, , , ,

OSN dostalo 310 stran důkazů o porušování úmluvy o biologických zbraních ze strany USA a Ukrajiny

biologické zbraně, OSN

OSN dostalo 310 stran důkazů na podporu tvrzení o porušování úmluvy o biologických zbraních ze strany USA a Ukrajiny

OD  NA 

Na formálním poradním zasedání Úmluvy o biologických a toxinových zbraních („BTWC“) v září britský velvyslanec Aidan Liddle řekl , že „nebyly předloženy žádné důkazy, které by prokazovaly jakékoli nedodržování úmluvy ze strany Ukrajiny“. 

Nyní se zdá, že to mohlo být ve formě 310stránkového dokumentu doručeného členům Rady bezpečnosti Organizace spojených národů (“UNSC”), který obsahoval důkazy o tvrzeních Ruska, že Ukrajina a její západní podporovatelé pracovali na biologických zbraních. . Dokument byl zaslán členům BR OSN před zasedáním Rady bezpečnosti konaným minulý čtvrtek 27. října 2022 na žádost Moskvy.

Začátkem března Rusko obvinilo ukrajinské úřady z ničení patogenů studovaných v laboratořích spojených s Pentagonem. Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že mezi patogeny, které byly zničeny, patří mor, antrax, tularémie, cholera a další smrtelné nemoci. Ruská armáda uvedla, že na Ukrajině odhalila 30 biologických laboratoří spojených s agenturou Pentagonu pro snížení obranných hrozeb („DTRA“). Čína vyzvala USA, aby zveřejnily podrobnosti o biologických výzkumných programech Pentagonu na Ukrajině.

Další čtení:

Západní korporátní média do značné míry ignorovala opakované prosby Ruska adresované OSN ohledně americké biologické sítě na Ukrajině. Zdá se, že se něco změnilo, napsal Clandestine , The Hill se ocitli neschopní vyhnout se zprávám o sílícím volání po uzákonění článku VI Úmluvy o biologických zbraních:

Návrh rezoluce rozeslaný členům rady a získaný v úterý agenturou Associated Press uvádí, že podle článku VI úmluvy, Rusko podalo oficiální stížnost, že na Ukrajině probíhají zakázané biologické aktivity.

Rusko žádá OSN o vyšetřování nároků na ukrajinské biologické laboratoře , The Hill, 25. října 2022

Ve středu, den předtím, než se RB OSN sešla, aby posoudila ruskou stížnost podle článku VI Úmluvy o biologických a toxinových zbraních, poskytl stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Nebenzia neformální komentáře médiím. Na otázku, jaký má smysl zaslání 310stránkového dokumentu členům Rady bezpečnosti OSN, Nebenzia odpověděl: „To je celý velký soubor důkazů, které máme o našich tvrzeních o porušení Biologické úmluvy.“

Rusko o Ukrajině/zákonnost vyšetřování – Rada bezpečnosti Media Stakeout, 26. října 2022

Ve čtvrtek na zasedání Rady bezpečnosti OSN Nebenzia řekl:

Rusko požádalo o svolání tohoto zasedání Rady bezpečnosti na základě článku 6 Úmluvy o biologických a toxinových zbraních (BTWC), aby Rada zvážila stížnost podanou dne 24. října 2022, která obsahuje důkazy o porušování BTWC ze strany Ukrajiny a Spojených států amerických v rámci činnosti biologických laboratoří na Ukrajině.

V průběhu speciální vojenské operace na Ukrajině získala Ruská federace řadu dokumentů a důkazů, které odhalovaly skutečnou povahu vojenských biologických aktivit amerického ministerstva obrany a jeho dodavatelů s Ukrajinou ve vojenské biologické oblasti.

Závěrečná zpráva o přezkoumání sbírky kmenů mikroorganismů ve Vědecko-výzkumném ústavu I. Mečnikova v Oděse poskytuje nejživější pohled na rozsah a zaměření těchto vojenských a biologických aktivit na území Ukrajiny. Podle tohoto dokumentu měl ústav 422 skladů cholery a 32 skladů antraxu . Pozoruhodný je velký počet zkumavek, které obsahovaly stejné kmeny různých pasáží.

Získané dokumenty obsahují popisy projektů UP-4, Flu-Flyway a P-781 ke studiu možnosti šíření nebezpečných infekcí prostřednictvím stěhovavých ptáků (včetně vysoce patogenní chřipky a newcastleské choroby) a netopýrů (včetně patogenů moru, leptospirózy, brucelózy stejně jako koronaviry a filoviry, které jsou potenciálně infekční pro člověka), které lze považovat za způsob doručení. [zdůrazňujeme naše vlastní]

Prohlášení stálého zástupce Vasilije Nebenzii na zasedání Rady bezpečnosti OSN k posouzení stížnosti Ruské federace podle článku 6 Úmluvy o zákazu biologických a toxinových zbraní , 27. října 2022

Konečný návrh o biologické činnosti USA na Ukrajině předložený Radě bezpečnosti OSN

Od Clandestine

MASIVNÍ prohlášení stálého představitele Ruska při OSN týkající se amerických biolaboratoří na Ukrajině. Zdá se, že formální vyšetřování je nevyhnutelné.

Rada bezpečnosti OSN (BR OSN) dnes vedla debatu o možném uzákonění článku VI Úmluvy o biologických zbraních, což by bylo vyšetřování Spojených států a jejich biologických laboratoří na Ukrajině.

Rusko dnes předložilo Radě bezpečnosti OSN svůj konečný návrh, který zahrnuje všechny důkazy shromážděné v jeho dokumentaci, a v současné době je přezkoumáván odborníky z různých zemí. Obsah dokumentace zahrnuje důkazy předložené v průběhu posledních 8 měsíců.

Všem vřele doporučuji přečíst si celé prohlášení  ZDE . Tato obvinění jsou historická. Metabiota Huntera Bidena, Black and Veatch, nedbalost na smrtící patogeny, drony vybavené aerosolovými nádobami k rozptýlení vzduchem přenášených vodních částic obsahujících patogeny, letecké vypouštění infikovaných komárích armád, to vše.

Všechna obvinění vznesená za posledních 8 měsíců prostřednictvím speciální vojenské operace na Ukrajině jsou v návrhu. Tato obvinění nejsou nová pro ty, kteří se tím zabývají t, jde pouze o nahromadění všech předložených důkazů najednou. Je to skvělá recenze a obsahuje přesné údajné zločiny.

Něco, co je však nové, je časová osa. Rusko mělo několik zajímavých poznámek týkajících se toho, kdy očekávají určitý pokrok prostřednictvím „příslušné zprávy“ Rady bezpečnosti OSN a jejich komise „nejpozději 30. listopadu 2022“. Ve stejnou dobu jako devátá hodnotící konference Smlouvy o biologických zbraních.

Očekáváme, že se komisi podaří objasnit všechny okolnosti možného neplnění závazků Washingtonem a Kyjevem podle BTWC v souvislosti s činnostmi biolaboratoří na ukrajinském území, s cílem stimulovat americkou a ukrajinskou stranu k nápravě nedořešené nesnesitelné situace. Očekáváme také, že komise nejpozději do 30. listopadu 2022 předloží Radě příslušnou zprávu o této problematice, obsahující doporučení a informuje státy BTWC, které jsou smluvními stranami BTWC o výsledcích vyšetřování na deváté hodnotící konferenci, která se bude konat v Ženevě ve dnech 28. listopadu – 16. prosince 2022.

Rusko vyjádří svůj další přístup k zajištění národní, regionální a globální biologické bezpečnosti v závislosti na výsledcích posouzení naší stížnosti a návrhu rezoluce Rady bezpečnosti OSN. Výsledky této práce budou také definovat naši pozici s ohledem na posílení BTWC a řešení situace s porušováním BTWC ze strany USA a Ukrajiny v souvislosti s činností amerických biolaboratoří na ukrajinském území.

Závěrem lze říci, že Rusko navrhlo tato obvinění prostřednictvím řádných diplomatických kanálů, prezentovalo svůj případ přesvědčivým a konzistentním způsobem a chovalo se transparentně, zatímco USA/NATO celou dobu jednoduše křičely „dezinformace“.

Tento výkon vyvolal velkou globální podporu pro Rusko a vyvolal pochybnosti o USA a Západu. Nejen, že je vedení USA pod drobnohledem, ale jsou také obviněni z nejtěžších zločinů proti lidskosti, jaké mezinárodní právo zná.

Nevím, jak se to vyvine, ale toto je nejvyšší diplomatický kanál na planetě, a pokud bude fungovat, jak má, budou přední hráči Deep State brzy  mezinárodně vyšetřování, kvůli porušení Smlouvy o biologických zbraních. Pokud bude shledán vinným, odpovědí by byly mezinárodní vojenské tribunály.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] také jsme psali: https://volnyblog.news/osn-dostalo-310-stran-dukazu-o-porusovani-umluvy-o-biologickych-zbranich-ze-str… […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *