, , , , , ,

Na Haiti téměř nikdo nezemřel na covid, protože téměř nikdo tam nebyl „očkován“

Na Haiti téměř nikdo nezemřel na covid, protože téměř nikdo tam nebyl „očkován“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

6.9.2023

Chudý karibský stát Haiti zůstává dobře chráněn před koronavirem (Covid-19). Důvodem je, že po spuštění masového očkování se nedal „očkovat“ téměř nikdo v zemi.

Podle zpráv má Haiti, jedna z nejchudších zemí světa, nejnižší úmrtnost na covid ve světě.

Ke konci dubna 2023 zemřelo na Haiti jen 254 lidí na následky toho, co úřady považují za covid – a dokonce i toto číslo je pravděpodobně přehnané vzhledem k tomu, že virus SARS-CoV-2 nebyl nikdy izolován, a tudíž jeho existence se neprokázala.

Ve srovnání se Spojenými státy americkými, které mají v současnosti úmrtnost na covid přibližně 1 800 na milion lidí, Haiti má úmrtnost jen 22 na milion lidí.

Americké veřejnoprávní rádio (NPR) ve zprávě o Haiti přiznává, že tam nikdo nenosil roušky a každodenní život byl normální, s rušnými a přeplněnými autobusy a trhy.

“Haiti ještě nepodalo ani jednu vakcínu proti Covid-19 ,” prozrazuje dále Jason Beaubien z NPR.

(Související: Lidi, kteří dostanou čtyři nebo více dávek covidové vakcíny, nakonec postihne kolaps jejich imunitního systému.)

Covidové vakcíny ničí imunitu, proto „plně očkováni“ stále churavějí a umírají

Ukázalo se, že Haiti mělo svou vlastní verzi Tonyho Fauciho (amerického Mikase), muže jménem Dr. Jean „Bill“ Pape, který během „pandemie“ vedl komisi odpovědnou za přijímání opatření. Nakonec však byla komise rozpuštěna, protože Haiti bylo a stále je bez covidu.

„Důvodem je hlavně to, že máme velmi, velmi málo případů covidu,“ řekl Pape o tom, proč byla komise nakonec rozpuštěna.

Místní zdravotnická agentura GHESKIO, které Pape šéfuje, loni na podzim také zavřela svá covidová oddělení pro nedostatek pacientů. Zatímco západní svět byl zasažen hordami „plně očkovaných“ lidí, kteří byli nemocní jako psi, Haiti se díky odmítnutí očkování rychle vrátilo zpět do normálu.

“Někdy to byly dva, někdy nula, někdy 20 případů,” řekl Pape. „Ale žádná druhá vlnu, jak jsme si mysleli, že se stane.“

Na rozdíl od většiny zbytku světa zůstalo Haiti během „pandemie“ otevřeno. Vnější trhy nebyly nikdy zavřené a lidé tam pokračovali v práci, protože přístřeší na místě nebo zaměstnání na dálku si průměrný Haiťan nemůže dovolit.

“Většina lidí nenosila roušku,” dodal Pape s tím, že Haiťané během pandemického podvodu pokračovali v práci jako obvykle, protože “pokud nepracují, nejí – jejich rodina nejí.”

Když se AstraZeneca pokusila Haiti prodat svou vakcínu, haitská vláda zamítla její zásilku. Ukázalo se, že lékařská komunita na Haiti si byla vědoma všech „vzácných“ vedlejších účinků očkování, proto vakcíny odmítla.

„Covid nás nezasáhl až tak špatně,“ řekla Dr. Jacqueline Gautierová, která působí v Národní technické poradní skupině pro očkování proti covidu na Haiti.

“Lidé si ve skutečnosti nemyslí, že vakcína za to stojí.”

Dalším faktorem, který učinil z Haiti neuvěřitelný úspěch ve srovnání s jinými zeměmi, je skutečnost, že populace je velmi mladá. Průměrný věk na Haiti je kolem 23 let, zatímco ve Spojených státech je to blíže k 40.

Mladší lidé mají tendenci mít silnější imunitní systém než starší lidé. A bez covidových vakcín, které by je zničily, se milionům neočkovaných lidí na Haiti dařilo ve srovnání se zbytkem světa velmi dobře.

„Země čelí mnoha jiným velkým problémům,“ dodala Gautierová. „Takže lidé nevnímali covid jako svůj hlavní problém. A kdo je může vinit?“

Nejnovější zprávy o následcích masového očkování proti covidu najdete na stránce Genocide.news .

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com

ZDROJ:http://www.infokuryr.cz/n/2023/09/06/na-haiti-temer-nikdo-nezemrel-na-covid-protoze-temer-nikdo-tam-nebyl-ockovan/?fbclid=IwAR3oQrC3fg25Qibn69okfbnxh3NMJwg4GFaCaymW5kX3csGN1xQn72dwpLk

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *