, , , , , , , , ,

Horowitz: Šokující dokument ukazuje, že Pfizer a FDA věděli o bezpečnostních problémech těhotných a kojících žen od prvního dne.

Horowitz: Šokující dokument ukazuje, že Pfizer a FDA věděli o bezpečnostních problémech těhotných a kojících žen od prvního dne.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

27.4.2023

Není divu, že se Pfizer a FDA snažily tyto dokumenty 75 let skrývat před veřejností. Dodnes lékařská branže tlačí na těhotné ženy, aby se nechaly očkovat těmito strašnými injekcemi, ale nyní víme, že společnost Pfizer od samého počátku zaznamenávala obavy o bezpečnost těchto žen. Vzhledem k tomu, že po celém světě pozorujeme prudce klesající porodnost a raketově rostoucí ztráty plodů, je nyní jasné, že společnost Pfizer a FDA si byly vědomy toho, že se vakcína může šířit placentou a mateřským mlékem, což pozdější studie zřejmě potvrdily. Kde jsou kroky Kongresu? To se týká celého lidstva, včetně generace, která se teprve narodí.

Osmistránkový důvěrný dokument byl datován 20. dubna 2021, ale sledoval 458 těhotných žen a 215 kojících žen od zveřejnění záběrů do 28. února 2021. To bylo stejné datum, kdy společnost Pfizer již zaznamenala více než 1 200 úmrtí a více než 1 000 kategorie závažných nežádoucích příhod. Zde jsou krvavé podrobnosti, s laskavým svolením Sonia Elijah z Trial Site .

Těhotenství

  • 54 % ze 458 těhotných žen hlásilo nežádoucí účinky. Ty zahrnovaly příznaky shodné s nežádoucími účinky, které se vyskytly u jiných osob, které užívaly injekce.
  • U 53 žen (11,6 %) došlo k potratu, což je rozhodně na horní hranici toho, co bychom měli očekávat.
  • Především se u šesti dětí vyskytly závažné nežádoucí účinky, které společnost Pfizer připustila, že byly způsobeny přenosem vakcíny „transplacentárně“. To pravděpodobně způsobilo jejich předčasné narození. Společnost Pfizer tedy od prvního dne věděla nejen to, že očkování nezůstává v ramenním svalu a skutečně se šíří po celém těle, ale i to, že se protein hrotu může šířit do placenty.
  • Dvě z těchto dětí zemřely na známé respirační potíže spojené s bílkovinou spike (těžká dechová tíseň a pneumotorax) poté, co jejich matky dostaly vakcínu během druhé poloviny těhotenství.
  • Jedno z dětí se narodilo ve 24. týdnu, což je extrémně rizikové, přesto společnost Pfizer nikdy nesledovala jeho další vývoj, i když se zdálo, že dítě bylo vystaveno “ prostřednictvím transplacentární cesty“.
  • U dalšího předčasně narozeného dítěte se objevila tachykardie plodu (zrychlená srdeční frekvence) pouhý týden poté, co matka dostala druhou dávku. Dítě bylo hospitalizováno, ale společnost nikdy nesledovala další vývoj dítěte. Průzkumy ukázaly, že 8-13 % lidí trpělo po aplikaci injekcí zrychlenou srdeční činností.

Kojící ženy

  • Jedna věc je, že se u obrovské části populace relativně malé nežádoucí účinky projeví, ale tato zpráva ukázala, že 20 % z 215 kojících žen po podání injekce hlásilo nežádoucí účinky. Takže i kdyby se jednalo o méně závažné nežádoucí účinky, jako je horečka, znamená to, že se očkování přenáší mateřským mlékem.
  • Některé z nežádoucích účinků byly také závažné, například ochrnutí obličeje, lymfadenopatie (zduření lymfatických uzlin, které může souviset s rakovinou) a rozmazané vidění. U šesti kojenců se vyskytly závažné nežádoucí účinky, mezi něž patřilo olupování kůže, vyrážka, otok kůže a blíže nespecifikované onemocnění.

Nezapomínejme, že dodnes nemáme formální studii společnosti Pfizer o bezpečnosti injekce u těhotných žen. Máme k dispozici studii na 21 krysách, kterou provedl výzkumný pracovník preklinické studie Charles River Laboratories, která zjistila více než dvojnásobnou míru preimplantačních ztrát u pokusných krys než u kontrolní skupiny (4,2 % vs. 9,8 %).

Přestože se jen málo lidí nyní nechává očkovat, gynekologové stále terorizují ženy, aby si nechaly „aktualizovat“ očkování proti COVID. FDA nyní připravila cestu k provádění těchto trvalých endemických injekcí jako součást ročního plánu. Jak to, že republikáni ve Sněmovně reprezentantů nemají pocit naléhavosti vyšetřit bezohlednou neúctu společnosti Pfizer k lidskému životu, když tyto informace o rizicích pro reprodukční zdraví potvrdily nejen externí studie a alarmující epidemiologické údaje, ale i sama společnost Pfizer? To platí dvojnásob, protože FDA se připravuje na schválení nových očkování proti chřipce na bázi RSV a mRNA.

Jak může Kongres nadále dovolovat, aby několik agentur DOD a HHS předávalo společnosti Pfizer miliardy dolarů, aby pokračovala ve výrobě podobných biologických přípravků, které jsou tak škodlivé a zároveň jsou zbaveny odpovědnosti? Společnost je schopna použít výnosy financované daňovými poplatníky k tomu, aby peníze převedla mocným organizacím na podporu mandátů. Začátkem tohoto týdne Lee Fang zveřejnil na svém Substacku kopii informací, které ukazují, že některé z předních lékařských a občanských organizací převzaly finanční prostředky společnosti Pfizer , než prosadily své mandáty.

Mezi tyto organizace patřily Chicago Urban League, American Academy of Pediatrics (AAP), National Consumers League, The Immunization Partnership, American Pharmacists Association, American College of Preventive Medicine, Academy of Managed Care Pharmacy, American Society for Clinical Patologie a American College of Emergency Physicians.

Je tedy zcela zřejmé, že žádné z rozhodnutí „soukromých“ institucí nařídit nebo dokonce schválit injekce nebylo vedeno faktory volného trhu, ale státním financováním, nátlakem a odepřením možnosti žalovat společnost Pfizer těmi, kteří byli původně poškozeni během prvních týdnů, což je hrubé porušení sedmého dodatku.

V mnoha ohledech je toto „veřejno-soukromé“ partnerství fašističtější než čistě nepokrytá vládní akce, protože vedení společnosti Pfizer nemůžeme vyloučit. Za tímto účelem je třeba zrušit buď dotace, nebo výjimky z odpovědnosti. Přesto Kongres nevyloučil ani budoucí udělování mandátů. Jaká ostuda!

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *