, , ,

OSN a Světové ekonomické fórum se vzájemně využívají k implementaci „Agendy 2030“ a „Velkého resetu“

OSN a Světové ekonomické fórum se vzájemně využívají k implementaci „Agendy 2030“ a „Velkého resetu“

OSN a Světové ekonomické fórum se vzájemně využívají k implementaci „Agendy 2030“ a „Velkého resetu“

Organizace spojených národů („OSN“) „sjednocuje“ vlády 193 zemí světa. Zatímco Světové ekonomické fórum („WEF“) „sjednocuje“ 1 000 největších světových korporací. Oba jsou spojeni strategickým partnerstvím pro realizaci cílů udržitelného rozvoje OSN z Agendy 2030. Agenda, která si klade za cíl kontrolovat každý aspekt našeho života. 

Žádná z těchto organizací nebo společností nemá úředníky, kteří zastupují lidi. Nezvolili jsme je do úřadu, aby vládli nebo rozhodovali naším jménem. A nikdo z voličů nebyl dotázán, zda jejich cíle jsou našimi cíli, nebo zda jejich cíle vytvoří svět, který my, lidé, chceme.

Agenda OSN 2030 pro udržitelný rozvoj (dále jen „Agenda“)

Agenda a Green New Deal jsou ošklivé sestry Agendy 21.

Podle Agendy 17 cílů udržitelného rozvoje „jasně definuje svět, který chceme – platí pro všechny národy a nikoho nenechají pozadu“. OSN jasně říká, že „podnikání musí hrát v tomto procesu velmi důležitou roli“.

Odstavec 28 Agendy uvádí, že „se zavazujeme provést zásadní změny ve způsobu, jakým naše společnosti vyrábějí a spotřebovávají zboží a služby “.

Odstavec 52 uvádí, že tato cesta „zahrne vlády i parlamenty, systém OSN a další mezinárodní instituce, místní úřady , domorodé obyvatelstvo, občanskou společnost, obchodní a soukromý sektor , vědeckou a akademickou komunitu – a všechny lidi“.

V rámci udržitelné politiky OSN, kterou Británie přijala, nacházíme cíl odstranit soukromé vlastnictví a zároveň nacházíme cíl znovu rozvinout venkov – OSN si představuje, že většina lidí na světě bude žít ve městech do roku 2050 .

Agenda je „kódové označení pro hlavní plán v OSN změnit politický a ekonomický systém světa na systém kolektivismu. A aby to bylo možné, lidem nesmí být umožněna nezávislost. Musí být závislé na státu, jinak je stát nebude snadno kontrolovat. To znamená, že nemohou mít soukromý majetek. Nemohou mít vlastní půdu. Musí bydlet nejlépe ve výškových bytech, které jim stát poskytuje takříkajíc jako benefit,“ říká G. Edward Griffin, „abyste ovládli lidstvo, musíte je všechny dostat do velkého města. Musíte je dostat do závislosti na státu, pokud jde o jídlo, přístřeší, elektřinu, vodu. všechno.“  To je špinavé tajemství za Agendou. (viz dokument „Usustainable – Agenda OSN pro světovou nadvládu“ níže).

Agenda se postupně rozšiřuje do měst po celém světě už roky. Místní samosprávy jsou motivovány prostřednictvím materiálů od svých ústředních vlád, aby jej zavedly. Například v různých obdobích Spojené království přijalo „Skupinu hlavních měst “, „ Projekt 100 odolných měst “ a hnutí „ Globální parlament starostů “. Cílem těchto iniciativ je získat úplnou kontrolu nad mocenskými pákami v našich městech a regionech. Agenda je „ globální hnutí koordinované prostřednictvím globálního akčního plánu na místní “. Klíčovým aspektem tohoto akčního plánu je posouvat agendu dolů na nejlokálnější úrovně společnosti. Existuje několik cest a všechny vedou k „vládě jednoho světa“ .

Totéž se děje ve Spojených státech, jak je vysvětleno v dokumentu Jamese Jaegera (níže). I když je dlouhý 2,5 hodiny, stojí za to ho sledovat, protože poskytuje hlubší pochopení Agendy, toho, jak je implementována, a jejího místního a globálního dopadu. Při sledování zjistíte, že dokážete nakreslit paralely k tomu, co se děje ve vaší lokalitě.

Neudržitelný – Agenda OSN pro světovou nadvládu, film Jamese Jaegera

Podle Celeste SolumAgenda byla předložena a „do roku 2025 nechtějí, abychom něco brali z přírody, vše, co spotřebujeme, bude laboratorně vytvořeno “.

Důkaz, že Agenda byla předložena vpřed, lze vidět ve Spojeném království. Vládní zpráva „Absolute Zero“ původně usilovala o čisté nulové emise uhlíku do roku 2050. Vláda však v dubnu 2021 zakotvila v zákoně nový cíl snížit emise o 78 % do roku 2035.

WEF a Agenda OSN

WEF, globální nevládní organizace se sídlem ve Švýcarsku, je většinou financována svými 1000 členskými společnostmi a také veřejnými dotacemi . Od 15. července 2003 je uvedena jako účastník Globálního paktu OSN . Global Compact je mechanismus k prosazování globálních cílů OSN.

Správní rada WEF zahrnuje:

  • Christine Lagarde – prezidentka Evropské centrální banky
  • Larry Fink – předseda představenstva a generální ředitel Blackrock
  • Christina Freeland – kanadská místopředsedkyně vlády a ministryně financí
  • Tharman Shanmugaratnam – vrchní ministr, vláda Singapuru
  • Mark Carney – dříve guvernér Bank of England a nyní zvláštní vyslanec OSN pro opatření v oblasti klimatu
  • Al Gore – bývalý viceprezident, Spojené státy, zakladatel a předseda, Climate Reality Project, nezisková organizace „odhodlána řešit klimatickou krizi“

V červnu 2019 byl podepsán Rámec strategického partnerství UN-WEF („Partnerství“) s cílem urychlit provádění Agendy . WEF zastupuje finanční „elity“.

WEF uvádí: „Partnerství identifikuje šest oblastí zaměření – financování Agendy 2030, změna klimatu, zdraví, digitální spolupráce, rovnost žen a mužů a posílení postavení žen, vzdělávání a dovednosti – s cílem posílit a rozšířit jejich společný dopad budováním na stávajících a nových spolupráce.” Změna klimatu, zdraví, rovnost pohlaví a vzdělání jsou čtyři ze 17 cílů agendy.

V říjnu 2019 se WEF spojila s Johns Hopkins University a Bill and Melinda Gates Foundation, aby uspořádali pandemické cvičení, Event 201, které simulovalo vypuknutí koronaviru .

V březnu 2020 byla Světovou zdravotnickou organizací vyhlášena celosvětová pandemie koronaviru. WEF hrál klíčovou roli při zahájení blokování v březnu 2020 . Od té doby jsme viděli náznaky toho, že WEF naplňuje svou stranu Partnerství, aby „posílil a rozšířil“ kombinovaný dopad cílů Agendy.

V červenci 2021 uspořádalo WEF Cyber ​​Polygon 2020 , jehož ústředním tématem byla „digitální pandemie“. Jazyk použitý pro tuto událost byl bizarní a měli bychom mít podezření , že byl vybrán konkrétní jazyk – pečlivě vytvořený, pečlivě sestavený – aby to bylo víc než jen „slova na stránce“.

Propagační video (níže) k události Cyber ​​Polygon 2020 uvádí: „Naštěstí, alespoň dosud, kybernetické útoky neovlivnily naše zdraví tak, jako pandemie. Alespoň doteď.“

Světové ekonomické fórum: Kybernetický útok s vlastnostmi podobnými COVID?

V srpnu 2021 oznámilo Světové ekonomické fórum plány na zřízení nového globálního centra pro městskou transformaci se sídlem v Detroitu s cílem zvýšit spolupráci veřejného a soukromého sektoru ve městech a prosadit inkluzivnější a udržitelnější modely městského rozvoje.

„ Očekává se, že do roku 2030 bude šest z deseti lidí na světě bydlet ve městech ,“ řekl Maimunah Mohd Sharif, výkonný ředitel UN-Habitat. „Potřebujeme naléhavou změnu v myšlení, politikách a přístupech k urbanizaci, abychom zajistili, že nikdo nezůstane pozadu. Těšíme se na spolupráci se Světovým ekonomickým fórem při prosazování Nové městské agendy a Cíle 11 udržitelného rozvoje, aby města byla inkluzivní, bezpečná, odolná a udržitelná.“

partneři WEF

Jak je uvedeno výše: Agenda uvádí, že bude zahrnovat podniky a soukromý sektor ; a WEF představuje finanční „elity“. Z toho vyplývá, že WEF se používá jako most mezi OSN a podniky, soukromým sektorem, k realizaci jejich Agendy.

WEF má jednoho strategického nadačního partnera , nadaci Billa a Melindy Gatesových, jednoho strategického technologického partnera, Salesforce a 100 strategických partnerů zahrnujících přední společnosti z celého světa , z nichž každá je vybrána pro svůj závazek zlepšovat stav světa.

Strategickí partneři „věří v sílu spolupráce“, která podpoří změny a „pomůže utvářet průmysl, regionální a globální agendy“. Mezi strategické partnery patří: Amazon, AstraZeneca, Blackrock, Facebook, Google, Johnson & Johnson, Morgan Stanley, Open Society Foundations a Pfizer. Všichni až na několik hlavních hráčů, s výjimkou médií, které silně spojujeme s „pandemií Covid“.

Twitter a Moderna překvapivě nejsou strategickými partnery WEF. Nicméně třemi hlavními institucionálními vlastníky Twitteru jsou Morgan Stanley, Vanguard Group a BlackRock. A hlavními institucionálními akcionáři Moderny jsou Baillie Gifford & Company a Flagship Pioneering Inc. ( založená Noubarem Afeyanem ) následovaná Vanguard, Blackrock a Morgan Stanley .

Jeden z největších správců fondů na světě – The Vanguard Group – není uveden jako strategický partner WEF a je patrný svou nepřítomností. Nemusí však být nutné, aby byli „viditelní“, protože „Velká trojka“ – Blackrock, State Street a Vanguard – společně tvoří skrytý monopol na globální držení aktiv. Dva největší jsou Vanguard a Blackrock a Vanguard je největším akcionářem Blackrock .

Kromě podílů „velké trojky“ v korporacích, které jsou strategickými partnery WEF, mají díky svému vlivu na centralizovaná média moc manipulovat a kontrolovat velkou část světové ekonomiky a událostí a také to, jak se na to svět dívá.

Kdo vlastní velký podnik: vzestup pasivních investorů, University of Amsterdam, 2016
Téma diskutované dále v článku „ Tyto tři firmy vlastní firemní Ameriku “

WEF, přesněji Klaus Schwab’s, Forum of Young Global Leaders

Fórum mladých globálních lídrů založil Klaus Schwab v roce 2004. Je řízeno dvanáctičlennou radou , z nichž jedním je Jimmy Wales (spoluzakladatel Wikipedie) , pod dohledem švýcarské vlády. Na webových stránkách fóra se uvádí, že „jsme… v souladu s posláním Světového ekonomického fóra, snažíme se podporovat spolupráci veřejného a soukromého sektoru v globálním veřejném zájmu“. V roce 2008 ji však BusinessWeek popsal jako „ nejexkluzivnější soukromou sociální síť na světě “.

Má přes 1400 členů a absolventů 120 národností. V 90 zemích je více než 600 absolventů , kteří „jsou generálními řediteli korporací Fortune 500, v královských domech, ve vedoucích nevládních a národních neziskových organizacích, veřejně činní v občanské společnosti, sportovní osobnosti a další.

Mezi významné členy a absolventy patří: Jacinda Ardern, ministerská předsedkyně Nového Zélandu; Sebastian Kurz, kancléř Rakouska; Larry Page a Sergey Brin, spoluzakladatelé společnosti Google; Anderson Cooper, hlavní moderátor CNN News; a Mark Zuckerberg, spoluzakladatel Facebooku.

Členy si můžete sami vyhledat ZDE . Výběrem možnosti „Veřejná postava“ z filtru „Sektor“ se zobrazí některá zajímavá jména v rámci vlád. Níže uvádíme několik příkladů:

  • Divya Seshamani, Rada pro udržitelné podnikání , Velká Británie
  • Lord Gadhia z Northwood, člen Sněmovny lordů, Spojené království
  • Ida Auken, členka parlamentu, Dánsko
  • Oana Bizgan-Gayral, členka parlamentu, Rumunsko
  • Alexander De Croo, předseda vlády Belgie
  • Sanni Grahn-Laasonen, člen parlamentu, Finsko
  • Emmanuel Macron, prezident Francie
  • Jeho královská výsost korunní princ Haakon Norska, korunní princ Norska
  • Leo Varadkar, bývalý taoiseach Irska
  • Chrystia Freeland, místopředsedkyně vlády a ministryně financí, Kanada
  • Karina Gould, ministryně pro mezinárodní rozvoj, Kanada
  • Jagmeet Singh, vůdce, Canada’s New Democrats, Kanada
  • Ailish Campbell, velvyslankyně Kanady při Evropské unii, Global Affairs Canada
  • Renée Maria Tremblay, hlavní právník, Nejvyšší soud Kanady, Kanada
  • Peter Buttigieg, ministr dopravy, USA
  • Sheila Redzepi, viceprezidentka pro vnější a podnikové záležitosti Světové banky

Členové Young Global Leaders se zaregistrují a jsou „aktivní“ po dobu šesti let. Použití terminologie jako – třída; promoce; ročník udělení; a absolventi by nám mohli být odpuštěni, že máme dojem, že je to dokončovací škola pro globalisty.

Chceme-li my, lidé světa, zastavit totalitní stát Agendy, aby převzal vládu nad naším světem a vším v něm, musíme začít s demontáží OSN a jejích přidružených organizací. Pro ty národy, jejichž základní hodnoty zahrnují individuální svobody, nezcizitelná práva a demokracii, bychom mohli OSN nahradit Spojenými demokraciemi světa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *