, , , , , , , , ,

Federální vláda sleduje neočkované lidi, kteří jdou k lékaři a do nemocnice sledovacím programem navrženým CDC

Federální vláda sleduje neočkované lidi, kteří jdou k lékaři a do nemocnice sledovacím programem navrženým CDC

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

3.2.2023

„Existuje zájem o možnost sledovat osoby, které nejsou očkovány nebo jsou očkovány jen částečně.

 

Federální vláda USA sleduje lidi, kteří se rozhodli nepodstoupit očkování vakcínou COVID-19. Vyplývá to ze šokujících záznamů federální vlády a videozáznamů, které exkluzivně získal NATIONAL FILE. Podle šokujícího videa jsou neočkovaní lidé v tichosti sledováni, když jdou do ordinace lékaře nebo do nemocnice, a to kvůli novému tichému programu, který navrhlo a realizuje Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). Z materiálů pro jednání vlády je zřejmé, že nový program je určen ke „sledování lidí, kteří nejsou očkováni nebo jsou očkováni jen částečně“.

Na virtuálním zasedání výboru federální vlády pro koordinaci a údržbu ICD-10 (který zahrnuje zástupceCentra pro zdravotní péči a lékařské služby, známého jako CMS, a Národního centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), které se konalo 14. a 15. září 2021, byla odhalena bombastická informace.) Na zasedání výbor projednával nové kategorie kódů „ICD-10“, které chtělo Národní centrum pro zdravotní statistiku při CDC vytvořit pro označování osob jako „neočkované pro COVID-19“, „částečně očkované pro COVID-19“ a „jiný stav nedostatečného očkování“.

Kódovací systém MKN-10 byl vytvořen Světovou zdravotnickou organizací (WHO) a lékaři jsou povinni jej používat ke kategorizaci různých druhů pacientů. Kódy ICD-10 jsou uchovávány v elektronickém zdravotním záznamu pacienta a používánypojišťovnami pro účely účtování. Národní centrum pro zdravotní statistiku CDC spravuje kódy ICD-10. V rámci kódů ICD-10 existuje kategorie známá jako kódy „ICD-10-CM“ ( které údajně používá CDC pro účely sledování ) a tato kategorie „CM“ zahrnuje novou kategorii „ Neočkováni proti COVID-19“ a také kategorie „Částečně očkovaní proti COVID-19“ a kategorie „ ostatní stav podimunizace“ .

Výbor jasně uvedl, že nové kódy budou sloužit ke „sledování“ neočkovaných osob. V době zasedání by lidé, kteří měli v minulosti nežádoucí reakce na vakcínu, byli stále zařazeni do kategorie neočkovaných nebo částečně očkovaných, i když fyzicky nemohou dostat další vakcíny nebo posilující dávky.

CDC implementovalo nové kódy pro sledování neočkovaných lidí v dubnu 2022, podle dokumentu zveřejněného na webu federální vlády CMS . 

Zaměstnanec Výboru pro koordinaci a údržbu MKN-10 David Berglund, MD četl ze strany 194 balíčku témat CDC, který byl připraven pro schůzku ( ZDE SI PŘEČTĚTE BALÍČEK TÉMAT CDC ).

Tématický balíček uvádí (zvýraznění přidáno): „V současné době pandemie COVID-19 poskytla imunizace ochranu mnoha lidem, ale existuje zájem o možnost sledovat lidi, kteří nejsou imunizováni nebo jsou imunizováni pouze částečně. V současné době se jedná o významný ovlivnitelný rizikový faktor pro morbiditu a mortalitu, který je zajímavý z klinických důvodů a má také hodnotu pro veřejné zdraví. NCHS navrhuje vytvoření kódů pro neočkované na COVID-19 a pro částečně očkované na COVID-19.

„NCHS“ je zkratka pro National Center for Health Statistics, což je americká federální vládní divize Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

Zde jsou záběry ze setkání, na kterém David Berglund diskutuje o nových kódech. NATIONAL FILE získal toto video z heslem chráněného vládního webu.

 

Berglund uvedl: „To jsou jejich navrhované změny,“ s odkazem na divizi NCHS CDC.

Zde je strana 194 tematického balíčku pro schůzku, která odkazuje na „zájem o možnost sledovat lidi, kteří nejsou imunizováni nebo jsou imunizováni pouze částečně“.


snímek obrazovky z virtuální schůzky zobrazující paket schůzky


Komentář z Premier se zeptal na pacienty, kteří „možná dostali první injekci, měli opravdu špatnou nežádoucí reakci a nemohou dostat druhou injekci. Měl by snad existovat kód, který označuje neúplné očkování nebo neočkované z důvodu kontraindikace?

David Berglund odpověděl: „Hmm. Takže to by v podstatě bylo, že by to mohlo být „částečně očkováno“ nebo, no, v některých případech by lidé mohli být zcela neočkovaní, pokud měli v minulosti nějakou reakci na některé typy vakcín. Ale v podstatě by se myslelo, že by existovala historie jiného kódu typu reakce, který by to vysvětlil. Musel bych se podívat, jak by se to dalo udělat. V tuto chvíli jsme nenavrhli, abychom zde měli samostatný způsob kódování tohoto typu situace. Ale určitě by o to mohl být zájem. Určitě se na to můžeme podívat dále.“

Vládní webová stránka NIH uvádí : „ Diagnostické kódy ICD-10-CM vyprávějí příběh každého pacienta, s nímž se setká , popíší etiologie procesu onemocnění, vysvětlí komplikace péče, poskytnou základ pro lékařskou nutnost, podpoří pokrytí pro účely platby, identifikují incidenci onemocnění a podporuje statistické sledování pro zdravotnické postupy a také poskytuje informace o stavu onemocnění o lékařských postupech v rámci kontinua péče.“

ZDROJ: NATIONAL FILE: https://nationalfile.com/exclusive-the-federal-government-is-tracking-unvaccinated-people-who-go-to-the-doctor-and-to-the-hospital-due-to-cdc-designed-surveillance-program/


Také jsme psali na toto téma :  

Sledují nás- mezinárodní lékařský klasifikační WHO systém, nové kodování diagnoz pro neočkované osoby

https://volnyblog.news/sleduji-nas-mezinarodni-lekarsky-klasifikacni-whosystem-pridava-nove-kodovani-diagnoz-pro-neockovane-osoby/

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *