, , ,

Řidič papalášů z WEF přiznal, že odmítají jezdit v elektrických autech, žádají benzinové

řidič WEF

Řidič papalášů z WEF přiznal, že odmítají jezdit v elektrických autech, žádají benzinové

20.1.2023

(Baxter Dmitry, Newspunch ) Elity ze Světového ekonomického fóra (WEF) odmítají používat elektrická auta a požadují, aby byli vození v „normálních autech“ poháněných benzínem.

V Davosu si japonská novinářka Masako Ganaha povídala s řidičem vozícím VIP lidi, kteří se zúčastnili výročního zasedání Světového ekonomického fóra. Přestože WEF prosazuje ve světě používání elektromobilů, pro jejich vlastní přepravu řidič nemohl použít elektřinou poháněné auto.

Šofér dále vysvětlil, že elity jsou přesvědčeny, že elektrická vozidla jsou velmi „nebezpečná“, proto by je měli používat pouze obyčejní lidé.

Zde si můžete prohlédnout video novinářky s řidičem VIP „elit“ z Davosu (v angličtině):

Další důkazy, že elity vodu kážou, ale víno pijí

Světové ekonomické fórum udělalo letos během svého zasedání několik změn. Davos má nově heliport, takže VIP členové mohou opět létat v helikoptérách. Kromě toho již neexistuje limit CO2 pro jejich auta.

Jinými slovy, elektrická auta jsou jen pro obyčejné lidi a normální auta se spalovacími motory využívající fosilní paliva jsou pro elitu.

Minulý týden jsme odhalili , že davoské elity odmítají dovolit očkovaným pilotům létat na jejich soukromých letadlech a upřednostňují neočkované piloty, protože je mnohem méně pravděpodobné, že během letu utrpí srdeční zástavu.

Toto je poslední příklad, že „jedno pravidlo platí pro tebe, jiné pro mě“. Davoští miliardáři jsou nejhanebnější pokrytci na světě.

Letiště v okolí Davosu se každý rok zaplní tisíci soukromých letadel, navzdory údajným zeleným politikám krajně progresivně-liberálních miliardářů. Ti se zgrupují převážně ve WEF, aby tam společně plánovali, jak zbavit obyčejné lidi jejich svobody.

Závěr

Čiré pokrytectví „elit“ by nemělo být žádným překvapením. Minulý rok byl Bill Gates přichycen, jak přiznal , že agenda klimatických změn je pro WEF podvod. Ve videu se chlubí, že výraz „čistá energie“ nakazil mysli lidí.

Podle Gatese, který v roce 2018 mluvil s publikem ze svého nejužšího kruhu, mohou být větrná, solární, bateriová technologie a jiné obnovitelné zdroje energie módní, ale nejsou schopny vyřešit klimatické změny.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *