, , , , ,

Nová studie zjistila, že 1 z každých 99 dětí očkovaných COVID potřebuje naléhavou péči nebo hospitalizaci

Nová studie zjistila, že 1 z každých 99 dětí očkovaných COVID potřebuje naléhavou péči nebo hospitalizaci

Nová studie zjistila, že 1 z každých 99 dětí očkovaných COVID potřebuje naléhavou péči nebo hospitalizaci

Nová studie provedená vědci z několika respektovaných institucí po celém Německu a Švýcarsku zjistila, že 1 z každých 99 dětí ve věku 5 let a mladších očkovaných proti Covid-19 vyžaduje neodkladnou péči nebo hospitalizaci .

Vědci také zjistili, že riziko dětí vyžadujících neodkladnou péči nebo hospitalizaci po očkování proti Covid-19 bylo o 117 % vyšší než průměrné riziko po očkování jakýmkoli jiným typem vakcíny.

Studie byla zveřejněna 18. října 2022 a nese název „Srovnávací bezpečnost vakcíny BNT162b2 Messenger RNA COVID-19 vs. jiné schválené vakcíny u dětí mladších 5 let“ .

Studie byla navržena jako retrospektivní kohortová studie k vyhodnocení bezpečnosti vakcíny BNT162b2 mRNA (Pfizer) Covid-19 u dětí očkovaných před dosažením věku pěti let.Děti zahrnuté do studie dostaly alespoň jednu dávku injekce Pfizer a měly písemný informovaný souhlas rodiče.Studie zahrnovala 7 806 dětí v průměrném věku 3 let, z nichž 3 824 byly ženy a 3 977 muži, a jejich příznaky po očkování proti Covid-19 byly sledovány v průměru 91,4 dne.

Vědci dospěli k následujícímu:

Údaje z této kohortové studie poskytují důkazy o vlastním bezpečnostním profilu vakcíny BNT162b2, který je srovnatelný s vakcínami bez SARS-CoV-2 v této velké kohortě dětí mladších 5 let.

To je velmi zvláštní a nepřesný závěr, když se podíváte na skutečné výsledky studie.

Výše uvedený graf ukazuje míru příznaků po očkování Pfizer Covid-19 v levém sloupci a míru příznaků po očkování jiným než Covid-19 v dalším sloupci.

Pokud jde o jakýkoli hlášený symptom, výsledky ukazují, že 1,02 z každých 2 dětí utrpělo nějakou formu nežádoucí příhody po očkování proti Covid-19. Zatímco jen 0,75 z každých 2 dětí prodělalo nějakou formu nežádoucí příhody po jakémkoli jiném typu očkování.

To znamená, že riziko, že děti ve věku 5 let a méně trpí nežádoucí příhodou, je po očkování proti Covid-19 o 36 % vyšší než po jakémkoli jiném očkování.

Pokud jde o hlášené nežádoucí příhody týkající se plicního systému, který zahrnuje dýchací cesty, plíce a krevní cévy, výsledky ukazují, že 1,43 z každých 100 dětí trpělo nějakou formou onemocnění plicního systému po očkování proti Covid-19. Zatímco jen 0,47 z každých 100 dětí prodělalo nějakou formu onemocnění plicního systému po jakémkoli jiném typu očkování.

To znamená, že riziko dětí ve věku 5 let a mladších, kteří trpí onemocněním plicního systému, je po očkování proti Covid-19 o 204 % vyšší než po jakémkoli jiném očkování.

Výsledky také ukazují přesně stejné riziko ve vztahu k neurologickým poruchám, což jsou onemocnění mozku a nervů.

Co se týče hlášených nežádoucích příhod zahrnujících kardiovaskulární poruchy, které zahrnují onemocnění postihující srdce a krevní cévy, výsledky ukazují, že 0,38 z každých 100 dětí trpělo nějakou formou kardiovaskulární poruchy po očkování proti Covid-19. Zatímco pouze 0,27 z každých 100 dětí trpělo kardiovaskulární poruchou po jakémkoli jiném typu očkování.

To znamená, že riziko, že děti do 5 let budou trpět kardiovaskulární poruchou, je po očkování proti Covid-19 o 41 % vyšší než po jakémkoli jiném očkování.

To vše jsou závažné nežádoucí příhody, u nichž je riziko utrpení u dětí po očkování proti Covid-19 výrazně vyšší. Takže závěr vědců, že „bezpečnostní profil vakcíny BNT162b2 je srovnatelný s vakcínami bez SARS-CoV-2“ není nic menšího než jasná lež.

A to ještě předtím, než vůbec vezmeme v úvahu počet dětí vyžadujících neodkladnou péči nebo hospitalizaci.

Podle výsledků studie je 1 z 99 dětí ve věku 5 let a po očkování proti COVID-19 v neodkladné péči (ambulantně) nebo hospitalizaci (lůžková). To je srovnatelné s 0,46 z každých 99 dětí vyžadujících neodkladnou péči nebo hospitalizaci po jakémkoli jiném typu očkování.

To znamená, že riziko dětí vyžadujících neodkladnou péči nebo hospitalizaci je po očkování proti Covid-19 o 117,4 % vyšší než po jakémkoli jiném očkování.

Proto závěr vědců z této studie nestojí za papír, na kterém je napsán. Skutečný závěr by měl znít –

Údaje z této kohortové studie poskytují důkazy o tom, že injekce Covid-19 způsobují podstatně více zranění a škod než injekce bez Covid-19.

Problém je, že ne, navzdory tomu, co výsledky dokazují, a můžeme zaručit, že nepravdivé a podvodné závěry studie budou použity k ospravedlnění přidání vakcíny proti Covid-19 do povinného očkovacího schématu pro děti v USA.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/21/study-1-in-99-covid-vaccinated-children-hospitalised/?fbclid=IwAR0Wch733jz3-KpnMk2re6mRGJ-Bj3r7-8me-BFJjuV6AAMfAeT1_9BcDrc

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *