Co dělá kovidová injekce v mozku?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Před rokem, 13. prosince 2021, jsem vysvětlil, proč se obávám, že ti, kteří dostali injekci covid-19, mohou utrpět poškození mozku.

Tato obava byla skutečná. Nyní jsem přesvědčen, že mnozí z těch, kteří byli očkováni toxickým sajrajtem covid-19, mají poškozený mozek. Věřím, že poškození mozku vysvětluje jejich zdánlivě bizarní chování.
Bylo zjištěno, že o očkování covidem-19 toho zatím nikdo moc neví. Horlivost britské Agentury pro regulaci léčiv a zdravotnických prostředků (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency) vydat licenci na přípravek, o němž se zdálo, že chybí informace, nebyla nikdy dostatečně vysvětlena. Víme však, že, jak jsem odhalil jako první, MHRA obdržela obrovskou sumu peněz od Nadace Billa a Melindy Gatesových – která má finanční vazby na výrobce očkovacích látek, jako je Pfizer.

Co se týče účinku na mozek, je velkou otázkou, zda mohou lipidové nanočástice přenést mRNA injekci přes hematoencefalickou bariéru.

Hematoencefalická bariéra je polopropustná buněčná bariéra, která brání průniku některých látek z krve do ochranné tekutiny kolem centrálního nervového systému.

Je důležité vědět, zda k tomu dochází, protože pokud ano, pak se může stát, že se mozku něco stane.

A koneckonců, tekuté nanočástice se již používají k dopravě jiných léčiv přes krevní mozkovou bariéru.

Pokud LNP přenesou mRNA do mozku, pak by neurony, mozkové buňky, mohly být imunitním systémem označeny jako cizí. A s dalším podáváním posilujících injekcí se problém bude zhoršovat.

Obáváme se, že mozkové buňky by mohly být zaměřeny a usmrceny cytotoxickými T-lymfocyty.

Nyní bylo zjištěno, že mRNA byla nalezena ve všech lidských tkáních kromě ledvin. Byla nalezena v srdci, plicích, játrech, varlatech – a mozku. Japonská studie například ukázala, že vakcína skutečně končí v mozku.

Znepokojující je také skutečnost, že vědci vyzvali ke studiím, které by zkoumaly případný vztah mezi očkováním a akutní demyelinizací CNS.

Jak velké škody to způsobí?

Jak dlouho bude trvat, než bude možné zjistit poškození mozku?

Nemám nejmenší tušení.

A ani nikdo jiný.

Při normálním experimentu s novým lékem by lékaři hledali a prověřovali všechny možné problémy, než by lék uvolnili k širokému použití.

Ale očkování covidem-19 se zavádí mezi miliardy lidí, aniž by kdokoli měl nejmenší tušení, co se stane.

Pokud jste se nechali očkovat, první jistotou se zdá být to, že se vám vakcína mRNA dostane do mozku.

Druhou jistotou je, že čím více covidových žihadel dostanete, tím to bude nebezpečnější.

Kolik vašich mozkových buněk odumře, ukáže až čas. A děti budou samozřejmě zranitelnější, protože jsou zranitelnější tak jako tak a protože pravděpodobně budou žít déle.

Někteří odborníci, poradci a regulační orgány vám budou tvrdit, že rizika jsou malá. Ale jak to mohou vědět? A co je malé? Řekli nám, že problémy se srážlivostí krve jsou malé.

Podle mého názoru je podstoupení jedné z těchto injekcí ekvivalentem toho, když si vezmete obrovskou dávku LSD a čekáte, co se stane. A doufat, že neskončíte jako například Peter Green.

A nezapomeňte, že očkování proti covidu-19 nezabrání tomu, abyste covid-19 dostali, ani tomu, abyste ho předávali dál. Podle vlastních pokynů NHS ve Velké Británii můžete covid-19 dostat nebo šířit, i když jste podstoupili tři očkování.

Rozhodnutí o tom, zda se necháte očkovat, by mělo být na vás.

Vlády však chtějí, aby tato očkování byla povinná.

A lékaři, kteří by se měli stydět, jsou nyní podpláceni, aby tento sajrajt píchali dětem a kojencům – kteří nemohou dát souhlas k účasti na tomto mengeliánském experimentu.

Odkazy na další informace najdete na mých webových stránkách: www.vernoncoleman.com a www.vernoncoleman.org.

Kdyby se tato injekce podávala při smrtelné nemoci s 50% úmrtností, pak by se možná vyplatilo riziko podstoupit. Není tomu tak a nejsou.

Každý, kdo stále propaguje a podává očkování covid-19, by měl být považován za zločince.