opíral o spoustu ukrajinských Chazarů, kteří na Ukrajině usilovali o upevnění moci pod slibem věrnosti Stalinovi.

Prostě v Evropě je dodnes situace, kdy na jedné straně jsou země západního světa v Evropě, a na druhé straně je Rusko, bez jehož surovin a zdrojů ta západní Evropa prostě nemůže profitovat, nemůže ekonomicky růst, nemůže si zajistit ekonomickou konjunkturu. Tenhle problém je pořád tady, nikam nezmizel a pořád se pravidelně vrací. Po několika dekádách klidu se Evropa fašizuje, nacifikuje a sbírá vojska, aby táhla do války s Ruskem o obrovské ruské zdroje.

Velkorysý model obnovy a vytvoření Nové Chazarie pod názvem “Nebeský Jeruzalém”. Charkov má zůstat Ukrajině, ale podle plukovníka Devjatova má Rusko vzít Oděsu a celý jih Ukrajiny

Přitom v procesech řízení Evropa nepotřebuje Rusko porazit vojensky, nepotřebuje Rusko přestřílet. Úplně by stačilo, kdyby se Rusko ekonomicky zhroutilo jako počátkem 90. let, a aby ve funkci prezidenta byl ožrala a alkoholik. To bohatě Západu postačí. Jenže, protože Jelcin si chlastáním propálil kotel a dlouho nevydržel, tak došlo k tomu, že v Rusku se dostal k moci kádr Moskevských kanceláří.

Putin je ex-rozvědčík jako Petr Pavel, ale o několik levelů výše. Kontrolu nad ním drží vrchní ruský rabín Berel Lazar, šéf Federace ruských židovských obcí, který zahrnuje rusko-izraelské Chasidy z Chabadu a rusko-ukrajinské Aškenázy. Ti představují skutečné majitele Ruska! Viz. článek [1] o tom, jak poznat, kdo je majitelem státu, ve kterém žijete. Vladimir Putin je pouze v pozici správce, má roli šafáře. Je mu dovoleno pouze to, co mu je dovoleno. Ale to, co mu je dovoleno, mu poskytuje obrovskou moc, nesrovnatelnou s nikým jiným na světě.

Plukovník sovětské vojenské rozvědky s šokujícím tvrzením o spiknutí v Kremlu

Tohle neříkám jenom já, ale zejména plukovník vojenské strategické rozvědky Sovětské armády Andrej Petrovič Devjatov, který vloni 9. března 2022 natočil jedno z nejvýbušnějších videí na ruském internetu, kde odhalil Vladimira Putina všem Rusům jako “správce” Ruska a nikoliv jako vládce. Video máte níže. Podle jeho informací se má část jižní Ukrajiny, de facto prostor tzv. Novoruska, stát novým domovem pro ruské Židy, kteří po rozpadu SSSR odešli do Izraele, ale ten již brzy přestane existovat a sionističtí Izraelci budou potřebovat nový domov.

Tím se má stát tzv. Nebeský Jeruzalém, což není nic jiného než prostor bývalé Chazarie, tedy dnešní Ukrajiny. Podle Devjatova nikdo z Kremlu nevysvětlil skutečně a otevřeně, proč ruská invazní vojska vtrhla 24. února na Ukrajinu s invazními znaky bojové techniky s písmeny latinky v podobě písmen “Z”, “V” a také “O”. Proč ruští vojáci, kteří jedou na Ukrajinu, tedy do země, kde se píše azbukou, měli a mají na korbách svých zbraní písmena v latince, tedy ve znacích kolektivního Západu?

&

Plukovník Devjatov to odhalil řekl, že znak “Z” pochází z jazyka jidiš a znamená “Zion” a znak “V” znamená “Victory” ve smyslu vítězství. Proč tedy Ruská armáda bojuje za denacifikaci a demilitarizaci na Ukrajině pod jidiš znaky v latince? Co je to za nesmysl? Copak vojáci Rudé armády, když osvobozovali Evropu od nacistů, měli na svých tancích T-34 nápisy v latince? Samozřejmě, že neměli. Ale má je Ruská armáda vyslaná Putinem na chazarskou Ukrajinu! A tím je to dané!

Devjatov tento proces identifikuje jako práci Berela Lazara, Putinova Rabína [2], který pracuje pro ruské Židy emigrované do Izraele. Těch je v Izraeli přes 2 miliony a tvoří tak zhruba 22% veškerého obyvatelstva Izraele. Více než každý 5. občan Izraele je ruský Chasid nebo Aškenázy. A protože i Henry Kissinger již v roce 2012 prorokoval, že do 10 let Izrael přestane existovat, je ten proces podle Devjatova předem daný.

Pucování Putina v ruské televizi ze strany šéfa izraelské rozvědky za to, že otálí s obsazením Oděsy

Mezi důstojníky Sovětské armády byl velice rozšířený antisemitismus, který byl podporovaný a žádoucí v Sovětském svazu, takže nemusíme úplně doslova věřit všemu, co plukovník Devjatov prohlašuje, ale pravdou je, že jeho slova zapadají do obrazu podivné a velmi bizarní Speciální vojenské operace.

Bývalý operativec izraelské tajné služby NATIV Jakov Kedmi se správně ptal v pořadu Vladimira Solovjeva, proč Ruská armáda na Ukrajině neobsazuje velká města a nechává v nich konsolidovat administrativu nepřítele, aby mobilizoval odpor proti Ruské armádě? V pořadu je přímo vidět, jak je Jakov Kedmi rozčílen, že Putin ještě neobsadil Oděsu. Protože Oděsa je centrem Chazarie! Má to být hlavní město Nebeského Jeruzaléma a Putin neplní zadání, otálí a je pozadu s prací! Nespokojenost Jakova Kedmiho!

Jakov Kedmi, bývalý šéf tajné imigrační izraelské služby NATIV

A přesně on zastupuje zájmy těch 2 milionů ruských Židů v Izraeli. Proč ho pouští do Ruské televize a křičí tam na Putina? Proč se mu nic nestane? Protože podle Devjatova je Kedmi emisar ruských Židů v Izraeli. Prostě Putin dostal za úkol vytvořit pro ruské Židy v Izraeli, tedy pro Chasidy a Aškenázy, nový domov v prostoru Novoruska poté, co se zhroutí bezpečnostní situace v Izraeli, což je naplánováno, neboť Izrael má být zničen. To by ale byl naprostý šok! To by znamenalo, že když se Rusko celých 8 let dívalo na ukrajinský teror a na vraždění etnických Rusů na Donbasu, a nic neudělalo, tak to bylo kvůli tomu, že to nebylo nutné řešit. Nebylo to podstatné.

Izrael bude zničen a ruští Židé s izraelskými pasy budou potřebovat nový domov, rozuměj nový vlastní stát, nový Birobidžan

Ale když se začal blížit plán na zničení Izraele, když se ukázalo, že Henry Kissinger v roce 2012 nemluvil do vzduchu, tak najednou Vladimir Putin dostal povel, aby obsadil jižní část Ukrajiny, prostor bývalé Chazarie v čele s Oděsou. Ale nic dalšího. Nic víc! Jen toto! Přičemž Židé nechtějí, aby Ruská armáda prostor rozbila. Proto Ruská armáda nesměla útočit na města, ale pouze se držet v okolí. Jedinou výjimkou byl Mariupol, klíčový přístav Azovského moře.

A všimněte si, že sotva byli vloni na jaře evakuováni Azováci, Kreml začal hekticky město opravovat. Ihned a okamžitě. Rostou tam nová sídliště, školy. Všechno nové. Ale nikde jinde. Doslova to působí, jako by Moskva opravovala Mariupol pro někoho, kdo by se zlobil, že město bylo rozmláceno do pravěku. Jediné, co je dovoleno Ruské armádě rozmlátit, jsou malá a bezvýznamná města a městečka, jako byl Bachmut, Soledar, Rabotino, Avdějevka, Marinka atd.

Rusko obnovuje Mariupol závratným tempem

Stalin dal ruským Židům autonomní oblast na Dálném Východě s hlavním městem Birobidžan, Putin jim podle všeho má dát Novou Chazarii na jihu Ukrajiny. Všechno to do sebe zapadá a pokud se plukovník Devjatov nemýlí, potom Rusku nebude dovoleno obsadit celou Ukrajinu a už vůbec ji nepůjde celou denacifikovat. Podle všeho se bude hrát o to, jestli bude Kreml ze strany Berela Lazara dotlačen k pokusu o získání Oděsy, anebo se to skončí v současných pozicích. Kvůli tomuto rozporcování Ukrajiny dojde ke změně mocenských sil v Evropě, protože má dojít k oslabení pozice Izraele. Pokud k tomu dojde, bude to ideální situace pro Američany, aby vehnali proti sobě Rusko a Evropskou unii, přičemž ten střet může být na všech prioritách řízení.

Německo zvažuje obnovení základní vojenské služby a Řehka neustále opakuje, že válka s Ruskem je možná. Už vám to dochází?

Ekonomická válka proti Rusku již běží, EU uvaluje sankce za sankcemi, před pár dny došlo ke schválení již 12. balíku sankcí EU, zatímco USA nic! Americký kongres a ani Bílý dům žádné další sankce neuvaluje na Rusko. Nikomu to nepřijde zvláštní? A jestli to bude válka ekonomická, nebo válka plně rozvinutá se vším všudy, to je vlastně jedno. Válka totiž Evropu oslabí a Američané posílí kontrolu a vliv nad Evropou. Není proto divu, že Berlín právě oznámil [3], že spolková vláda uvažuje, že by došlo k obnovení branné povinnosti a základní vojenské služby. Je to logické, protože Američané netouží o přímý střet s Ruskem, ale chtějí, aby se Evropská unie střetla s Rusy v Evropě v další válce.

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg a německý ministr obrany Boris Pistorius

Kancléř Olaf Scholz je proti tomuto nápadu, ale už jenom to, že se o tom mluví, ukazuje na skutečnosti, že německá armáda a generální štáb Bundeswehru se opravdu začínají připravovat na potenciální válku s Ruskem. Přesně podle výroků [4] generála Karla Řehky, náčelníka GŠ AČR.

Takže, zatímco USA už žádné další sankce na Rusko neuvalují a končí s dodávkami zbraní a peněz, tak namísto toho se mobilizuje EU a chystají se obnovy ZVS a Evropská komise hrozí Maďarsku odebráním hlasovacích práv, pokud bude blokovat vyzbrojování a financování války na Ukrajině. Ano, EU a Rusko se mají zničit mezi sebou, aby z toho profitovaly USA. A celá operace SVO nakonec není tím, čím se zdála být. Pouze obyčejní Ukrajinci na jedné, a obyčejní Rusové na druhé straně to zaplatí svými životy, aby mohl vzniknout Nebeský Jeruzalém jako vzkříšení starověké Chazarie na pobřeží Černého moře.

-VK-

Šéfredaktor AE News

;ZDROJ:https://aeronet.news/americane-chteji-aby-se-eu-a-rusko-mezi-sebou-pustily-do-znicujici-valky-zbranemi-nebo-ekonomickymi-udery-nejlepe-obojim-naciste-kteri-po-ii-sv-valce-spolupracovali-s-americany/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *