Lékařka: OSN připravuje znepokojivé uchvácení moci

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

2.6.2023

Pandemická smlouva WHO se zdá být jen jedním ze sedmi pilířů, jejichž  prostřednictvím Organizace spojených národů formuje globální vládu.

V březnové zprávě OSN představila sedm takzvaných „globálních otřesů“, z nichž jedním byla pandemie covidu.

Prostřednictvím „nouzové platformy“ chce být OSN připravena na budoucí „globální otřesy“. Tato platforma by měla automaticky vstoupit v platnost v případě (možných) hrozeb, které by mohly ohrozit cíle udržitelného rozvoje nebo Agendu 2030.

Těmito sedmi „otřesy“ jsou rozsáhlé klimatické události, budoucí pandemie, události s velkým dopadem zahrnující biologický činitel, narušení globálního toku zboží, osob nebo financí, rušivé činnosti v kyberprostoru nebo narušení globální digitální konektivity, významná událost ve vesmíru, která vážně narušuje jeden nebo více kritických systémů na Zemi, a nepředvídaná rizika.

zdroj

Prostřednictvím „nouzové platformy“ chtějí být schopni ujmout se vedení v příští krizi. Podle OSN koronavirová pandemie ukázala, že národní vlády byly špatně vybaveny k účinnému řešení mimořádné situace takového rozsahu a složitosti.

V případě nové krize mohou být použity nástroje, které stejně jako v případě covidu porušují základní práva a svobody.

Pracují na „globální vládě“, která nejen zvládne krizi, jako je covid, ale bude také řešit všechny druhy dalších druhů výzev.

To je problém, varovala doktorka Meryl Nass v programu pátečního kulatého stolu CHD. „Nyní bychom se měli zajímat nejen o WHO, ale také o samotnou OSN,“ řekla.

Seznamte se se svou novou světovou vládou – Pandemická smlouva Světové zdravotnické organizace

článek vyšel: 1.6.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/06/lekarka-osn-pripravuje-znepokojive-uchvaceni-moci-video/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *