, , ,

Američtí lékaři přiznávají, že během „pandemie“ zabili desítky tisíc pacientů tím, že je nasadili na ventilátory

Američtí lékaři přiznávají, že během „pandemie“ zabili desítky tisíc pacientů tím, že je nasadili na ventilátory

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

17.3.2023

Znovu se objevil ohromující článek publikovaný The Wall Street Journal v prosinci 2020. Američtí lékaři v něm přiznali ventilaci pacientů, kteří to nepotřebovali, jako krok ve svém protokolu. Nebylo to provedeno jako léčba, která by mohla být pro pacienta přínosná, ale spíše jako neplodný a bezcitný způsob pokusu zastavit šíření covid-19.

Lékaři léčí novou záplavu kriticky nemocných pacientů s koronavirem léčbou z doby před pandemií, aby udrželi více pacientů naživu a poslali je domů dříve.

Před pandemií zemřelo podle výzkumu přibližně 30 až více než 40 % pacientů s ventilátorem… Jak pandemie rostla, nemocnice v USA hlásily úmrtnost v některých případech u ventilovaných pacientů s covid-19 kolem 50 %.

Nemocnice ustupují od rané léčby Covid a vrací se k základům, The Wall Street Journal, 20. prosince 2020

Přidejte ke skutečnosti, že až 50 procent „případů“ covid-19 bylo pouze „PCR pozitivní“ falešně pozitivní, napsal James Lyons-Weiler. „Eutanázie lidí je nezákonná. Zejména ve prospěch ostatních pacientů.“

Eutanázovali protokolisté pacienty s Covid-19 pomocí ventilátorů a sedativ „aby zachránili ostatní pacienty“, >50% míra usmrcení? Až 70 % úmrtí na covid-19 kvůli ventilátorům

Autor: James Lyons-Weiler

SPUŠTĚNÍ VAROVÁNÍ:  Pokud jste kvůli covid-19 ztratili někoho blízkého a lékaři se pokusili vašeho blízkého předčasně ventilovat, dále prosím nečtěte. Požádejte někoho z vašich blízkých, aby si to přečetl, přečetl celý článek a popsal vám článek v klidném a tichém prostředí. Budete potřebovat přítele, který vám s tím pomůže.

Pokud jste lékař, který byl pronásledován za to, že udělal správnou věc, možná jste přišli o licenci nebo je vám vyhrožováno, pošlete tento článek z Wall Street Journal svým právníkům – a děkujeme vám, že se nepodvolíte požadavkům, na kterých zabíjíte pacienty. ventilátory a se silnými sedativy.

Ať tak či onak, doporučuji čtenářům PR, aby si sami přečetli článek WSJ a zjistili, zda souhlasíte nebo nesouhlasíte.

Článek WSJ: McCullough, Kory, Lyons-Weiler a další měli pravdu

V ohromujícím  článku publikovaném The Wall Street Journal – „ Nemocnice ustupují od časné léčby covidem a vracejí se k základům “ – lékaři přiznávají, že ventilují pacienty, kteří to nepotřebovali, jako krok ve svém protokolu – pochopili to – nikoli jako léčbu to by pacientovi pravděpodobně prospělo, ale spíše jako neplodný a bezcitný způsob, jak se pokusit zastavit šíření covid-19.

Loni na jaře, kdy se o této nemoci vědělo méně,  lékaři často preventivně nasazovali pacienty na ventilátory nebo podávali silná sedativa, která se v posledních letech z velké části vzdala.  Cílem bylo zachránit těžce nemocné a  ochránit nemocniční personál před Covid-19.

Nemocniční léčba nejvážněji nemocných nyní vypadá spíše jako před pandemií. Před umístěním pacientů na ventilátory se lékaři zdrží déle. Pacienti dostávají méně účinná sedativa, přičemž lékaři častěji kontrolují, zda mohou léky úplně vysadit, a snižují množství vzduchu, které ventilátory tlačí do plic pacientů s každým nádechem.

„Nemocné pacienty jsme intubovali velmi brzy. Ne ve prospěch pacienta, ale kvůli kontrole epidemie a záchraně ostatních pacientů,“ řekla Dr. Iwashyna. „Bylo to hrozné.“

Ano, eutanázie lidí je nezákonná. Především ve prospěch ostatních pacientů. Mělo by to být hrozné.

Loni na jaře lékaři nasadili pacientům ventilátory, aby částečně omezili nákazu v době, kdy nebylo jasné, jak se virus šíří, když ochranné masky a pláště chyběly. Lékaři mohli použít jiné druhy zařízení na podporu dýchání, které nevyžadují riskantní sedaci, ale první zprávy naznačovaly, že pacienti, kteří je používají, by mohli rozprášit nebezpečné množství viru do vzduchu, řekl Theodore Iwashyna, lékař kritické péče z University of Michigan and Department . nemocnic pro záležitosti veteránů v Ann Arbor, Mich.

Následný výzkum zjistil, že alternativní zařízení k ventilátorům, jako je dodávání kyslíku nosními trubicemi, nejsou pro ošetřovatele tak riskantní, jak se předpokládalo.  Lékaři také získali zkušenosti s pacienty covid-19 a naučili se rozpoznávat známky toho, kdo by mohl náhle vážně onemocnět.

Článek WSJ popisuje provedenou studii, která nyní umožňuje lékařům předvídat, kdo potřebuje ventilátor a kdo ne:

Zjistilo se, že více lékařů nyní dodržuje předpandemické protokoly, které snížily počet úmrtí a zkrátily dobu, kterou pacienti tráví na ventilátorech, řekl hlavní lékař HCA.

Před pandemií zemřelo podle výzkumu přibližně 30 až více než 40 % pacientů s ventilátorem. Čísla byla ostře vyšší v počátečním ohnisku pandemie v čínském Wu-chanu. Jak pandemie rostla, nemocnice v USA hlásily úmrtnost v některých případech asi 50 % u ventilovaných pacientů s covid-19.

(25,6 – 7,6)/25,6 = 70 % úmrtí na Covid-19 kvůli ventilátorům? Až 50 % těch, kteří zemřeli v nemocnici, nemělo covid-19?

Jedna studie tří newyorských nemocnic zjistila, že úmrtnost všech pacientů s covid-19 klesla na 7,6 % z 25,6 % mezi březnem a srpnem poté, co v létě započítali mladší a zdravější pacienty. Nemocnice v New Yorku byly v srpnu méně přeplněné než během dubnového nárůstu, což by mohlo zvýšit úmrtnost, napsali autoři studie v říjnu v Journal of Hospital Medicine. Studie také naznačuje, že pacienti mohli mít prospěch z nových léků a zlepšené léčby, uvedli.

Přidejte ke skutečnosti, že až 50 procent „případů“ covid-19 byly pouze „PCR pozitivní“ falešně pozitivní. To znamená, že v „péči protokolistů“ možná až  50 % lidí, kteří zemřeli s pozitivním výsledkem testu PCR, zemřelo kvůli falešně pozitivnímu testu PCR . Buď nikdy neměli covid-19, nebo se nakazili v nemocnici poté, co šli na deset dní domů, jiným respiračním onemocněním než covid-19, které by při správné ambulantní péči nikdy nevedlo k hospitalizaci.

Perverzní pobídky k ventilaci pacientů

V pozoruhodné raritě „ověřování faktů“, které proběhly právě během rozkvětu dezinformací covid-19,  USA Today  skutečně ověřily zprávy Dr. Scotta Jensena, že nemocnice dostávaly finanční pobídky, které považoval za „hraní systému“, přičemž citoval řadu nezávislých tzv. tzv. fact-checker názorové weby.

„Tvrzení, že nemocnice dostávají více zaplaceno, pokud jsou pacienti uvedeni jako covid-19 a na ventilátorech, hodnotíme jako PRAVDIVÉ,“ uvedli v dubnu 2020.

„Nemocnice a lékaři dostávají více zaplaceno za pacienty Medicare s diagnózou covid-19 nebo pokud se předpokládá (sic) u nich covid-19 chybí laboratorně potvrzený test, a třikrát více, pokud jsou pacienti umístěni na ventilátor k pokrytí. náklady na péči a ztrátu podnikání v důsledku přesunu zaměření na léčbu případů covid-19.“

Je to SKUTEČNÁ Včasná léčba, hlupáku

Měli jsme pravdu. Tolik z nás mělo pravdu. Protokoláři měli poslouchat.

Další čtení: Kdo jsou přední světové autority v léčbě covid-19? James Lyons-Weiler , 27. září 2021

Nesmírně bezcitní: Nyní, když jsou očkovaní mnohem více hospitalizováni, „Pokyny jsou jen pokyny“

Z článku WSJ  „Výzkumní pracovníci a lékaři pokračují ve studiu pacientů s covid-19, kteří potřebují ventilátory, a někteří odborníci požadovali flexibilitu od předpandemických standardů pro lékaře, aby se rozhodli, jak kalibrovat ventilátory. „Je to personalizace, to je klíčové slovo,“ řekl John Marini, profesor medicíny na University of Minnesota. „Pokyny jsou jen pokyny.“

Každý, kdo věnuje pozornost převzetí alopatie veřejným zdravím, chápe realitu, že pokyny jsou pouze pokyny, dokud se někdo v HHS nebo v Bílém domě nerozhodne zakázat vám personalizovanou medicínu.

Potřebujeme tvrdá, tvrdá vyšetřování s důsledky – a aktivisté musí sepsat účty svazující ruce protokolářům, aby jim zabránili v dalším zabíjení jednoho pacienta, aby hypoteticky zachránili jiného – pod hrozbou obvinění z vraždy.

Potřebujeme legislativu pro „on-demand“ skripty pro off-label léčiva, která pacienti chtějí pro potenciálně smrtelné infekce – bez ohledu na „schválení FDA“ – FDA z definice nemusí „schvalovat“ off-label skripty.

Také: existují možnosti ventilátorů na bázi přilby – které jsou mnohem méně invazivní, pacienti nemají pocit, že by byli napadeni nebo uškrceni – a přicházejí s bezplatným školením.

ZDROJ:https://expose-news.com/2023/03/17/drs-killed-thousands-with-ventilators-druing-pandemic/

Dočetli jste jeden z našich článků?
Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti.
Více o financování zdola se dozvíte ZDE: https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *